Dodaj do ulubionych

robert prystrom TAK TAK TAK

IP: *.231.udn.pl 18.09.06, 19:03
Nie kasować wątku!
każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie panie cenzorze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.09.06, 19:58
      W ten sposób tylko szkodzisz Prystromowi.
      Kampania wyborcza na forum to netykieta.
      • Gość: forumowiczJG nie nie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:07
        Kamilu tylko nie wiadomo czy ów janmazur wie co to netykieta?
        A poza tym to już kolejny post popleczników owego kandydata na prezydenta, no
        coz innej formy kampanii wyborczej nie znaja, poza pisaniem tak tak... widocznie
        tylko tyle maja do wyrazenia.
        • Gość: gratki Re: nie nie nie IP: *.231.udn.pl 18.09.06, 20:17
          poplecznicy...hehe co za słownictwo.gratuluje!
          ja tez popieram tą kandydature
          • Gość: forumowiczJG Re: nie nie nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:31
            Jeśli to słowo jest dla Ciebie za trudne albo niezrozumiałe to odsyłam do
            Słownika Języka Polskiego.
      • sapere Re: robert prystrom TAK TAK TAK 22.09.06, 09:10
        A może PiS wystawiłby jednak Andrzeja Pawluszka?
    • Gość: normalnosci! Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 11:18
      ja chce normalności i profesjonalizmu!!!dosc obrebalskim piotrowskim i
      kusiakom!dosc różowo czerwonej ekipie!
      • perro69 niezły błazen z ciebie ;) 21.09.06, 11:25
        ja chce normalności i profesjonalizmu!!! no to masz niezłego kandydata ;))))
    • Gość: ALfa Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 12:28
      Już wiem jak nazwałby ciebie legendarny gospodarz domu Stanisław Anioł - DEGENERAT I ZBOCZENIEC :)))
      • Gość: fiolka Re: robert prystrom TAK TAK TAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 15:47
        Mi pan Robert pomógł!piszcie co chcecie chłopaki!zobaczycie w listopadzie. nikt
        nie pracował przez 4 lata teraz sie obudzili!a do roboty, a nie do koryta!
        Panie Robercie jestem wdzięczna za pomoc w spawie w sądzie rodzinnym
        • Gość: Kamil Prystrom Kusiak dwa bratanki... IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.09.06, 16:43
          A świstak siedzi i zawija sreberka...
    • jozefkusiak Re: robert prystrom TAK TAK TAK 22.09.06, 06:19
      Robert jest cool.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka