Dodaj do ulubionych

Zagłębie Wałbrzych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:37
dzisiaj ruszyła oficjalna strona Zagłębia czapki z głów jestem pod
wrażeniem wygląd i treść już na starcie jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a
to jest link do strony www.zaglebie.walbrzych.pl/ pozdrawiam
harnaś
Obserwuj wątek
    • julia_thorez Re: Zagłębie Wałbrzych 12.12.05, 10:08
      Dziękuję za miłe słowa. Niestety nie udało się już dzisiaj uruchomić wszystkich
      komponentów. Przepraszam.
      Póki co wieczorem po pracy świętujemy.
      Miły prezent sprawili nam wczoraj w Osirze Oldboye Zagłębia. Nasi weterani
      wygrali 4:3 z Elgreco (czyli autentycznie silnym składem Weteranów Górnika z
      wiecznie świetnym W.Ciołkiem i Krawcem)
      • Gość: *** Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.05, 10:20
        Strona jak setki niemal identycznych z Mambo. Jak na zapowiedzi od dawna, to
        trochę mało ambitny efekt. Twórca nie przemęczył się nad jej stworzeniem.
      • optymizm_realisty Re: Zagłębie Wałbrzych 12.12.05, 10:24
        Zgadzam się w zupełności z Harnasiem. Strona ta to kawał dobrej i solidnej
        roboty. Autorom należą się jak najbardziej szczersze słowa uznania za ich pracę
        i wkład. A zresztą co tu więcej pisać wystarczy tam zajrzeć i samemu się
        przekonać, bo wg mnie naprawdę warto.
        Pozdrawiam autorów strony jak i pozostałych kibiców Zagłębia.
    • Gość: harnaś Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:28
      jak to jest zawsze ktoś się znajdzie sceptycznie nastawiony ,twoim zdaniem
      czegoś brakuje na stronie moim zdaniem jest ok może masz rację brakuje szampana
      lecącega w realu z monitora :) ale wszystkiego mieć nie można
      • Gość: *** Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.05, 10:40
        Brakuje jakichkolwiek kontaktów, księgi gości, forum, licznika odwiedzin,
        fotogalerii, linkowni, downloadu, itp.
        Mój sceptycyzm wynika stąd, że jeśli już ktoś chwali się, że stronka jest super,
        tworząc ją w bardzo prosty sposób za pomocą darmowego Mambo, to już mógł sobie
        dodać odrobinę trudu i dodać te elementy, zwłaszcza, że instalacja każdego z
        nich ( modułu bądź komponentu) jest bardzo prosta.
        Jedyniedo templayki, ktoś przyłozył się w mairę sensownie, bo jest ok. Reszta to
        wpisanie tekstów w gotowy szablon. Jak na zapowiedzi od dawna, to naprawdę
        bardzo skromnie.
        • julia_thorez Re: Zagłębie Wałbrzych 12.12.05, 14:01
          Oczywiście masz rację - całość jest jeszcze skromna. Za jakiś pewnie znajdziesz
          wiele rzeczy, których Tobie brakuje. Jeżeli oczekiwałeś, że coś co może
          konkurować z profesjonalnymi serwisami to miło, że nas tak wysoko oceniałeś.
          Ale my nie jesteśmy "profesjonalni". Może to się komuś wyda dziwne, ale
          pracujemy, mamy rodziny i sporo obowiązków. Poświęciliśmy tyle czasu ile
          mogliśmy. Zapewniam Cię, że sporo "obrazków" i informacji - leży wciąż nie
          przerobiona. Poza tym ja się nie chwaliłam, że stronka jest super. Zwróć na to
          uwagę, proszę. Pochwalił to co do tej pory udało się zrobić Harnaś. A on tak
          samo jak ty obejrzał efekt. Zapraszam za jakiś czas. Mam nadzieję, że będziesz
          zadowolony z postępów jakie robimy.
          • Gość: thorez-sandberg Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.05, 14:08
            Mnie się tam podoba chociaż czekam na thoreziackie forum i parę innych bajerów.
            Gratuluję Kolegom wytrwałości i zangażowania. Osobiście mam nadzieję że data 12
            grudnia 2005 r. będzie punktem zwrotnym w historii Zielono-Czarnej Armii.
            THOREZ FOREVER
          • Gość: *** Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.05, 16:59
            W takim wypadku jest ok. Odebrałem post Harnasia jako samozachwyt, bo już dawno
            czytałem o planach powstania takiej strony. Myślałem więc o profesjonalnym
            serwisie. A biorąc pod uwagę Wasz ograniczony czas i możliwości, jest naprawdę
            dobra.
            Życzę więc wytrwałości w jej budowaniu i na pewno będę jej częstym gościem.

Pozdrawiam
            • arek354 Re: Zagłębie Wałbrzych 12.12.05, 18:19
              Julio & co. Serdecznie gratuluję. Włożyliście w tę strone sporo pracy i to
              widać.
              Sto lat dla Ciebie i przyjaciół ! :)
    • Gość: thorz-sandberg Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.12.05, 12:00
      Zagłębie nigdy nie spadnie.......z forum hehe
      Pozdro Thoreziacy.
      • Gość: ok333 Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.06, 19:28
        Jam z Wielkopolski Poludniowej.Taki bramkarz w III lidze kiedys byl
        walbrzyski ...Czesiu Gabryel.On byl Wasz , czy z Gornika ???Bo jak by Wam go
        brakowalo, to zyje sobie na emeryturze w ...Kaliszu.Sadze , ze Old Oldboyow
        moglby zasilic.

Pozdrawiam Was i moj ulubiony Walbrzych.

ok 333

PS.A jak daje sobie rade ,,WAGON'' Sobiecin???
    • Gość: sandberg Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.06, 15:27
      Przecież mówię że Zagłębie nigdy nie spadnie
      • arek354 Re: Zagłębie Wałbrzych 08.01.06, 10:47
        Gość portalu: sandberg napisał(a):

> Przecież mówię że Zagłębie nigdy nie spadnie

A jakże :)
        • Gość: Harnaś Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.06, 17:22
          Wszystkich sympatyków zagłębia zapraszam do odwiedzenia strony dzisiaj kolejna
          porcja ciekawej histori naszego klubu www.zaglebie.walbrzych.pl/
          • arek354 Re: Zagłębie Wałbrzych 15.01.06, 18:25
            Gość portalu: Harnaś napisał(a):

> Wszystkich sympatyków zagłębia zapraszam do odwiedzenia strony dzisiaj
            kolejna
            > porcja ciekawej histori naszego klubu www.zaglebie.walbrzych.pl/

Potwierdzam. To kawał dobrej roboty. Przypominam też o rozszerzeniu
            działu "pamiątki" o proporczyki i odznaki. Zresztą, po co ja to mówię? To na
            pewno już jest w planach :)
            • Gość: Harnaś Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 11:47
              macie ochotę porozmawiać zapraszam na forum
              www.zaglebie.walbrzych.pl/forum/index.php pozdrawiam harnaś
              • Gość: nie kibic Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:10
                byłem na waszej stronie jest całkiem ciekawa a i tematy nie tylko interesujące
                szalikowców ale nawet mogące zainteresować ludzi interesujących się historią
                miasta i regionu
            • Gość: ok 333 Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.06, 19:40
              Pozdrawiam tez Milosnikow Kolei wsrod pilkarzy.Arek fajne sa Twoje foty
              kolejowe.Zrob tez Waszym pilkarzom.

Hej Rp1

ok 333
    • Gość: gość Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:37
      na stronie jest dział z kawałami sportowymi i nie tylko a to jeden z
      nich Jakie jest najbrzydsze państwo na świecie ??

Państwo Kaczyńscy.

;-)
      zarejestruj się
    • Gość: gość Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:41
      wejdz na forum Zagłębia MAMY DLA CIEBIE PORCJĘ
      DOWCIPÓW
      Było sobie małżeństwo i żona nie mogła znieść że mąż codziennie w
      nocy przychodzi pijany. Pewnej nocy przychodzi mąż znowu w nocy pijany żona
      rozebrała go i położyła spać, ale w nocy w dupe włżyła prezerwatywe. Rano koleś
      wstaje idzie do toalety bierze prysznic i wyciaga z tyłka gumkę. Popatrzył
      zrobił głupią minę i z obrzydzeniem ją wyrzucił. Wychodzi z kibla a zona do
      niego:
      - cześć kochanie jak tam impreza jak tam koledzy?
      - jacy koledzy ja juz nie mam kolegów.
    • Gość: wolf_gang Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.01.06, 12:35
      Od ponad ćwierćwieku kibicuję Górnikowi, widziałem na własne oczy jego wzloty i
      upadki. Ale nigdy nie odwróciłem się od ukochanego klubu. Thorez był mi zawsze
      obojętny, jednak cieszę się że powstała wasza strona. Im więcej takich
      inicjatyw tym lepiej. Wiadomo, że są na witrynie jeszcze niedociągnięcia.
      Strona Górniczka też nie jest doskonała.
      P.S. Czasami się zastanawiam czy gdyby nie zacietrzewienie dyrektorów kopalń,
      którzy dbali o własne podwórko w Wałbrzychu nie mielibyśmy piłkarskiego mistrza
      Polski. Jedna kopalnia (sponsor)-Kopernik, jedna dyrekcja i zarząd klubu, jeden
      wychuchany stadion i silna I ligowa drużyna. A tak licytujemy się sukcesami
      połowicznymi: III miejsce w ekstraklasie-mistrz jesieni, medalista olimpijski-
      medalista mistrzostw świata itd itp POZDRO
      • Gość: zagłębiak Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:43
        myślę tak samo obecnie regionu niestać na dwa kluby ale jeśli ma być jeden to
        nazwa musi być neutralna tak jak było KP i łaczone barwy obu klubów obecni
        kibice zawiązuja własne zgody bo oba kluby miały swoje zgody i swoje wojny ale
        tamtych kibiców już niema a podziały pozostały chyba że dwie ekipy na b
        kamieniu hi hi w jednej klatce na wyjazdach
        • Gość: thorez- sandberg Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.02.06, 11:43
          A my swoje :

NIGDY NIE SPADNIE, ZAGŁĘBIE NIGDY NIE SPADNIE :)
          • Gość: katolik Re: Zagłębie Wałbrzych IP: 81.168.209.* 16.02.06, 21:46
            My, wierzymy....tylko My....
            Zaglębie, Zagłębie .........

Alleluja i do przodu :)
            • Gość: kibic Victorii Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.06, 12:56
              Co tam słychać u Zagłębia? Reaktywacja największego klubu w Wałbrzychu
              następuje?
              • Gość: TYLKO THOREZ GKS Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.06, 13:28
                No pomalutku podejmowane są działania zmierzające do reaktywacji GKS-u. Narazie
                z hibernacji budzą się kibice. Więcej informacji można znaleźć na
                www.zaglebie.walbrzych.pl
                • Gość: zielono czarny Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:08
                  walczymy dalej zawsze i wszędzie nasz thorez najlepszy będzie !!!!!!!!!
                  • Gość: katolik Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.06, 15:49
                    Bardzo ciekawa strona i forum. coprawda nieco poziom zanizaja kibice gornika
                    ale to nie wasza wina. Ich wpisy swiadcza o nich a wy jestescie dobrze
                    zorganizowani tak jak kiedys zaglebie ktore mialo zawsze lepszych dzialaczy od
                    gornika hej
    • Gość: alf z melmak Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.03.06, 16:34
      Nigdy nie spadnie Zagłębie nigdy nie spadnie!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: * Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.06, 14:05
        Patrzę na tabelę a tam Thorez na czele :)
        • Gość: kierowca Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.03.06, 22:21
          Zagłębie miało wspaniałych zawodników i kibiców. Wzór do naśladowania. A
          działacze byli o niebo lepsi od tych zza miedzy. Pozdrowienia dla zagłębiaków.
    • Gość: sandberg Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:25
      Tylko Zagłębie w Wałbrzychu tylko Zagłębie!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kibic Victorii Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.06, 13:59
        Ostatnio zauwazylem w terenie duza ilosc tzw wlepek. Przedstawiaja one symbole
        Zaglebia i reklamuja ten klub. Pytalem mojego znajomego, starego zaglebiaka
        zaangazowanego w ostatnie dzialania grupy kibicow (strona www, forum itp) ale
        on o niczym nie wie i mowi, ze to nie jego ani kumpli robota i sam byl w szoku
        jak zobaczyl te wlepy. Czyzby wiec swieza krew? Czyzby kibicow Zaglebia bylo
        wiecej niz przypuszczalem?
        Odpowie mi ktos?
        • Gość: Thorez forever Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.04.06, 01:31
          I znów Zagłębie na czele :))
    • Gość: Thoreziak Re: Zagłębie Wałbrzych IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.04.06, 23:13
      Zagłębie tworzą ludzie z klasą, a nie takie podlotki, jak w Górniku (z
      nielicznymi wyjątkami!!!!)myślący tylko o tym, gdzie i jak sie lać.
      • Gość: KSG Gdzie są kibice Zagłębia! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.06, 16:30
        POwiedzcie mi gdzie jesteście na meczach , gdzie macie flagi czemu niesłysze
        waszego dopingu jeżeli czujecie sie kibicami drużyny z Ratuszowej no gdzie pytam.
        Gdzie jesteście na wyjazdach. Wielcy kibice jak to się określaceie z klasą i
        zielono-czarna armia. Siedzicie jak mysz pod miotłą i tylko na forach
        internetowych zgrywacie prawdziwych kibiców. Śmiechu warte z wami thoreziacy.
        • Gość: Thoreziak Re: Gdzie są kibice Zagłębia! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.04.06, 22:11
          Czytam twoj wpis i widze, ze byl dokonany w momencie kiedy na stadionie
          1000lecia gral twoj gorniczek. Dlaczego siedziales przy kompie a nie sluchales
          naszych spiewow? Co nam tu marudzisz o wyjazdach jesli dzis nie byles na meczu
          w Walbrzychu? Koncz wasc, wstydu sobie oszczedz :P
          Dzisiaj na Ratuszowej byl mlynek Zaglebia i to dosc aktywny.
          • Gość: Krol Re: Gdzie są kibice Zagłębia! IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.06, 21:25
            Zielono-czarny sztandar armii GKS Zaglebie znowu powiewa nad Walbrzychem,a
            stadion na BK byl,jest i bedzie nasz,na zawsze.Kibice GKSu sa i zyja ,sam sie
            jeszcze o tym przekonasz.
            Zaglebie -only.
            • Gość: slezan 1288 Re: Gdzie są kibice Zagłębia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 19:44
              Nigdy nie spadnie ZAGŁĘBIE NIGDY NIE SPADNIE!!!!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka