Dodaj do ulubionych

ranking ochroniarzy

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.04.06, 18:26
No tak, ochroniarz, ochroniarzowi zapewne nie rowny...Kazdy ma inne
mozliwosci, inteligencje i sposob bycia. Zastanawia mnie jedna
sprawa...mianowicie czy ktos z was byl swiadkiem akcji z udzialem
walbrzyskich ochroniarzy i byl zaskoczony powodzeniem akcji. Nie chodzi mi o
wymienianie firm walbrzyskiej ochrony, tylko o wybitne jednostki, ktore
wywoluja strach i przerazenie u dresiarzy. Wiem, ze jest taki jegomosc z
vicotela....istny niziolek, jednak mozliwosci ma niesamowite:)
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: ranking ochroniarzy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.04.06, 15:09
      W marketach sa swietni ochroniarze leko niedowidzacy..
    • Gość: mika Re: ranking ochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:48
      Ochroniarze z VICOTELU są bez porównania najlepsi!!!
      • Gość: daniel Re: ranking ochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:13
        ja też uważam, że VICOTEL posiada najlepszych ochroniarzy. Wśród nich uważam za
        najlepszego tego, o którym wspomniałeś... mam nadzieję, że myślimy o tym samym.
        • Gość: feniks Re: ranking ochroniarzy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.06, 11:55
          W dodatku jest trenerem jednego z Wałbrzyskich klubów sztuk walk. Mam nadzieję,
          że chodziło Ci o tego samego ochroniarza?:)
          • Gość: klaara Re: ranking ochroniarzy IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.06.06, 00:42
            Prawda jest taka , że w Vicotelu pozostało już niewielu dobrych bramkarzy.
            Kiedyś to było ekipa a teraz... ech szkoda gadać.
            • Gość: Pani Mariola Tylko IMPEL ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.06, 16:45
    • Gość: Rydzeż Re: ranking ochroniarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:43
      Taki łysy, niski acz mocno zbudowany i wiecznie uśmiechnięty? Kiedyś mnie
      trenował... Laaata temu. Fakt, niezły jest, pamiętam co robił na macie... O
      tym, co robi z "niegrzecznymi" delikwentami, to już legendy po mieście krążą...
      Jeśli mówimy o tym samym - Piotr miał na imię.
      • Gość: kolo Dziesiona i tylko on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:52
        On jest najlepszy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka