Gość: annna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.06, 23:01 witam czy mozecie polecic w Walbrzychu, czy tez okolicy, specjalistę z tej dziedziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sex-majster Re: Dobry seksuolog IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.06, 20:31 A w czem problem....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.09.06, 19:34 moja corka ma juz 12 lat a nadal nie ma okresu i chciala sie z kims skonsultowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Dobry seksuolog IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.09.06, 19:51 ja dostałam w wieku 14 lat i to jest w normie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.06, 20:29 A nie wystarczy jak porozmawia z polozna srodowiskowa u ktorej ma zlozona deklaracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czechosłowak Re: Dobry seksuolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:06 do seksuologa z okresem, ty na łeb upadłaś !! taką matkę mieć to sama radość, cóż za inteligencja........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położna Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 12:27 Moze jest przy nadziei?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annna Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.09.06, 22:22 a na pytanie moje pytanie ktos odpowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnR Re: Dobry seksuolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.09.06, 00:40 www.google.pl/search?hl=pl&q=seksuolog+wa%C5%82brzych&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Trudno, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:26 AnR, gratuluję błyskotliwości. W ten sposób można znaleźć seksuologa, dekarza, elektryka, ale nie znajdziesz dobrego dekarza, dobrego seksuologa, dobrego elektryka. takich znajduje się patrząc na ich osiągnięcia, bądź z polecenia innych. Może skończcie już się wymądrzać, tylko pomóżcie Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dobry seksuolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:11 a poplozna Ci nie odpowiedziala? Odpowiedz Link Zgłoś