Dodaj do ulubionych

Kruczkowski na prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:48
Ostatno możemy zobaczyć jak aktywnie pan Kruczkowski rozpoczoł kolejną
kampanie prezydencą w prasie za nasze podatki i nie tylko.Wspomaga go
dzielnie pani Pankanin.Czy to jest beszczelność czy ludzka głupota ?
Pytam bo tak sobie myśle że troche się nazbierało aferek a facet za nasze
pieniążki wmawia nam że jest pięknie i że jak go wybierzemy bedzie jeszce
lepiej.Jestem przekonany że temy panu i całej grupie Pankanin trzeba
powiedzieć STOP !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: j23 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.05, 22:01
      zapomniałeś podpisać .....Kuźniar
      • Gość: kriss Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 23:37
        hahahahaha
    • Gość: tacha mata afer ??? to jakas pomyłka?? ---------- IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.05, 08:30
      dopiero was czerwonych rozliczmy z nich npo: obwodnica, prim czy jakos tak?????
      STOP to czerwonej zarazie co sie zowie kuzniar, spiewak, lubinski itp elementy
    • Gość: antykomunista Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.12.05, 10:04
      Zamiast do magistratu - czerwoni na czele z Kużniarem,Dyszkiewiczem,Lubińskim
      wzorem rozwiązań z USA - do rezerwatu dla czerwonoskórych!
      • Gość: ..... Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:12
        ....proszę nie obrażać czerwonoskórych mieszkańców Ameryki !!!!!!
    • Gość: aaa Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.12.05, 13:38
      Miś ty niezły czerwony K..... ,jesteś ,sypnij no tymi paroma aferkami
    • Gość: obserwator Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 80.51.231.* 15.12.05, 10:39
      Pan Kruczkowski zatrudnia cztery osoby, które robia mu kampanię za nasze
      pieniądze. Nie jest to złe. Natomiast złe jest to, że Pan Kruczkowski nie ma
      pomysłu na Wałbrzych. Zarządza jedynie urzędnikami i tkwi w miejscu. Wałbrzych
      to nadal miasto bez przyszłości ... nie ma dróg (same dziury), nie ma
      oświetlenia ulicznego, szkoły są zaniedbane, imprezy sportowe raczej
      fatalne ... Zatem, czy taki prezydent jest nam potrzebny?
      • Gość: Miś Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:11
        Nie jestem czerwony ani tez K.... ale dodam do przedmówcy że Nie widze różnicy
        w Wałbrzychu z 2002r i żadnej spełnoonej deklaracji wybotczej z tego okresu.
        Ale za to przybyło takich tam różnych spraw np. gaszenie lamp na ulicach,
        podwójnie zapłacona ul Długa, rozwalona zabytkowa pijalnia wód na S.Zdroju,
        Zniszczony doszczętnie mały i sredni biznes w Wałbrzychu itd moge jeszce ale po
        co Król jest nagi i każdy to widzi ! ! ! panie Kruczkowski Dziękujemy !!!
        • Gość: marcin i nie chce się jeszcze uczyć od innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:35
          miś jak najbardziej ma rację. Ale to że nic nie robi to jest wygodne dla niego
          bo również i nie popełnia błędów. sztandarowa budowa basenu nie ruszyła z
          miejsca a koniec kadencji blisko coraz bliżej
          A inni cyt "Basen w Żywcu będzie przebudowany Roboty mają wystartować na
          przełomie roku i zakończyć się w 2007. Urząd
          Miasta planuje wydać 8,8 mln zł. Uzyskał już 2,8 mln zł dofinansowania z
          PFRON, reszta pieniędzy pochodzić będzie z budżetu miasta i funduszy
          unijnych.
          Źródło: Gazeta Prawna Katowice

• Gość: Pawel Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.12.05, 22:01
          "rozwalona zabytkowa pijalnia wód na S.Zdroju,"

rece opadaja. Facet, jesli nie wiesz, ze Szczawno Zdroj nie jest dzielniaca
          Walbrzycha (i w zwiazku z tym prezydentowi Walbrzycha nic do tego), to sie nie
          odzywaj, bo sie kompromitujesz kosmicznie.

• Gość: lolek Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.12.05, 22:51
            Ale z ciebie ciemna masa. Teraz to ty sie skompromitowałeś i to mega kosmicznie.
            Mowa jest tutaj o budynku wyburzonym na Starym Zdroju a nie w Szczawnie. Głosno
            było o tym kilka miesięcy temu.
    • Gość: 666 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 11:58
      jak dla mnie ten gość to facet od nierozwiązywalnych problemów. biedaszyby -
      problem nierozwiązywalny. nyskarze - problem nierozwiązywalny. stan dróg -
      problem nierozwiązywalny. jak on ma zamiar tak pierdo1ić przez następną kadencję
      to ja już wolę, żeby wogóle żadnego prezydenta nie było.

a gafy, jakie popełnia, to już zupełnie inna historia...
      • Gość: Miś Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37
        Dzięki za wsparcie bo już myśklałem że żyje w mieście ślepców albo na etacie u
        Kruczkowskiego
        • Gość: lord Vader Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.12.05, 21:16
          Wałbrzych - miasto niszczone przez 50 lat przez komunistów, a później
          notoryczne rabowane przez ich pogrobowców spod znaku SLD na czele z Kuźniarem,
          Dyszkiewiczem i resztą bandy - a Ty Miś oczekujesz nagłej poprawy? Masz
          nierealne oczekiwania.
        • Gość: sowa Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.12.05, 23:57
          Drogi Misiu i Obserwatorze, trochę zastanowienia nad tym co piszecie. Ofszem
          też spodziewałem się szybszych zmian po objęciu funkcji przez prezydenta
          Kruczkowskiego, ale jedno jest pewne, że nigdy nie musiałem się wstydzić Jego
          decyzji i jest na pewno osobą uczciwą, czego nie można powiedzieć o
          poprzednikach. Zmiany ku lepszemu są choć pewnie każdy by chciał, żeby
          zachodziły szybciej. Szkoły to akurat argument zupełnie chybiony, drogi
          wałbrzyskie należę chyba w większości do starostwa, zaś przed objęciem
          stanowiska nasz sport to była piłka nożna A -klasa, kosz 2 -liga, siatka 3-
          liga , więc tu argument jest zupełnie chybiony, bo postęp jest bardzo widoczny.
          • moni261 Re: Kruczkowski na prezydenta 17.12.05, 09:19
            Cały kraj w stagnacji, a niektórzy oczekują cudów w biednym mieście:). Ludzie
            obudźcie się, przed nami lata pracy - z resztą sami wybieramy naszych
            przywódców, więc nie powinniśmy mieć do nikogo pretensji. A to,że podczas
            kampani mówią nam to co chcemy usłyszeć nie powinno kierować naszymi decyzjami -
            raczej ich dorobek jest istotny-no ale jako naiwni Polacy, wierzymy w mięso
            wyborzcze. Ja osobiście nie mam nic przeciwko Panu Kruczkowskiemu, jak każdy
            prezydent nie ma zbyt wielu możliwości zmieniania rzeczywistości, ale chociaż
            godnie reprezentuje nasz "bury" Wałbrzych
            • Gość: Miś Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 09:46
              Różnimy się poglądami na prezydenta i na miasto jednak ja należe do tych co
              mają oczy i ostatnie wyniki w RMF oznaczają że nie jestem sam a wam droczy
              przeciwnicy radze nie oszukujcie samych siebie bo jaki jest kon każdy widzi,
              dla pana prezydenta Kruczkowskiego mam rade "Jeśli nie potrafisz nie pchaj się
              na afisz"
              • Gość: Platini Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.05, 16:07
                W sporcie jest napewno lepiej, ale ja się cieszę że robią stadion na Nowym
                Mieście bo wczweśniejsza władza zupełnie się nim nie interesowała i chcieli
                tam zrobić wysypisko a ja tu mieszkam i lubię tam pograć w piłkę.
              • Gość: Pawel Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.12.05, 22:11
                He,he, Mis nalezy do tych, ktorzy "maja oczy" ale nie odrozniaja Szczawna Zdroju
                od Walbrzycha (patrz wyzej).
                Te oczy sa bardzo dziwne, bo nie widza tez duzej inwestycji w Poniatowie, ani
                remontow, termomodenizacji szkol oraz wspomnianego wyzej stadionu. Do tego udane
                negocjacje z Warszawka na temat obwodnicy, wyrazny postep w uporzadkowaniu
                sytuacji z biedaszybami i nyskarzami (choc oczywiscie te sprawy nadal nie sa
                zakonczone), sensowne plany na przyszlosc, czyi kanalizacja i Ratuszowa.
                Owszem, jestem za ponownym wyborem Kruczkowskiego.
                • Gość: kużdyddysz Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.12.05, 22:56
                  Paweł, ale z Ciebie mało zorientowany w lokalnych sprawach cymbał! Miś miał na
                  mysli pijalnie wyburzoną na Starym Zdroju a nie w Szczawnie.
                  • Gość: Pawel Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.05, 12:33
                    A to przepraszam. Pijalnia wod i "S Zdroj" kojarzy mi sie przede wszystkim ze
                    Szczawnem.
                    Niemniej jednak podtrzymuje pozostale uwagi. Mis jest skrajnie nieobiektywny,

A wlasnie, kogo obchodzi jakas stara rudera, ktora wyburzyli podobno w Starym
                    Zdroju?
                    • Gość: wkurzony Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 156.17.24.* 19.12.05, 10:16
                      W cywilizowanych krajach chroni się właśnie "stare rudery". Tylko u nas
                      moherowe berety jeszcze nie nauczyły się tego, że zabytki to nie tylko kościoły.
                • Gość: j23 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.12.05, 11:40
                  Miś populizmu więcej niż u Leppera to Ty chyba Lubiński jesteś, a nie Kuźniar.
                  • Gość: Miś Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 08:43
                    Jestem Miś i już a swoje poglądy mam i jestem przekonany że przy kolejnych
                    wyborach Kruczkowski zostanie wycięty jak nic bo cztery lata zmarnował nie
                    sobie bo forse bierze (również z rad nadzorczych npciepłownia , strefa itp)ale
                    nam wszystkim mieszkancą wałbrzycha (MIAŁO BYŚ PIĘKNIE A WYSZŁO PRZY
                    KRUCZKOWSKIM JAK ZAWSZE !!)
                    • Gość: rooski Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 09:28
                      A co miłościwie nam panujący (tfu!) zrobił dla wałbrzyskiej kultury? Ośrodek
                      Kultury z 300 tysięcznym długiem i ZUSem niepłaconym od 2001 roku. Dlaczego Pan
                      Prezydent się tym wcześniej nie zainteresował?
                      Dostawał wyraźne sygnały od pracowników i co? i guzik, wolał poczekać, teraz Ci
                      ludzie z własnych pensji płacą zaległy ZUS, bo tamte pieniądze się rozpłynęły
                      nie wiadomo gdzie! Jak można tworzyć kulturę za 650zł miesiecznie pracując po
                      10-12 godzin dziennie, 7 dni w tygodniu, i najczęściej w święta, kiedy wszyscy
                      inni odpoczywają?
                      Panie Kruczkowski! czy ludzie kultury nie mają rodzin, które muszą utrzymać???
                      Skoro ciągle nie ma ich w domu, to jakieś zadośćuczynienie się należy, no nie?
              • Gość: anders Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.05, 13:30
                Czy szanowny Pan był kiedykolwiek na Śląsku (Górnym). Tam są urocze miasteczka-
                czyściutkie i milutkie. Po co sie męczysz w tym strasznym Wałbrzychu? wybierz
                wolność!
    • Gość: Świadek mimo woli Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.05, 18:48
      Obiecał Teatrowi Lalek na 60-lecie 4 mikroporty/mikrofony
      naglowne,bezprzewodowe/,reszte sobie dopiszcie,to jest dziad!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: shrek Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.12.05, 21:31
        przy tym poziomie teatru lalek, powinien raczej płacić odszkodowania widzą,
        którzy byli na spektaklach.
        • Gość: rooski Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 21:36
          Shrek, wracaj na swoje bagno.
          Nie wszyscy muszą rozumieć to, co chcą przekazać aktorzy, opinię zostaw dla
          siebie... O mikrofonach słyszałem, ale cóż to tylko słowa.
          • Gość: shrek Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.12.05, 20:41
            Rooski- Byłem kiedyś z dzieckiem w niedzielę o 12.30 na spektaklu pt.
            Willa..., i kiedy słyszałem teksty o "wyjadaniu mózgów małych dzieci", to wierz
            mi że wolę pójść z dzieckiem nad bagno oglądać żaby niż tego typu spektakle.
            Dodam,że spektakl nie był w żaden sposób wyróżniny pod względem wieku odbiorców.
            Tak więc odszkodowanie bądź szkodliwe za oglądanie przedstawień tego teatru
            naprawdę się należy.
            • Gość: rooski Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 17:49
              Szczerze to nie słyszałem, żeby w Lalkach grali spektakl pt.:"Willa", no ale cóż
              skoro tak, to mnie zaskoczyłeś - zwracam honor.
              Ale mimo wszystko wydaje mi się to dziwne, bo za "wyjadanie dzieciom mózgów"
              Dyrektor Artystyczny z miejsca leci... Może przynajmniej zwrot za bilety powinni
              dać.
              • Gość: anders Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.05, 13:33
                Ma rację - grali Willę Esselingów- byłem na tym i tam są rzeczywiście takie
                teksr=ty. Moja córka wyszła z płaczem
                • Gość: 666 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:19
                  wzorcowy tatuś. zasłaniasz córce oczki jak leci dajmy na to "strażnik teksasu"?
                  rzeczywiście straszne rzeczy. wyjadanie muzgów w teatrze lalek. napiszcie o tym
                  do gazety, archetypowi rodziciele. może kolejna afera znów zwróci oczy polski na
                  zabity grubymi [jak wasza dziwnie pojmowana troska o dzieci] dechami wałbrzyszek.
    • Gość: aaa Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.12.05, 12:13
      Panowie proponuje troszeczke rozeznania tematu dróg ,otóz w mieście jest kilku
      zarżądców a to powiat który za cholerę nie chciał przekazać dróg w zarząd
      miasta bo paru czerwonych kolesi musiałomieć pracę,drogi krajowe osobny
      zarządca, oraz drogi wojewódzkie i oczywiście żaden z zarządców niechciał ich
      przekazać, prywatny biznes niech się lepiej sam stara oswoje interesy to
      najlepiej na tym wyjdzie, i dlatego Miś ty niezły czerwony K... jesteś, ajak
      będziesz grzeczny to ci napiszę co znaczy K......
      • Gość: czytelnik Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 213.158.197.* 20.12.05, 22:10
        czytam to z odległej czesci polski i wstyd mi powiedzieć panowie misiowie i wam
        podobni troche kultury jak synkowie zaczeliście kampanie wyborcza do samorzadu
        to róbcie to z fasonem bo w waszych wypowiedziach trąci czerwonym g..... misiu
        to nie tak sie robi czarny pijar / pisze jak mówie zebys zrozumiał doktorku/
        cofnijcie sie do waszych dokonań i spuścizny po was taką szykujecie również w
        powiecie 200 pracowników miljony kredytów trefne przetargi i tak mozna jeszcze
        długo a po nas choćby .... brak argumentów to nie powód zeby opluwać i kłamać
        ja głosuje za prezydentem Kruczkowskim i wszystkich do tego namawiam a wy
        towarzysze do władzy długo nie dojdziecie bo wałbrzycha nie stać jeszcze na
        takich gospodarzy .wesołych czerwonych swiat misiaczku a tak na marginesie to
        ty misiu już obudziłeś się z zimowego snu
        • Gość: Monika Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.12.05, 07:30
          Popieram "czytelnika". Ja pójdę ponownie głosować na Kruczkowskiego.Niektórzy
          myślą,że w ciągu 3 lat "Wałbrzych" obróci się o 100%.Naprawią wszystkie
          drogi ,wyremontują wszystkie budynki(łacznie z prywatnymi),no i jeszcze dołożą
          kasę na kulturę, oświatę itp. Włączcie mózgi.Czy we własnym domu poczyniliście
          wszystkie inwestycje w ciągu 3-4 lat.Każdy rządzi tym co ma.Niestety ale
          Wałbrzych to nie Wrocław.
          • Gość: walden Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 195.117.40.* 21.12.05, 17:38
            Do Kruczkowskiego jako osoby prywatnej nic nie mam, bo to w gruncie rzeczy
            równy gość. Ale nie może rządzić miastem facet, który jest wodzem tylko na
            papierze. Nie od dziś wiadomo, że w ratuszu za nitki pociągaja Pankanin i
            Prędki. Czy pan prezydent mógłby poinformować opinię publiczną ilu pracowników
            magistratu zwolniono w czasie jego 3–letnich rządów nie słusznie i jak wysokie
            odszkodowania z tego tytułu płacone są do dnia dzisiejszego z miejskiej kasy,
            czyli naszych podatków. Proszę również prześledzić listę prezydenckich
            znajomków, którzy nie posiadają najmniejszych kwalifikacji do zasiadania w
            spółkach miejskich. Ze szczególnym uwzględnieniem wodociągów, MZB i filii
            Wałbrzyskiej Wyższej Szkoły Zarządzania i Przedsiębiorczości w zamku Książ.
            • Gość: KIKS Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.12.05, 23:30
              Popieram i będę głosował na Niego!!!
            • Gość: Smieszne Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.05, 09:32
              Przeciez sam tam siedzi www.wpwik.pl/wpwik.html
              • Gość: rooski Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:59
                Kruczkowski na prezydenta a Balcerowicz musi odejść...
                • Gość: juror Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.05, 16:01
                  A ja tam wole Bartolika
    • Gość: 666 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:22
      kruczkowski się nadaje dokonale, ale nie na prezydenta, a na czopa do du py.
      mizdrzący się do kamer pajacyk. uśmiech od ucha do ucha taki wielki, jakby
      wyrażał zadowolenie mieszkańców tego zadupia.
      • Gość: Miś Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:53
        KRUCZKOWSKI MUSI ODEJŚĆ !!! a prostytutkę nie można zgwałcić,
    • Gość: *** Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.06, 20:12
      Powoli do przodu
      REGION WAŁBRZYSKI Zmalało bezrobocie, coraz więcej firm inwestuje na naszym
      terenie, ale czy to wystarczy, żeby ubiegły rok uznać za udany?
      Brak obwodnicy i drogi dziurawe jak ser to – zdaniem mieszkańców – największa
      porażka wałbrzyskich
      władz. Problemu nie przysłania nawet zakończony remont Książa, na który zamek
      czekał prawie pół wieku
      Przejazd przez Wałbrzych, zwłaszcza w godzinach szczytu, to prawdziwy horror.
      Trzeba stać w kilometrowych korkach. Zdarza się, że wioząc pasażerów z
      Wałbrzycha do Świdnicy, mam ponadpółgodzinne opóźnienie – denerwuje się Jan
      Pisulski, kierowca busa linii nr 31.
      Borykają się z tym wszyscy, którzy muszą przejechać przez miasto. Obwodnica
      byłaby wybawieniem. Jednak jej budowa od lat jest tylko punktem w programie
      kandydatów podczas kolejnych wyborów.
      Czekając na obwodnicę: Obwodnica miałaby połączyć dwie największe dzielnice:
      Piaskową Górę i Podzamcze ze Śródmieściem, omijając Szczawno Zdrój. Realna
      szansa na jej powstanie pojawiła się w lipcu ub. roku, po podpisaniu umowy przez
      prezydenta Piotra Kruczkowskiego oraz Edwarda Gajerskiego z Generalnej Dyrekcji
      Dróg Krajowych i Autostrad. Zgodnie z nią, budowa ma się zakończyć w 2008 r. Ale
      na razie w ogóle się nie zaczęła, więc wszystkie terminy stoją pod znakiem
      zapytania.
      cytat z www.twoje-sudety.pl/index.php
      • Gość: marcin Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 08:00
        cyt
        Czekając na obwodnicę: Obwodnica miałaby połączyć dwie największe dzielnice:
        Piaskową Górę i Podzamcze ze Śródmieściem, omijając Szczawno Zdrój. Realna
        szansa na jej powstanie pojawiła się w lipcu ub. roku, po podpisaniu umowy przez
        prezydenta Piotra Kruczkowskiego oraz Edwarda Gajerskiego z Generalnej Dyrekcji
        Dróg Krajowych i Autostrad. Zgodnie z nią, budowa ma się zakończyć w 2008 r."
        obwodnica W-cha powstanie ale za ok 30 lat jak dobrze pójdzie!!!!!!.
        A co z budową Ratuszowej nie ma "ojca chrzesnego" "Romka komórkowca " bo
        poszedł "w senatory". A we Wrocku władze z tej samej opcji co Kruczkowski
        jednak potrafią WROCŁAW: PLANY BUDOWY NOWEGO STADIONU

Władze Wrocławia podjęły decyzję o budowie nowego stadionu piłkarskiego na 50
        tysięcy widzów.

Nowy stadion ma stanąć przy ul. Drzymały, na terenie pomiędzy Maślicami a
        Pilczycami i w pobliżu mającej przebiegać tam obwodnicy autostradowej. Na
        obszarze ponad 21 hektarów powstanie nowoczesny kompleks sportowy, usługowy i
        handlowy. Typowo piłkarski stadion, bez bieżni i toru żużlowego, z zadaszonymi
        trybunami, zostanie zgłoszony w kontekście organizacji mistrzostw Euro 2012, o
        którą ubiegają się Polska wraz z Ukrainą. Wkrótce zostanie ogłoszony konkurs
        architektoniczno-urbanistyczny na zagospodarowanie terenów przy ulicy Drzymały.

Dla realizacji tej inwestycji władze Wrocławia chcą stworzyć spółkę kapitałową
        z inwestorem prywatnym, który mógłby wybudować tam sieć sklepów, kawiarni, hale
        sportowe i w przyszłości czerpać z tego zyski. Przedtem jednak musiałby wyłożyć
        sporą część pieniędzy na budowę stadionu piłkarskiego. Stadion ma kosztować 150-
        160 milionów złotych. Pozostała część pieniędzy ma pochodzić z budżetu państwa,
        miasta, a także Unii Europejskiej. Planowane rozpoczęcie budowy zaplanowano na
        przyszły rok. Stadion byłby gotowy po dwóch latach.

• Gość: pas Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.01.06, 22:36
        czy cytowany kierowca busa wie, ile to jes kilometr?
    • Gość: walbrzyszanin Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 80.51.231.* 04.01.06, 07:59
      ... całkowita prawda i racja !!!!!!! Ktoś na mieście powiesił plakaty w formie
      klepsydr o tym, że te miasto za rządów jasia fasoli stoi w miejscu. Tez prawda.
      I też racja.
    • Gość: ja 30 Re: Kruczkowski na prezydenta IP: 80.51.231.* 05.01.06, 10:00
      on na prezydenta ???? Chyba zwariowałeś :)
      • Gość: Informatyk Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.06, 11:35
        Takie samo ip jak poprzednie!!!!
        Psy szczekają, karawana idzie dalej
        • Gość: rict Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.06, 16:42
          Popieram na prezydenta tam gdzie dowiezie go ta karawana. Azjatom i murzynom
          będzie się podobał. Może też jako model- partner lalki Barbie pracować na tym
          też skorzystamy.
    • Gość: aaa Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.06, 13:01
      i jego też
    • Gość: p Re: Kruczkowski na prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.06, 13:01
      popieramn
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka