Dodaj do ulubionych

Dobry seksuolog

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.06, 23:01
witam
czy mozecie polecic w Walbrzychu, czy tez okolicy, specjalistę z tej
dziedziny?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sex-majster Re: Dobry seksuolog IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 20:31
      A w czem problem....?
      • Gość: Zofia Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.09.06, 19:34
        moja corka ma juz 12 lat a nadal nie ma okresu i chciala sie z kims skonsultowac
        • Gość: kama Re: Dobry seksuolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.09.06, 19:51
          ja dostałam w wieku 14 lat i to jest w normie...
          pozdrawiam
          • Gość: Rebel Yell Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.06, 20:29
            A nie wystarczy jak porozmawia z polozna srodowiskowa u ktorej ma zlozona
            deklaracje ?
        • Gość: czechosłowak Re: Dobry seksuolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:06
          do seksuologa z okresem, ty na łeb upadłaś !! taką matkę mieć to sama radość,
          cóż za inteligencja........
        • Gość: Położna Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:27
          Moze jest przy nadziei??
          • Gość: annna Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.06, 22:22
            a na pytanie moje pytanie ktos odpowie??
            • Gość: AnR Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.06, 00:40
              www.google.pl/search?hl=pl&q=seksuolog+wa%C5%82brzych&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
              Trudno, co?
              • Gość: Rydżez Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:26
                AnR, gratuluję błyskotliwości. W ten sposób można znaleźć seksuologa, dekarza,
                elektryka, ale nie znajdziesz dobrego dekarza, dobrego seksuologa, dobrego
                elektryka. takich znajduje się patrząc na ich osiągnięcia, bądź z polecenia
                innych. Może skończcie już się wymądrzać, tylko pomóżcie Pani...
            • Gość: Asia Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:11
              a poplozna Ci nie odpowiedziala?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka