pressforum 10.05.06, 23:04 kto kojarzy człowieka? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walbrzyszanin Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:35 Tak to nasz ziom w "Na Wspolnej" Gosc z Wałbzycha:D Jest naprawde fajnym facetem:D Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Leszek Lichota 10.05.06, 23:40 :) bingo :) ja go nie znam. nie moje pokolenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:42 www.filmweb.pl/Leszek,Lichota,filmografia,Person,id=183392 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NTT Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:16 Ja go znam od 15 lat. Obecnie widujemy się tylko okazjonalnie ,ale to naprawde fajny chłop, przyjaciel i kompan !! Pozdrawiam Cie Leszek i pamietaj że basen na ogrodzie napełniamy już wkrótce !!! Szlafrok i przybywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Leszek Lichota 11.05.06, 12:36 a kiedy ja przyjade do walbrzycha??? buuuuuu!!! :( ogródek za domem na nowym miescie, piwko na podzamczu, a spacerek po runku i na lowackiego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
sodalitiumpianum Mój drogi Pressforum !!! 11.05.06, 21:24 Z innego wątku wynika, że wychyliłeś perę kielichów z Renią Dancewicz. Czyli jak mi się wydaje w "teatralnej". Śmiem domniemywać, że mogliśmy pić razem. Mało tego bardzo dobrze znam Lecha i powiem Ci że on mógł pić z nami:)Chodż wiek jeszcze miał sztubacki to jest to wielce prawdopodobne! Powiedz mi czy to możliwe? Pozdrawiam Rodaka na wygnaniu ( nad Bałtykiem ehhh....) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Mój drogi Pressforum !!! 11.05.06, 22:45 hmmm. moze wypilismy razem jakies wódki albo browarki. swego czasu upadlałem się w teatralnej regularnie. w zasadzie permanentnie. no, nie trzeźwiałem, trzeba się przyznać. jakby kolega jakies bliższe koordynaty na priv wrzucił, to będe wdzięczny :) co do Lecha to nie wiem. nie pamietam :( pisz chlopie na maila. powspominamy stare czasy i starych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nnka Re: Leszek Lichota 11.05.06, 12:45 Sympatyczny facet, z opowiadań koleżanki która go zna osobiście wiem że luzak jest i wesołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:57 Moja ciocia do uczyła w podstawówce;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Leszek Lichota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.05.06, 22:25 a czego Twoja ciocia uczyla? bo mnie tez pewnie uczyla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:21 Nauczanie początkowe. W ,,30'. Jego klasę tylko na zastępstwie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 16:49 sorry, w,,20,,na starej Piaskowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Leszek Lichota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.05.06, 22:26 A już sie przestraszylam ze do innej szkoly chodzilam:) Hm...Nauczanie początkowe...ciekawe ktora to pani byla...moze jakies inicjaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:13 Niestety nie mogę podać:), ale taka mała i ruchliwa:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szszept Re: Leszek Lichota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 07:41 Kurcze, to pierwszy wątek na tym forum, w którym nikt nikogo nie obraża, nie równa z ziemią, w ogóle ludzie jacyś sympatyczni... Ludzie, to nienormalne, trzeba to zmienić!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehek Re: Leszek Lichota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.05.06, 18:02 Spoookooo ziomuśśśś...:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś