pressforum 22.11.05, 14:56 nasz dzidek tym razem monologuje na tematy ważne w wątku "wszyscy mają dość" używając do tego celu spamu linkowego. ale co tam, gratuluje samozaparcia drogi dzidku ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidek Re: nasz dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:49 DO pressforum. Dziękuję za gratulacje. Staram się już nie wygłaszać swoich opinii na forum. Wygłaszałem je już tyle razy,że chyba starczy.Natomiast przypuszczam,że nie wszyscy mają czas czy chęć "buszować" po necie,więc gdy zauważę coś (moim zdaniem)interesującego-puszczam link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press not logo Re: nasz dzidek IP: 85.219.175.* 22.11.05, 17:54 drogi Dzidku! luydzie dadzą sobie radę, uwierz w nich! Pobuszują - bo któż nie lubi buszować - i znajdą to, co ich interesuje ;) pełen życzliwych wyrazów press Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: nasz dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:31 Istotnie,masz rację,postaram się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innka Re: nasz dzidek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:35 dajcie juz Dzidkowi spokój przecież demokrację mamy ale się czepiacie faceta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: nasz dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:00 Do innki. Dzięki za obronę,ale nie dziw się,to nasza narodowa choroba,jak tylko ktoś coś robi,nieważne,dobrze czy żle,momentalnie totalna krytyka.To jest tzw."polskie piekło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooski Re: nasz dzidek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:42 nie bierz tego tak bardzo do siebie ja też, tak jak press, jestem pod wrażeniem... walczysz przecież w słusznej sprawie, no i 3eba przyznać że ktoś to jednak czyta, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś