Dodaj do ulubionych

Nowy sklep z firanami??

IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 26.06.06, 10:41
Otwieraja albo juz otwarty sklep z firanami na Podzamczu koło koscioła ??.
Panie czy cos wiecie na ten temat co i kiedy?? mam do urzadzenie w nowym
mieszkaniu 4 okna to moze warto i tam podjechać??
Obserwuj wątek
    • beag1 Re: WISAN 29.06.06, 02:55
      Będzie to firmowy sklep WISAN-a.
      Albo jest juz otwarty albo otworza na dniach. Przejde się i dam znać.
      • Gość: Mira Re: WISAN IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 29.06.06, 12:53
        Dzieki - jestem ze Śródmieścia. Tu jest tych sklepów ale moze coś innego tam
        znajde
        • Gość: magdalena Re: WISAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:21
          WISAN - to bardzo dobra firma,jeśli chodzi o firanki.
          Tania i solidna. Piękny asortyment. Dajcie znać jak otworzą, sama skorzystam.
    • Gość: lena Re: Nowy sklep z firanami?? IP: 80.50.81.* 03.07.06, 10:55
      O sklepie tym dowiedziałam się z tego forum. Jednak czasem obecnośc tu się
      przydaje Duzy wybór i baaardzo przystepne ceny. Polecam.
    • Gość: 666 Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 11:23
      oto czym żyje to miasto...
      • Gość: Janina Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 04.07.06, 08:58
        Ano tym zyje - ale ładnie mieszkac to tez duzo po całym dniu pracy - byłam
        faktycznie nawet jest wybór i duzo miejsca - mozna spokojnie sobie poogladać i
        wybrać - nic nie kupiłam ale może ...
    • Gość: Kasia Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:31
      Byłam - prawda - jest w czym wybierac, - nawet miła obsługa
    • Gość: ela Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.07.06, 21:47
      mam pytanko czy ceny są przestępne czy nie są wygórowane?
    • Gość: Edyta Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.07.06, 21:48
      czy ceny są porównywalne z cenami katalogu?
      • Gość: Jasia Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 10.07.06, 08:23
        Byłam a zamawiałam kiedyś z katalogu - cena mojej firanki /taki komplet/ jest
        niższa około 10 zł , ceny faktycznie niskie . Z katalogu czekałam ponad miesiac
        aż dostałam a tu jak sie coś podoba mozna kupić na miejscu. Warto poogladać,
        moze cos kupic - radzę sie przejechac i zobaczyć
    • Gość: zyta Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 11.07.06, 14:15
      Dużo tańsze niż na Nowym Mieście - sprawdziłam i kupiłam\
      • Gość: *** Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:51
        Ładna reklama ładna...
        • Gość: Janusz Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.len / *.jgora.dialog.net.pl 11.07.06, 15:39
          Ale głupota - wszystko o czym się tu pisze to reklama - macie kobiety problemy
          • Gość: Frania Re: Nowy sklep z firanami?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 11.07.06, 19:43
            Gość ma rację jedna i ta sama osoba pisze te posty pod różnymi nikami widać po
            IP. TANIA REKLAMA A SKLEP ŻADNA REWELACJA!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka