Gość: mj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:10 prosze o opinie z góry dziękuje pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slepajula Re: turystyka na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:35 bardzo fajnie ale kase masz? policzyłes ile beda cie kosztowały obowiazkowe wycieczki,spływy,rajdy itp itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: turystyka na PWSZ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.06, 12:26 straszne gó.. nie pakuj się w to chłopie będziesz żalował. Ludzie którzy tam no powiedzmy "wykładają" to patałachy. Od wernera i klementowskiego niczego się nie nauczysz już lepiej siedź w domu. SYF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isle Re: turystyka na PWSZ IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.06, 08:26 Nie zgadzam się z w/w opinią. Kierunek nie jest zły, a i wykładowcy też nie są najgorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: turystyka na PWSZ IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.06, 21:34 Z resztą to tylko PWSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: turystyka na PWSZ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.06.06, 01:10 Ukończyłam ten kierunek i powiem ze to byly moje najlepsze 3 lata w zyciu. BYło naprawde super...ale teraz jak jest to nie wiem. Mysle ze jest podobnie... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: turystyka na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 16:10 Niunia, Tobie to sie chyba studia i wykładowcy z podstawówką pomylili. A jak się uczyć nie chciało to nie pluj na autorytety, tylko za miotłę się weź. A od Wwerniego i Klemensa to wara. Lepszych w Wałbrzychu i Wrocku nie znajdziesz. A osobiste urazy do plecaka. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś