pressforum 15.02.06, 20:39 wątek jakis wyleciał czy mi się zdaje? a moze jest na oślej ławce? moze faktycznie był nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 07:04 wyleciał bo krytykowałem spadkobierce PZPR i Pana Gnaca Widać kto zarządza tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: wyleciał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:41 wylecial tez watek z zapytaniem o wegiel :P co do watku zwiazanego z P. Gnacym to nie wiem dlaczego go usunieto (chyba, ze uwaznie go nie przeczytalem). Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: wyleciał? 16.02.06, 09:07 w kazdym razie powiem tyle, ze ja w poscie krytykowalem nie tyle pana MG, ile caly poprzedni system, bo uwazam, ze jest za co krytykowac. a jesli pan MG jest dumny z przynaleznosci i do tego uwaza sie za demiurga demokracji to mozna to porownac do wykorzystania przez szefa SLD (nosi takie samo jak ja nazwisko nad czym ubolewam)symboliki 21 Postulatow w jego kampanii wyborczej w ubieglym roku. a swoja droga Walbrzych jest teraz miastem bardziej na lewo, czy bardziej na prawo? pytam, bo na Wielkanoc sie wybieram po 4 latach w odwiedziny i nie wiem co zastane :) jakbyscie opisali dzisiejszy Walbrzych czlowiekowi, ktory nie byl tam 4 lata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 09:44 pressforum napisał: > a swoja droga Walbrzych jest teraz miastem bardziej na lewo, czy bardziej na > prawo? pytam, bo na Wielkanoc sie wybieram po 4 latach w odwiedziny i nie wiem > co zastane :) ============== Wałbrzych, podobnie jak cała Polska skręcił na prawo(co mnie bardzo cieszy) i trudno go dziś nazwać "czerwonym Wałbrzychem", a najbliższe wybory prezydenckie na pewno rozegrają się między Kruczkowskim(PO) a Bartolikiem (PiS) o ile Lejdy Pankanin i geniusz polityczny poseł Givani nie utrącą Bartolika. Oczywiście nie należy lekceważyć kandydata lewicy (pewnie Lubińskiego)niestety w Wałbrzychu pozostała jeszcze dość duża rzesza postkomuchów co zresztą widać to na tym forum. To tyle o polityce. Możesz śmiało przyjeżdżać, Wałbrzych nie jest zadżumiony i na pewno nie urwiesz koła na dziurach w wałbrzyskich ulicach i do szybubiedu tez nie wpadniesz . Polecam ci posty narzekające na to miasto, a na pewno po przyjeździe będziesz zaskoczony. Zresztą jak sam wiesz Wałbrzych to piękne miasto, a wałbrzyszanki są przeurocze. Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: wyleciał? 16.02.06, 10:00 Zgodzę się ze wszystkimi przymiotnikami opisjącum W-ch, szczególnie tym dotyczącym Wałbrzyszanek... Jednak jeśli chodzi o urywanie zawieszenia na dziurach... hmmm... powiedzmy, że przy sporej ostrożności (baaardzo sporej) - ten postulat można zrealizować... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoś III Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 10:10 co za brednie waść piszesz, czy by to miało oznaczać , że zbliżające się wybory to jedynie roszada na stanowiskach prezydent i wiceprezydent. To by były kpiny. Bartolik to obecna władza miasta, która jest zła. Nie sposób krytykować prezydenta a chwalić jego zastępców jest to NIEMOŻLIWE- chyba , że chcecie utrzymać obecny układ, a to potwierdziło by tezę , żę PO ma koalicję z PiS, a ja jestem pewien ,że ma koalicję z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mgnac Re: wyleciał? 16.02.06, 12:58 Proszę Gościa nie wiem co wyleciało i dlaczego,nie mam też aż takiej mocy sprawczej o jakiej Pan pisze. Domniemywam jedynie,że to co Pan napisał nie było grzeczne. I jeśli administrator tego forum usunął to coś - postapił słusznie. Pozdrawiam Michał Gnacy Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: wyleciał? 16.02.06, 14:58 nie bylo niegrzeczne - sam widzialem. ale skoro usunąl to usunąl i trudno Odpowiedz Link Zgłoś