Dodaj do ulubionych

Władysław Jagiełło popiera W.Wiązowskiego!!

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.09.05, 19:13
Oprócz Jego Królewskiej Mości Władysłwa Jagiełły, kandydaturę Waldemara
Wiązowskiego z PiS popieraja nastepujące autorytety oraz środowiska:
- Jurij Gagarin
- Eliza Orzeszkowa z rodziną
- Międzynarodowe Stowarzyszenie Producentów Blachy Falistej
- Dalajlama
- Pan Tadeusz
Obserwuj wątek
    • Gość: George Bush Re: Władysław Jagiełło popiera W.Wiązowskiego!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:30
      Hi! Ja slyszalem ze popiera go takze Andriej Kaszpirowski, Hary z Tybetu i
      pracownicy BIEDRONKI...
      • Gość: Wesoły Romek Re: Władysław Jagiełło popiera W.Wiązowskiego!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.09.05, 14:52
        Ja też go popieram
        • Gość: * Re: Władysław Jagiełło popiera W.Wiązowskiego!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.09.05, 15:35
          wolę Wiązowskiego niż interesownego Wawryniewicza lub zyskownego Chlebowskiego
          nie wspominając Sosińskiego
          WIĄZOWSKI -przynajmniej wiem na co go stać.
          Chyb czas najwyższy zeby oceniać, a nie słuchać jak ma byc..jak ma być to każdy
          Polak wie
          • Gość: olo Wiązowski, Wawryniewicz, Sosinski RAZEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:05
            Taki skład ustalili sami PiSowcy.
            Według wszelkich danych we trzech mogą wejść do Parlamentu.
            Łączą w sobie cechy, z których mozna budować lepszy Parlament, potem rząd aby
            naprawić chorą Polskę. Można zapytać każdego o opinię o drugim i na pewno się
            wstawią, bo dobrze się znają i uzupełniają.

Odwrotnie z Chlebowskim, ten znów po wyborach wyrżnie całą wewnętrzną
            konkurencję, pozostawiając zastraszonych lub "zasłużonych" żołnierzy.
            Trochę szkoda, że PO dostanie kopa przez niego i jego ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka