IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.07.06, 20:16
Witam! Poszukuję naprawde dobrego fryzjera w Wałbrzychu, cena nie gra roli.
Za wszelkie informację z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • drypcia Re: Fryzjer 03.07.06, 20:21
      z tyłu kryształowej, taki hmm, fioletowawy salon! naprawdę polecam
      • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 04.07.06, 13:57
        a może ktoś wie gdzie jest dobry fryzjer w śródmieściu? tylko nie piszcie,że u
        agnieszki.
        • Gość: toja Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:26
          A ja poszukuję wizażystki. Niekoniecznie w Wałbrzychu. Kiedyś w Realu było studio wizażu, ale zniknęło. Może ktoś wie, gdzie teraz jest?
          • wielgus71 Re: Fryzjer 04.07.06, 15:23
            Laurent na podzamczu - www.dtp-service.pl/laurent strona jeszcze niekompletna
            ale juz mozna zerknac. pozdrawiam
        • Gość: medlinka Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:28
          w śródmieściu - Fryzjer "U Rudej" - szczególnie Pani Malwinka - polecam
          szczerze -sama chodze :)
      • Gość: o Re: Fryzjer IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.07.06, 17:08
        > z tyłu kryształowej, taki hmm, fioletowawy salon! naprawdę polecam
        Ja rowiez polecam (szczegolnie Pania Malgosie, jestem bardzo zadowolona, jak
        rowniez szerokie grono moich kolezanek z pracy ktore tam chodzi.
    • Gość: slepajula Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:30
      co to znaczy wg Ciebie dobry?
      w smaku czy jak ehe zarty,rzecz jasna
      o Ja mimo slepoty oprocz dobrego warsztatu fryzjeskiego cenie u fryzjera fantazje i polot ...nie tylko rzemiosło
      I ja dlatego cenie brata Pani Rudej Pana Sławka z pl grunwaldzkiego
    • Gość: ,,, Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:52
      Dobry jest podobno na pl. grunwaldzkim i nazywa się Framesi
      • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 05.07.06, 11:56
        FRAMESI na pl.grunwaldzkim ale gdzie?Przeszłam całą ulicę i nic.Ten salon "U
        RUDEJ" to na jakiej ulicy?
    • Gość: klientka Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:21
      Polecam salon na ul kościuszki JAUCLINE,Jadzia naprawdę super.Jestem stała
      klientka od 3 lat .Szczwrze polecam!!!
      • Gość: :) Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:35
        Jak ten salon JAUCLINE istnieje na Kosciuszki od 6 miesięcy, ja polecam Marzene
        która ma swoj salon na Pl. Górnika (Skrzyżowanie nowego miasta ze St. ZDrojem)
        • Gość: sijka Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:41
          ja zanm tanich i solidnych warkoczykowiczow jak cos to podaje namiary gg
          1191413 (przewaznie niewidoczna) lub meil sekkemt@op.pl
          • asia.kwiatek Re: Fryzjer 05.07.06, 17:54
            u rudej bomba!!!!!!11111 na hali targowej
        • Gość: toja Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 00:00
          Salon istnieje niespełna pół roku,ale pani Jadzia jest fryzjerką od zawsze,i do tego jest jedną z najlepszych fryzjerek w woj.dolnośląskim.W jej salonie czas się nie zatrzymał,zawsze jest na topie.Pozdrawiam
        • Gość: kLIENTKA Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:57
          Owszem istnieje od kilku miesięcy,ale wczesniej P.Jadwiga pracowała U Jeżyka na
          Piaskowej Górze,A teraz pracuje u siebie.SZCZERZE POLECAM TAKŻE.
    • Gość: kropka Re: Fryzjer IP: *.dynamic.caiway.nl 05.07.06, 18:02
      najlepszy fryzjer to oczywiscie FRAMESI i znajduje sie w rynku.Ja zawsze chodze
      do pani Alinki.Goraco polecam!
      • jevick Re: Fryzjer 05.07.06, 21:01
        framesi pl. grunwaldzki, nawet chlop mi sie do fryzjera przekonal., polecam :)
        • Gość: pola Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 23:50
          Ja polecam fryzjera na placu Górnika na Nowym Mieśćie.Fachowa i miła
          obsługa.Najlepsze oraz najnowsze preparaty.Wyszkoleni pracownicy.Naprawdę widać
          że lubią to co robią.Zawsze jestm zadowolona a chodzę tam już 5 lat.Gorąco
          polecam!
        • Gość: oli Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.11.06, 22:12
          Polecam fryzjera na PL.GRUNWALDZKIM u PANA SLAWKA.Mila obsuga jestem
          zadowolona.Fryzura jest taka jaka chcialam miec.A najfajniejsza jest ta
          KASIENKA szybka i obrotna pracownica brac z niej przyklad dziewczyny.
    • Gość: madga Re: Fryzjer - Stylista IP: 217.98.127.* 06.07.06, 07:25
      Jeśli fryzjer stylista to oczywiście TYLKO I WYŁĄCZNIE na Rynku (boczna uliczka
      za biblioteką, w kierunku kaplicy, na przeciwko warzywniaka) - Salon Pani Ani!!
      Bardzo, bardzo, bardzo POLECAM!!
      • Gość: oli Re: Fryzjer - Stylista IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.12.06, 20:39
        Jajlepszy fryzjer u pana slawka a najlepsza pracownica to Kasia podoba mi sie
        jej pepuszek i zgrabne posladki.POLECAM
    • Gość: agusia Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:13
      A ja polecam Framesi na pl. Grunwaldzkim- pani Beata. Salon znajduje się vis a
      vis ZUSu, nad solarium i telefonami komórkowymi. Albo p. Sławka również na pl.
      Grunwaldzkim, niedaleko księgarni językowej. Ja zawsze jestem zadowolona.
      Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Fryzjer IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.06, 14:44
      U Janiny na Broniewskiego, z boku tego budynku ze schodami przy przystanku.
      Tanio i dobrze. Pani w wieku srednim z mysleniem nastolatki. Daje radę, polecam!
    • Gość: Ja Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.07.06, 00:20
      Polecam p. Aline w salonie Framesi w rynku.
      • Gość: Zadowolona klientk Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:32
        Ja także polecam fryzjera na pl.Górnika to jest chyba nowe miasto , jest tam
        także miła kosmetyczka ktora zawsze chetnie zrobi jakies bardzo dobre zabiegi.
        U p. Marzenki jest bardzo miła i przyjazna atmosfera, widać ze kobieta jest
        wyszkolona bo jest wiele certyfikatów i dyplomow z wielu przeroznych szkolen.
        Zawsze wychodze ja i moj mąż zadowolenie z nowych (rownież fantazyjnych) fryzur
        za tak niskie ceny. POLECAM jeszcze raz...
        • Gość: ja Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 09:23
          Ja też polecam Marzenkę...
          • Gość: klient Re: Fryzjer IP: 212.160.172.* 09.03.07, 10:55
            Strzyc to Pani Marzenka może nie potrafi, ale jeżeli chodzi o psychomanipulacje
            do lepsza jest chyba niż Cialdini.
    • Gość: T-mar Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:21
      Ulica 1 Maja 4 .Fryzjerka jest osobą która w USA była stylistka N. Regan
      Polecam:
      Tamara
    • Gość: anula Re: Fryzjer IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.07.06, 18:57
      Jeśli chodzi o "rudą" to najpierw trzeba by było spojrzeć na właścicielkę i jej
      włosy a potem się zastanowić czy usiąść do niej na fotel...ja bym nie
      ryzykowała...ale jej brat...owszem...szczerze polecam...szczególnie mycie głowy
      to zupełny odlot kobietki :)
      • Gość: Zazdrosna Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:18
        Jeśli szukasz "dotyku" lub taniochy to nie dziw się ,że wygladasz po wyjści od
        swojego fryzjera jak tanio dotknięta...Wymieniono na tym forum salon gdzie jest
        klasa najwyższego lotu ale nie powiem gdzie, bo jestem zazdrosna o wyglad a na
        tle "skaleczonych peruk" czuje się szczególnie dobrze.
        • Gość: MIMI Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 07:50
          jka dla mnei to tylko pan Sławaek , fruyzjer z polotom. Zwłaszcza do krótkich
          fryzurek, jeszcze nigdy nie wyszłam z tamtąd niezadowolona. chociaż moja
          kolezanka z włosami półdługimi nie zawsze jest zadowlona.A Zazdrosna to chyab
          ma niezła fryzure skoro się stydzi ,albo przerost formy nad treścia. Sma nie
          utrzymasz tego salnu.
          • Gość: eve Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:33
            Polecam fryzjera na placu górnika,11 listopada,nie pamietam ile.Naprawde byłam
            zadowolona.Odradzam salon U Rudej,Niemiła obsługa,chaos.
            • Gość: Aga Re: Fryzjer IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 21:43
              Ja chodze do Marcina na ul.Św. Jadwigi i jestem zadowolona gościu robi super
              fryzurki i zawsze jestem zadowolona. Jest na topie bo ciągle jeździ na
              szkolenia i zawsze ma długą kolejke do siebie a to o czymś świadczy. Gorąco
              polecam tego fryzjera bo ja i moje koleżanki jesteśmy bardzo zadowolone.
    • Gość: popsi Re: Fryzjer IP: *.um.slupsk.pl 21.07.06, 08:26
      A o jaką fryzurę chodzi
      • Gość: :-( Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:59
        sławek + włosy = porażka
        • Gość: Zadowolona Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:14
          Ja polecam oczywiście Salon Fryzjerski na ul.11-go Listopada.A w szczególności
          polecam właścicielkę-p.Marzenkę.Naprawdę jest najlepszą fryzjerką jaką znam(a
          byłam już u naprawdę wielu).Jeśli ktoś chce wyjść zadowolony z salonu
          fryzjerskiego to tylko-u p.Marzenki.Fachowa obsługa i ogólnie super!!Polecam!
          • Gość: :-)))) Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:29
            ja tez jestem za marzena
            • Gość: karola Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 17:35
              Dziewczyny powiedzcie czy pani Marzena ładnie farbuje i scina wlosy? I czy
              potrafi zrobic jakas fryzurke na czasie. Chcialabym pasemka, jestem
              blondynka...nie mam pojecia co mam zrobic:|
    • Gość: bartezz Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.08.06, 19:12
      Najlepiej udaj sie na piaskowa ten fryzjer jest na tylach diversa super polecam.
      Rowniez dobry jest fryzjer na podzamczu na hetmanskiej u adama ale tam musisz
      poczekac 2 miesiace i miec troche w portwelu a laurent to jest slabe jak diabli.
      • Gość: :-(( Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:39
        Sławek to już przeszłość, teraz do niego chodzi coraz mniej osob. Za duzo
        bierze i za malo robi.
        • Gość: klientka Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:34
          P.Marzenka na placu górnika.Szczerze polecam!Mam małą córeczkę,która po wizycie
          u Rudej bała się fryzjerek-za to u p.Marzenki dziecko jest spokojne.Naprawdę
          extra podejście do klienta-niezależnie od jego wieku!Polecam gorąco i z całego
          serca!
    • Gość: aga Re: Fryzjer IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.08.06, 21:44
      Ja chodze do Marcina na ul.Św. Jadwigi i jestem zadowolona gościu robi super
      fryzurki i zawsze jestem zadowolona. Jest na topie bo ciągle jeździ na
      szkolenia i zawsze ma długą kolejke do siebie a to o czymś świadczy. Gorąco
      polecam tego fryzjera bo ja i moje koleżanki jesteśmy bardzo zadowolone.
      • Gość: marzena Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:35
        WIELKA PROSBA!!czy ktos sie orientuje gdzie pracuje pani Jadwiga,bo ostatnio jak byłam na piaskowej w Jeżyku,to powiedziano mi ze juz tu nie pracuje,a gdzie,to one nie wiedzą.A minę przy tym zrobila taką jak ..........kot na puszczy:)
        • Gość: Ada Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.06, 22:11
          Sławek to PRZERZYTEK>JAK POSZŁAM DO NIEGO TAK MI SPIE..Ł WŁOSY ZE SYPAŁY SIĘ
          JAK NIGDY.Popalił ,żle dobrał fryzure do twarzy.Ociochał mnie jak głupią i do
          tego chciał zedrzeć ze mnie że szkoda gadać z takim poniżeniem jeszcze się
          nigdy nie spotkałam
          • Gość: Ewelina Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.06, 22:16
            No to prawda też nie jestem zadowolona.Pan Sławek już się nie stara jak
            kiedyś.Tnie włosy jak idzie ,wszyskie Panie obcina tak samo a pozatym zdziera
            kase jak popadnie.Nie polecam tego fryzjera
    • Gość: Beata W. Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:46
      Żal mi was, bo przeżywałam podobny stres.
      Koszmar na głowie, o którym myślałam, że już nic nie jest w stanie zmienić
      odmieniła Pani Ania na ul 1 Maja.
      To chyba jedyna, prawdziwa i PROFESJONALNA stylistka w tym mieście.
      Słyszałam od znajomych ze Stanów ,że kiedy mieszkała w Ameryce czesała aktorki
      i nawet Nancy Reagan
      Do niej należy umawiać się telefonicznie.
      Telefon 0748439618
      • Gość: monika Re: Fryzjer IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.08.06, 22:56
        ja też bardzo polecam Marcina z ul.Św. Jadwigi 1 - super fryzjer. Ekstra robi
        fryzuki a terminy ma czasami na dwa tygodnie do przodu a to o czymś świadczy.
        Ja będę chodziła tam ciągle bo super robi fryzurki :-)
    • Gość: asiunia Re: Fryzjer IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.06, 17:07
      ja polecam Salon Dorota" na piaskowej, szczegolnie fryzjerke p. Anetke - bardzo
      sympatyczna i naprawde dobra. tel: 0746656408
      • Gość: ania Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:31
        wszyscy reklamują,to i ja:)salon "jacqueline"pani.Jadzi-poprostu trzeba tam pójsć i zobaczyc,rewelacja!!!jestem bardzo,ale to bardzo zadowolona!!
      • Gość: ccc Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.08.06, 18:46
        a ja nie polecam pani Anetki, bo ostatnio to jej sie ewidentnie pracowac nie
        chce i robi wszystko na "odwal sie" kiedys polecalam, dzis - odradzam
        • Gość: jaaaaaaaa Re: Fryzjer IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.08.06, 20:16
          a moglybyscie napisac, ile mniej wiecej kosztuje strzyzenie poldlugich wlosow w
          salonach, ktore wymienilyscie? :)
          • Gość: :) Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:16
            ok 20zl
            • Gość: radząca Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 22:05
              i na bank będziesz wyglądać jak podstrzyżona za 20 zł.
              W sklepie "wszystko po 5" kup nożyczki i obsłuż się sama.
              Zaoszczędzisz 15 złociszy , a różnicy we fryzurze za 2 dychy i tak nikt nie
              dostrzeże.
              • Gość: ;-) Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 07:57
                Ja polecam młodą ekipę na placu górnika . Fachowa obsługa , mila atmosfera ...
                POLECAM
                • Gość: Ania Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:37
                  Ja tez polecam pl. Gornika "u Marzeny" , mozna zrelaksowac sie na swietniej
                  kanapie, dowiedziec sie paru nowyc rzeczy a takze juz niedlugo bede miała długie
                  włosy poniewaz wprowadzona zopstała usługa "przedłuzania włosów" . Gorąco polecam !!
                  • Gość: niegrzeczna girl Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:41
                    To świetnie, już od dawna chciałam sobie przedluzyc włosy tylko nie bylo gdzie .
                    Juz słyszałam o tym saloniku ale nigdy tam nie była. Napewno tam jutro wstąpie (
                    akurat po drodze ) Dzieki za radę
    • Gość: arecki Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.11.06, 11:31
      szczerze polecam jak inni U Rudej! ul.Nowy Świat 1( nad hala targowa).
      Przedewszystkim pelna kompetencja i profesjonalizm, a i kosmetyki oryginalne
      (zadnych przelewek)!!!
      Radze tylko wczesniej umowic sie telefonicznie ze wzgledu na spory ruch.
      pozdrawiam
      • Gość: rfrgnd Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 06:47
        .....................
        • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 18.11.06, 12:06
          Bardzo dziękuję za takie rady...Polecacie "U Rudej",więc tam poszłam.Zaraz po
          wyjściu wyglądałam całkiem do rzeczy,potem okazało się,że włosy są krzywo
          ścięte a spod spodu wystają mi pojedyncze kosmyki.Tragedia...
          • Gość: Dagmara J. Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:24
            > Bardzo dziękuję za takie rady...Polecacie "U Rudej",więc tam poszłam.Zaraz po
            > wyjściu wyglądałam całkiem do rzeczy,potem okazało się,że włosy są krzywo
            > ścięte a spod spodu wystają mi pojedyncze kosmyki.Tragedia...

DO "LOLA"
            No i masz efekt.
            Jesteś kolejną ofiarą załapania się na tanią reklamę nieudacznych
            szarpiwłosów, które często –udając klientki- wykorzystują to forum do
            reklamowania swojego beztalencia.
            Chcesz mojej rady?
            Nie korzystaj z usług takich zakładów i takich fryzjerek(fryzjerów), którzy
            wabią naiwnych niską CENĄ!
            Pamiętaj: Dobra fryzjerka to tak jak dobry, zagraniczny ciuch - musi być w
            cenie!
            Od wielu miesięcy korzystam z usług profesjonalnej stylistki, której nikt w
            mieście nie sięga do pięt. Za każdym razem wychodzę z jej salonu szczęśliwa i
            jak nowo narodzona osoba.
            Nie będę pisała gdzie, bo zrobiła to wcześniej na tym forum „magda”, dzięki
            której trafiłam do tego salonu. Przy okazji dziękuję „magda” za wskazuwke.
            Jeśli znajdziesz ten salon to na pewno ta Stylistka naprawi to co inni
            spartaczyli. Jeśli będziesz miała jakieś pytanie chetnie Ci odpowiem.
            Pozdrawiam

• Gość: Dagmara J. Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:14
              Przepraszam ta osoba z której rady skorzystałam i której dziekuje to
              nie "magda"" lecz "madga".
              • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 18.11.06, 16:26
                Dzięki Dagmara za radę.Nie poszłam do "Rudej" ze względu na cęnę,a pochlebne
                opinie na temat jej zdolności.To co ona zepsuła poprawiła mi pani Małgosia z
                Grodzkiej.Jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam.
              • Gość: madga Re: Fryzjer IP: 217.98.127.* 20.11.06, 10:46
                Cieszę się, że mogłam pomóc. Pani Ania to naprawdę wspaniały specjalista. Jak
                bedziesz następnym razem, to proszę pozdrów p. Anię od Magdy z Huntera(teraz
                już z Wrocławia).
                • Gość: Dagmara J. Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:05
                  Pozdrowienia przekażę niebawem. Jestem już umówiona.
                  Pozdrawiam.
    • Gość: heniekzwodociągów Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:51
      Na ulicy Słowackiego się strzygę. Zakład powyżej starego P.D.T. obok PeCetu,
      przed filharmonią. Obsługa pierwsza klasa, tanio i fajeczek za darmo się można
      nawdychać.
      • Gość: jaro Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 19:25
        ja mam dobra maszynke do strzyzenia owiec to moge cie opitolic
    • Gość: z a gdzie ma salon Sławek, o którym piszecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:48
      jak w temacie :)
    • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 27.11.06, 22:25
      Jeżeli chodzi ci o brata Agi "RUDEJ" to za EMPIK-iem.Tylko nie idź do niego.
      • Gość: z Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:43
        ale tam strzygą podobno jakies dwie dziewczyny. znacie je?
      • Gość: arecki Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.11.06, 07:38
        brata Agi "RUDEJ"? a ktoz to jest??? zawsze myslalem ze to Aldona...
        • Gość: ooo Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 07:48
          Ja chodzę to pana Sławka juz 5 lat i jeszcze nie wyszłam nie zadowolona.
          Ostanio z przycyzn niezależnych:), nie obcinałam włsoów 2 miesiace a fryzura
          dalej trzyma fason dodam ze to są którkie włosy.Z czystm sumieniem polecam pana
          słwaka jest mistrzem krótkiej fryzury.
          • azza4 Re: Fryzjer 28.11.06, 08:38
            Pan Slawus Jak widzi cienkie wlosy to wpada w panike.Normalnie mnie splawil i
            mowi,ze moze mnie do kolezanek zapisac.Prawda jest taka bowiem,ze dobrego
            fryzjera poznac po tym co zrobi wlasnie z takimi cieniutkimi wloskami,na
            ktorych widac wszystko,kazdy schodek i niedociagniecie.Po drugie trzeba troche
            czasu poswiecic na strzyzenie takich wlosow (minimum 30min).A kto by mial czas
            w tym przybytku co to sie szumnie Salonem nazywa?Inna pani zalatwla mnie w 10
            min.bo juz dwie nastepne siedzialy w kolejce.Ktos mi polecil ten zalkad,ale juz
            zrezygnowal z ich uslug i duzo osob slysze,ze tez.
        • Gość: lola Re: Fryzjer IP: *.eranet.pl 28.11.06, 10:00
          No jasne,że Aldona.Nie wiem skąd wzięła mi się Agniecha?
    • Gość: ewa Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.11.06, 08:33
      a czy ktoś się orientuje, gdzie w Wałbrzychu można zagęścić włoski? Może w tym
      salonie, gdzie się przedłuża?
      • Gość: krolik Re: Fryzjer IP: *.orange.pl 03.12.06, 21:27
        ja przedluzalam wlosy na placu grunwaldzkim w zakladzie u slawka na wyzwolenia
        6 przez4 u pani kasi prawdziwy wypasik polecam
    • agatta30 Re: Fryzjer 13.12.06, 18:27
      Jesli cena nie gra roli to blisko masz do Wrocławia:)
      Polecam salon, który ostatnio odwiedziłam. Tzn. odwiedzam ich od lat ale teraz
      są po kapitalnym remoncie i mają naprawdę super - no i maja nową strone na
      której widac wszystko jak na dłoni. Dla zainteresowanych adres
      www.studiobroadway.pl
      Warto zajrzeć. Polecam.

• Gość: Kamerdyner Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:03
        do agata30
        > Jesli cena nie gra roli to ...
        może polecisz fryzjera Królowej Angielskiej
      • Gość: ewa Re: Fryzjer IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.12.06, 08:50
        dzięki agatta30, ale z tej strony niczego się nie dowiedziałam o zagęszczaniu
        włosów, a party, paznokcie inne takie mnie nie interesują, trochę słaba ta
        strona, więc ponawiam pytanie. Swoją drogą poszłam do tej stylistki koło Rynku
        na ul. 1 Maja i jakoś niczego nowego się nie dowiedziałam ani nic specjalnego
        na głowie nie miałam,zwykła standardowa i rutynowa usługa bez specjalnego
        zadbania o włosy, chociaż może nie taka zwykła, bo się mogłam darmowo nawdychac
        dymku z papieroska ...
        • Gość: cyrulik Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:13
          Złe wieści dla „ewy”.
          Fryzjera, lekarza i pieścidełka, - czyli trzy w jednym to Ty na pewna nie
          znajdziesz w zakładach fryzjerskich.
          Rozwiązanie swojego problemu powinnaś raczej rozpocząć od wizyty w gabinecie
          psychologa (najlepiej łysego i nie palącego oczywiście).
          • azza4 Re: Fryzjer 15.12.06, 19:33
            Takie rzeczy to tylko w ERZE.
    • Gość: k. Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:53
      ja już zwiedziałam wiele salonów i polecam na św Jadwigii 1 studio Beauty.
      Marcin naprawdę zna się na rzeczy i cenowu jest OK
    • tabasc0 Re: Fryzjer 05.04.07, 18:18
      Korzystając z okazji chce przestrzec czytelniczki do ktorego gabinetu napewno NIE isc, zeby potem nie cierpiec i czapki nie nosic ! Fryzjer ten jest razem z solarium i miesci sie na terenie bazarku ABAKUS na piaskowej gorze, w rzedzie gdzie jest lumpeks z angielskimi ciuchami. Pracuja tam dziwny troche pedziowaty koles i krotko przystrzyzona dziewczyna. Dziewuszka jest glucha albo poprostu durna, kompletnie nie ma talentu, bo na glowie mam teraz istny sajgon i to krzywy:/ (za to braki nadrabia sztucznym usmiechem) i a do tego specjalnie uzywa jakis mazidel i lakierow zeby wiecej kasy wyciagnac. Zupelnie nie przejela sie moim wyraznym komunikatem zeby tego nie nakladala bo nie chce miec na lbie chelmofonu. Mam wrazenie ze chciala ukryc fuszerke, ktora zrobila a do tego wyzulila 2 razy wiecej kasy. Efektem jest kazdy klak w inna strone,a mialo to byc zwykle, proste cieniowanie...
      • Gość: niezadowolona Re: Fryzjer IP: 89.101.231.* 14.04.07, 09:09
        Nie polecam fryzjerki na nowy miescie, popalone wlosy, plamy na wlosach,
        nieciekawa obsluga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka