Gość: pracus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 23:22 znacie jakiś dobry kantor gdzie wymienię funty na złotówki i nie stracę na tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.05, 10:33 Polecam kantor w samym rynku w poblizu biblioteki pod Atlantami. Mozna negocjowac cene nawet grubo ponizej 300 euro, kiedy w innych kantorach jest to niemozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilka Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.05, 15:48 Polecam kantor przy Kauflandzie. Facet uczciwie handluje. Stanowczo nie polecam kantoru w Realu. Tam mnie facet oszukał i to w bezczelny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbryszanin Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 06:23 Szpilka to zawsze bierz wydruk z kasy fiskalnej tam jest czarno na białym ile gotówki sprzedajesz i po jakim kursie Ja polecam kantor u złotnika koło postoju taksówek ul Kusocinskiego na Piaskowej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpilka Re: dobry kantor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.10.05, 14:03 dzięki za radę. Tak zazwyczaj robię. Ale wtedy śpieszyłam się bardzo i kupując facet policzył mi cenę wywieszoną na tablicy, a już w trakcie wypłaty powiedział, ze musi mi sprzedać drozej. Ponadto, jak już dostałam wydruk, to okazalo się, że sprzedał mi jeszcze drozej. Kiedy zwróciałam się do niego ze skargą, usiłował mi wmówić, ze taką cene wcześniej ze mną ustalił i że sie zgodziałam. Nie chciał anulować transakcji. Miałam juz zgłosić się na policję, ale primo śpieszylam się, secundo nie mialam żadnych świadków. No i dalam się oskubać. Odpowiedz Link Zgłoś