Gość: janmazur IP: *.231.udn.pl 18.09.06, 19:03 Nie kasować wątku! każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie panie cenzorze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.09.06, 19:58 W ten sposób tylko szkodzisz Prystromowi. Kampania wyborcza na forum to netykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczJG nie nie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:07 Kamilu tylko nie wiadomo czy ów janmazur wie co to netykieta? A poza tym to już kolejny post popleczników owego kandydata na prezydenta, no coz innej formy kampanii wyborczej nie znaja, poza pisaniem tak tak... widocznie tylko tyle maja do wyrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratki Re: nie nie nie IP: *.231.udn.pl 18.09.06, 20:17 poplecznicy...hehe co za słownictwo.gratuluje! ja tez popieram tą kandydature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczJG Re: nie nie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:31 Jeśli to słowo jest dla Ciebie za trudne albo niezrozumiałe to odsyłam do Słownika Języka Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: robert prystrom TAK TAK TAK 22.09.06, 09:10 A może PiS wystawiłby jednak Andrzeja Pawluszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalnosci! Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 11:18 ja chce normalności i profesjonalizmu!!!dosc obrebalskim piotrowskim i kusiakom!dosc różowo czerwonej ekipie! Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 niezły błazen z ciebie ;) 21.09.06, 11:25 ja chce normalności i profesjonalizmu!!! no to masz niezłego kandydata ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALfa Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 12:28 Już wiem jak nazwałby ciebie legendarny gospodarz domu Stanisław Anioł - DEGENERAT I ZBOCZENIEC :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 15:47 Mi pan Robert pomógł!piszcie co chcecie chłopaki!zobaczycie w listopadzie. nikt nie pracował przez 4 lata teraz sie obudzili!a do roboty, a nie do koryta! Panie Robercie jestem wdzięczna za pomoc w spawie w sądzie rodzinnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Prystrom Kusiak dwa bratanki... IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 16:43 A świstak siedzi i zawija sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś