koobra 02.12.05, 18:13 Mam prośbę ,do forumowiczów .W poniedzialek będę mial do kserowania trochę materialów ,niestety nie znam Waszego miasta ,mam pytanie, gdzie jest najtańsze ksero i jaki jest koszt jednej odbitki A4? Bardzo dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pressforum Re: Pytanie o punkt xero 02.12.05, 18:24 a niby skad ci ludzie maja to wiedziec? co? ranking kserowni ktos przeprowadzil? biegal po miescie i porownywal ceny? kurde balans! troche wiecej samodzielnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pytanie o punkt xero IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.12.05, 18:33 Przede wszystkim więcej życzliwości pressforum !!! Jak ktoś ma 1000 stron do skserowania, to różnica pomiędzy 10 a 20 groszy za stronę jest istotna. Niedawno miałem ulotkę w skrzynce pocztowej. Gdzieś na Podzamczu (Palisadowa, Blankowa albo gdzieś w tych stronach) jest ksero, gdzie odbitka kosztuje 10 groszy. Jak nie znajdziesz, to co prawda w "Afra" ( pawilon na przystanku przy ul. Hetmańskiej) kosztuje 20 groszy, lecz przy większej ilości jest taniej i jeszcze możesz negocjować cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Pytanie o punkt xero 02.12.05, 18:42 dziekuję za informację Marcin ,mam nadzieję ,że dużo wysilku Cię to nie kosztowalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Re: Pytanie o punkt xero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:50 ksero za 10gr jest niedaleko ratusza. Dokladnie na przeciwko ksiegarni tam jest bióropodrózy i punkt ksero.Polecam zwłaszcza, iż obsługuje przepila dziewczyna:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pytanie o punkt xero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:15 oj niektorzy wiedzą, szczegolnie biedni studenci, ktorzy duzo kserują i liczą przy tym każdy grosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOX Re: Pytanie o punkt xero IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.12.05, 20:46 Aleś ty głupi i prymitywny, kurde balans! Trochę więcej kultury! Nie masz nic do powiedzenia, nie potrafisz udzielić informacji to morda w kubeł i patrz w telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldenburger Re: Pytanie o punkt xero IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.05, 22:17 Pressforum nie rób z siebie buca, chama i prymitywa. Kserownia, widać poziom. Prostak... Kiedyś coś słyszałem o kserze poniżej 10 gr. w Szczawnie i gdzieś jeszcze w Wałbrzychu, ale nie udało mi się wyczaić takiego miejsca. W każdym razie: powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Pytanie o punkt xero IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.12.05, 10:36 Mozna powiedziec, ze 10 groszy to standardowa cena - wszystkie punkty, ktore zycza sobie wiecej, nie licza na masowego odbiorce, tylko kseruja okazyjnie. Zdaje sie, ze w centrum na ul. Konopnickiej biora 10 groszy, a w razie czego, odwiedz dowolna wyzsza uczelnie w Walbrzychu (PWSZ w centrum na Zamkowej i na Piaskowej przy ul. Westerplatte, WSZiP na Wroclawskiej ileś i na 1 Maja [tez ileś] albo w PWr na Armii Krajowej). Odpowiedz Link Zgłoś