Gość: Prauat Jan Kowski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 14:21 www.ojciec-dyrektor.de/grzechy.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Święty Re: Spowiedź ONLINE IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.12.05, 23:41 To jest extra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Spowiedź ONLINE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 08:56 Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lordVader Re: Spowiedź ONLINE IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.12.05, 09:46 Nie widzicie że to debilny żart?! Jakiś kretyn założył swoją stronę o rzekomej wirtualnej spowiedzi, w swym prymitywnym umyśle sądząc że to śmieszne. A wy się tym podniecacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: Spowiedź ONLINE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 10:35 No, nie. Spowiedż odwaliłem , forsę wpłaciłem i co. Znaczy się , że to tylko kant. A jeb.. was pies.A moja forsa, gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yee ZUS Re: Spowiedź ONLINE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.12.05, 14:30 Gość portalu: Donald napisał(a): > A moja forsa, gdzie ? Może miales za slaby transfer grzechów i forsa jeszcze nie doszla? Odpowiedz Link Zgłoś