Gość: dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:55 Jak Wam się podobały "Dni Podzamcza"? A nawiasem mówiąc,dlaczego DNI skoro wszystko rozegrało się w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Dni Podzamcza IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.05.05, 17:26 niepodobaly sie, nie wiem kto zaprosil ten rozwydrzony zespol w ogole nie potrafiacy spiewac, no ale kto by chcial byc gwiazda dni Podzamcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: Dni Podzamcza 01.06.05, 22:59 Gość portalu: magda napisał(a): > niepodobaly sie, nie wiem kto zaprosil ten rozwydrzony zespol w ogole nie > potrafiacy spiewac, no ale kto by chcial byc gwiazda dni Podzamcza :) W roku ubiegłym gwiazdą był zespół Raz Dwa Trzy, nie mylić z Ich Troje (psik, a kysz) i było bardzo cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Dni Podzamcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:05 Dla mnie Dni Podzamcza były spoko a Ivan i Delfin byli super naprawde takie dni podzamcza chciałbym co roku !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś