bozena-b36 12.09.06, 21:46 Witam czy zna ktoś dobre liceum dla dorosłych w Wałbrzychu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wg Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.09.06, 22:36 Przy I LO jest tez liceum dla dorosłych. www.1lo.walbrzych.pl/adresy/adresy.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kór Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.09.06, 22:40 > Przy I LO jest tez liceum dla dorosłych. Zgadza się. I zero litości dla niechodzących na zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:05 cku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,, Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:38 w I LO mozna sie zajechac na maksa zero pomocy ze strony kadry <tymardziej jesli pracujesz brak zrozumienie> Gorąco polecam CKU nauczyceli wyrozumiali i system nauki dopasowany dla ludzi doroslych pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 11:30 A co sądzicie o liceum na kasztelańskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 13.09.06, 11:38 Znajoma chodzi tam 2 rok.Jest bardzo zadowolona,bo generalnie nie trzeba dużo zakuwać,a i tak zdajesz egzaminy.Osobiście wolałabym się czegoś nauczyć niż tylko chodzić od tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:52 ile kosztuje nauka w cku Odpowiedz Link Zgłoś
bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 13:12 A może ktoś zna szkołe online w Wałbrzychu lub gdzieś blisko np.Wrocław.Słyszałam że w Wałbrzychu jest oddział takiej szkoły ale nie mogę poszukać.Co sądzicie o takim nauczaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:55 Szkoły onnline są beznadziejne, dostajesz duzo materialu przez poczte e-mail a pozniej co pol roku musisz dojezdzac do szkol i zdawac egazminy ekscernistycznie... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 18:51 Na pewno masz racje ale zaletą takiej szkoły jest to że nie jeździsz na żadne zajęcia i to jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.09.06, 19:27 Bozenko kup sobie swiadectwo na alegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.09.06, 20:12 No to jak chcesz się czegos nauczyc to idz do najlepszego (chyba ILO?) Odpowiedz Link Zgłoś
bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 20:22 No właśnie chce ukończyć szkołe w dwa lata i mieć średnie.Orientujesz się może jakie są opłaty i jaki profil nauczania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:41 ile trzeba się uczyć w cku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:01 ile trwa nauka w cku aby zdobyć średnie?Czy ktoś zna namiary na szkołe online we Wrocławiu lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 14.09.06, 10:38 Trzy latka i nie jest lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:09 a online Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 14.09.06, 12:38 Online to tylko policealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 21:23 Przy V LO też jest jakieś liceum dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kór Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 22:41 Wieczorówka przy ILO jest za darmo. Nauka standardowo trwa trzy lata, ale być może i w dwa się by dało. Dzwoń do sekretariatu i pytaj, nr 8423683. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:18 a orientuje się ktoś czy w CKU można chodzić na zajęcia jeden tydzień rano a drugi na popołudniu?Jakim autobusem tam dojechać i koło czego wysiaść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:29 orientuje się ktoś czy jest w Wałbrzychu liceum dla dorosłych do której można chodzić rano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 22.09.06, 23:09 Do CKU chodzisz na rano albo popołudniu.Nie można jeden tydzień tak drugi tak.Nie ma problemu jeżeli pracujesz na 2 zmiany i co drugi tydzień miałoby cię nie być.Jeżeli dasz radę zaliczyć egzaminy to no problem. Dojedziesz 3,12,6 wysiadasz koło 9 fali alo koło biedronki.Zależy czy chcesz pod górkę czy z górki.:)Na Podgórzu oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:07 pytałam się i w CKU można tylko na popołudniu a ja pracuje na popołudniu i w tym jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 23.09.06, 12:33 W takim razie trochę się tam zmieniło.Wtedy kiedy ja chodziłam było też na rano,ale ja skończyłam 10 lat temu.Zawsze masz popołudniówkę? Nie idzie się jakoś dogadać w pracy? Zamienić? Odpowiedz Link Zgłoś