Dodaj do ulubionych

wyleciał?

15.02.06, 20:39
wątek jakis wyleciał czy mi się zdaje? a moze jest na oślej ławce? moze
faktycznie był nie na temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: * Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 07:04
      wyleciał bo krytykowałem spadkobierce PZPR i Pana Gnaca
      Widać kto zarządza tym forum
      • Gość: HASAN_SAS Re: wyleciał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:41
        wylecial tez watek z zapytaniem o wegiel :P

co do watku zwiazanego z P. Gnacym to nie wiem dlaczego go usunieto (chyba, ze
        uwaznie go nie przeczytalem).
        • pressforum Re: wyleciał? 16.02.06, 09:07
          w kazdym razie powiem tyle, ze ja w poscie krytykowalem nie tyle pana MG, ile
          caly poprzedni system, bo uwazam, ze jest za co krytykowac. a jesli pan MG jest
          dumny z przynaleznosci i do tego uwaza sie za demiurga demokracji to mozna to
          porownac do wykorzystania przez szefa SLD (nosi takie samo jak ja nazwisko nad
          czym ubolewam)symboliki 21 Postulatow w jego kampanii wyborczej w ubieglym roku.
          a swoja droga Walbrzych jest teraz miastem bardziej na lewo, czy bardziej na
          prawo? pytam, bo na Wielkanoc sie wybieram po 4 latach w odwiedziny i nie wiem
          co zastane :)
          jakbyscie opisali dzisiejszy Walbrzych czlowiekowi, ktory nie byl tam 4 lata?
          • Gość: * Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 09:44
            pressforum napisał:
            > a swoja droga Walbrzych jest teraz miastem bardziej na lewo, czy bardziej na
            > prawo? pytam, bo na Wielkanoc sie wybieram po 4 latach w odwiedziny i nie wiem
            > co zastane :)
            ==============
            Wałbrzych, podobnie jak cała Polska skręcił na prawo(co mnie bardzo cieszy) i
            trudno go dziś nazwać "czerwonym Wałbrzychem", a najbliższe wybory prezydenckie
            na pewno rozegrają się między Kruczkowskim(PO) a Bartolikiem (PiS) o ile Lejdy
            Pankanin i geniusz polityczny poseł Givani nie utrącą Bartolika. Oczywiście nie
            należy lekceważyć kandydata lewicy (pewnie Lubińskiego)niestety w Wałbrzychu
            pozostała jeszcze dość duża rzesza postkomuchów co zresztą widać to na tym
            forum. To tyle o polityce.
            Możesz śmiało przyjeżdżać, Wałbrzych nie jest zadżumiony i na pewno nie urwiesz
            koła na dziurach w wałbrzyskich ulicach i do szybubiedu tez nie wpadniesz .
            Polecam ci posty narzekające na to miasto, a na pewno po przyjeździe będziesz
            zaskoczony. Zresztą jak sam wiesz Wałbrzych to piękne miasto, a wałbrzyszanki są
            przeurocze.
            Pozdrawiam i zapraszam.
            • react Re: wyleciał? 16.02.06, 10:00
              Zgodzę się ze wszystkimi przymiotnikami opisjącum W-ch, szczególnie tym
              dotyczącym Wałbrzyszanek...
              Jednak jeśli chodzi o urywanie zawieszenia na dziurach... hmmm... powiedzmy, że
              przy sporej ostrożności (baaardzo sporej) - ten postulat można zrealizować... :-)
            • Gość: antoś III Re: wyleciał? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.02.06, 10:10
              co za brednie waść piszesz, czy by to miało oznaczać , że zbliżające się wybory
              to jedynie roszada na stanowiskach prezydent i wiceprezydent. To by były kpiny.
              Bartolik to obecna władza miasta, która jest zła. Nie sposób krytykować
              prezydenta a chwalić jego zastępców jest to NIEMOŻLIWE- chyba , że chcecie
              utrzymać obecny układ, a to potwierdziło by tezę , żę PO ma koalicję z PiS, a ja
              jestem pewien ,że ma koalicję z SLD.
      • mgnac Re: wyleciał? 16.02.06, 12:58
        Proszę Gościa nie wiem co wyleciało i dlaczego,nie mam też aż takiej
        mocy sprawczej o jakiej Pan pisze.
        Domniemywam jedynie,że to co Pan napisał nie było grzeczne.
        I jeśli administrator tego forum usunął to coś - postapił słusznie.
        Pozdrawiam
        Michał Gnacy
        • pressforum Re: wyleciał? 16.02.06, 14:58
          nie bylo niegrzeczne - sam widzialem. ale skoro usunąl to usunąl i trudno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka