Dodaj do ulubionych

turystyka na PWSZ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:10
prosze o opinie
z góry dziękuje
pozdrawiam Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: slepajula Re: turystyka na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:35
      bardzo fajnie ale kase masz? policzyłes ile beda cie kosztowały obowiazkowe wycieczki,spływy,rajdy itp itd..
    • Gość: niunia Re: turystyka na PWSZ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.06, 12:26
      straszne gó.. nie pakuj się w to chłopie będziesz żalował. Ludzie którzy tam no
      powiedzmy "wykładają" to patałachy. Od wernera i klementowskiego niczego się nie
      nauczysz już lepiej siedź w domu. SYF.
      • Gość: isle Re: turystyka na PWSZ IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 08:26
        Nie zgadzam się z w/w opinią. Kierunek nie jest zły, a i wykładowcy też nie są
        najgorsi.
        • Gość: :) Re: turystyka na PWSZ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.06, 21:34
          Z resztą to tylko PWSZ.
          • Gość: Ja Re: turystyka na PWSZ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.06.06, 01:10
            Ukończyłam ten kierunek i powiem ze to byly moje najlepsze 3 lata w zyciu. BYło
            naprawde super...ale teraz jak jest to nie wiem. Mysle ze jest podobnie... Polecam!
      • Gość: Kamyk Re: turystyka na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:10
        Niunia, Tobie to sie chyba studia i wykładowcy z podstawówką pomylili. A jak
        się uczyć nie chciało to nie pluj na autorytety, tylko za miotłę się weź. A od
        Wwerniego i Klemensa to wara. Lepszych w Wałbrzychu i Wrocku nie znajdziesz. A
        osobiste urazy do plecaka. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka