Gość: dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:18 Wszystkim Górnikom z okazji Ich święta SZCZĘŚĆ BOŻE ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Górnik Re: BARBURKA IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 04.12.05, 21:19 A tobie Dzidek - nieuku wszyscy górnicy Bóg zapłać ( za korepetycje z ortografii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press not logo Re: BARBURKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 21:29 a ty gurnik to orzel jestes ortograficzno-stylistyczny niech cie licho he he. przygadal kociol garnkowi. kto zgadnie ktora forma slowa barbóurka jest ok? a moze obie sa poprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: BARBURKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:59 Gość portalu:Górnik napisał(a): A tobie Dzidek-nieuku wszyscy górnicy Bóg zapłać (za korepetycje z ortografii) No cóż Górniku,jeżeli jesteś taki "orzeł" z ortografii, to wskaż błędy które Ty popełniłeś w swoim poście. Moje życzenia (dla górników) były szczere,wiem w jakich warunkach pracują, bądż pracowali,myślę jednak że Ty nie masz nic wspólnego z prawdziwymi górnikami!! Odpowiedz Link Zgłoś