Dodaj do ulubionych

dobry kantor

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:22
znacie jakiś dobry kantor gdzie wymienię funty na złotówki i nie stracę na tym
Obserwuj wątek
    • Gość: feniks Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.05, 10:33
      Polecam kantor w samym rynku w poblizu biblioteki pod Atlantami. Mozna
      negocjowac cene nawet grubo ponizej 300 euro, kiedy w innych kantorach jest to
      niemozliwe:)
      • Gość: Szpilka Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.05, 15:48
        Polecam kantor przy Kauflandzie. Facet uczciwie handluje. Stanowczo nie polecam
        kantoru w Realu. Tam mnie facet oszukał i to w bezczelny sposób.
        • Gość: Wałbryszanin Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 06:23
          Szpilka to zawsze bierz wydruk z kasy fiskalnej tam jest czarno na białym ile
          gotówki sprzedajesz i po jakim kursie Ja polecam kantor u złotnika koło postoju
          taksówek ul Kusocinskiego na Piaskowej Górze
          • Gość: Szpilka Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 14:03
            dzięki za radę. Tak zazwyczaj robię. Ale wtedy śpieszyłam się bardzo i kupując
            facet policzył mi cenę wywieszoną na tablicy, a już w trakcie wypłaty
            powiedział, ze musi mi sprzedać drozej. Ponadto, jak już dostałam wydruk, to
            okazalo się, że sprzedał mi jeszcze drozej. Kiedy zwróciałam się do niego ze
            skargą, usiłował mi wmówić, ze taką cene wcześniej ze mną ustalił i że sie
            zgodziałam. Nie chciał anulować transakcji. Miałam juz zgłosić się na policję,
            ale primo śpieszylam się, secundo nie mialam żadnych świadków. No i dalam się
            oskubać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka