Dodaj do ulubionych

Liceum dla dorosłych

12.09.06, 21:46
Witam czy zna ktoś dobre liceum dla dorosłych w Wałbrzychu?
Obserwuj wątek
    • Gość: wg Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.09.06, 22:36
      Przy I LO jest tez liceum dla dorosłych.
      www.1lo.walbrzych.pl/adresy/adresy.php
      • Gość: kór Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.09.06, 22:40
        > Przy I LO jest tez liceum dla dorosłych.

Zgadza się. I zero litości dla niechodzących na zajęcia.
        • Gość: lll Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 23:05
          cku
          • Gość: ,,,,, Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:38
            w I LO mozna sie zajechac na maksa zero pomocy ze strony kadry <tymardziej
            jesli pracujesz brak zrozumienie> Gorąco polecam CKU nauczyceli wyrozumiali i
            system nauki dopasowany dla ludzi doroslych
            pozdrawiam
            • bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 11:30
              A co sądzicie o liceum na kasztelańskiej?
              • Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 13.09.06, 11:38
                Znajoma chodzi tam 2 rok.Jest bardzo zadowolona,bo generalnie nie trzeba dużo
                zakuwać,a i tak zdajesz egzaminy.Osobiście wolałabym się czegoś nauczyć niż
                tylko chodzić od tak sobie.
          • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:52
            ile kosztuje nauka w cku
      • bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 13:12
        A może ktoś zna szkołe online w Wałbrzychu lub gdzieś blisko
        np.Wrocław.Słyszałam że w Wałbrzychu jest oddział takiej szkoły ale nie mogę
        poszukać.Co sądzicie o takim nauczaniu?
        • Gość: :-( Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:55
          Szkoły onnline są beznadziejne, dostajesz duzo materialu przez poczte e-mail a
          pozniej co pol roku musisz dojezdzac do szkol i zdawac egazminy
          ekscernistycznie... bleee
          • bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 18:51
            Na pewno masz racje ale zaletą takiej szkoły jest to że nie jeździsz na żadne
            zajęcia i to jest dobre
            • Gość: dodo Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.09.06, 19:27
              Bozenko kup sobie swiadectwo na alegro
              • bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 19:45
                Ico mi po tym
                • Gość: dodo Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.09.06, 20:12
                  No to jak chcesz się czegos nauczyc to idz do najlepszego (chyba ILO?)
                  • bozena-b36 Re: Liceum dla dorosłych 13.09.06, 20:22
                    No właśnie chce ukończyć szkołe w dwa lata i mieć średnie.Orientujesz się może
                    jakie są opłaty i jaki profil nauczania?
                    • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:41
                      ile trzeba się uczyć w cku
                      • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:01
                        ile trwa nauka w cku aby zdobyć średnie?Czy ktoś zna namiary na szkołe online we
                        Wrocławiu lub okolicach?
                        • Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 14.09.06, 10:38
                          Trzy latka i nie jest lekko...
                          • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:09
                            a online
                            • Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 14.09.06, 12:38
                              Online to tylko policealne.
                          • Gość: xxx Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 21:23
                            Przy V LO też jest jakieś liceum dla dorosłych
                    • Gość: kór Re: Liceum dla dorosłych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.09.06, 22:41
                      Wieczorówka przy ILO jest za darmo. Nauka standardowo trwa trzy lata, ale być
                      może i w dwa się by dało. Dzwoń do sekretariatu i pytaj, nr 8423683.
                      • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:18
                        a orientuje się ktoś czy w CKU można chodzić na zajęcia jeden tydzień rano a
                        drugi na popołudniu?Jakim autobusem tam dojechać i koło czego wysiaść?
                        • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:29
                          orientuje się ktoś czy jest w Wałbrzychu liceum dla dorosłych do której można
                          chodzić rano?
                          • Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 22.09.06, 23:09
                            Do CKU chodzisz na rano albo popołudniu.Nie można jeden tydzień tak drugi
                            tak.Nie ma problemu jeżeli pracujesz na 2 zmiany i co drugi tydzień miałoby cię
                            nie być.Jeżeli dasz radę zaliczyć egzaminy to no problem. Dojedziesz 3,12,6
                            wysiadasz koło 9 fali alo koło biedronki.Zależy czy chcesz pod górkę czy z
                            górki.:)Na Podgórzu oczywiście.
                            • Gość: gość Re: Liceum dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:07
                              pytałam się i w CKU można tylko na popołudniu a ja pracuje na popołudniu i w tym
                              jest problem
                              • Gość: lola Re: Liceum dla dorosłych IP: *.eranet.pl 23.09.06, 12:33
                                W takim razie trochę się tam zmieniło.Wtedy kiedy ja chodziłam było też na
                                rano,ale ja skończyłam 10 lat temu.Zawsze masz popołudniówkę? Nie idzie się
                                jakoś dogadać w pracy? Zamienić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka