Gość: ewa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.09.05, 15:26 czy ktoś może wie, czy gdzieś na Piaskowej Górze odbywają się zajęcia z aerobiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rooski Re: aerobik na Piaskowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:24 Kiedys WOK organizował aerobik w jakiejs szkole na piaskowej... pytaj tam Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: aerobik na Piaskowej 24.09.05, 10:02 na Piaskowejjeszcze w tamtym roku byl aerobik w szkole nr32,ale wedlug mnie dla starszych osob pomiewaz po 3 tygodniach zmagan mialam ochote przebiec kolko wokol piaskowej dla uzupelnienia.No i prowadzila to pani w wieku ok60- tki.Wprawdzie na zmiane z mlodsza,ale tamta tez albo z nadwaga,albo trenowala jakies sumo,bo tempo tez dla sloni.Przeczytalam ogloszenie,ze w szkole nr 15 zaczynaja sie zajecia i poszlam.Byly oprocz mnie jeszcze dwie dziewczyny.Na nastepnych zajeciach bylam sama a potem kobitka zrezygnowala bo nie bylo chetnych.A szkoda bo rewelacyjna babka.Joasia,teraz na Podzamczu w 21 prowadzi i pelna sala.Przenioslam sie tam i do szczawna.Tam byla kiedys rewelacyjna Sylwia.Zaraz po niej polecam slimnastik u Anety.Natomiast wiecznie zmeczona Ela jest dobra na poczatek.Jak nabierzesz formy to sie zanudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: aerobik na Piaskowej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.09.05, 11:59 dzięki, chodziłam kiedyś do szkoły 21, jak mieszkałam na Podzamczu. Fajnie było, 2 babki prowadziły tam zajęcia z aerobiku. Myślałam, że gdzieś na Piaskowej znajdę tego typu zajęcia, bo nie chciało mi się gdzieś tam jeździć. Mam jeszcze prośbę, w jakie dni na Podzamczu są teraz te zajęcia i w jakich godzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: aerobik na Piaskowej 26.09.05, 15:30 teraz sie nie orientuje,ale jeszcze rok temu na pewno w srody na 19 ta.i jeszcze inny dzien ale nie pamietam.Najlepiej zadzwon do szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś