Gość: Viking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:35 Gdzie w Wałbrzychu ewentualnie w okolicach można dokonać konserwacji podwozia przed nadchodzącą zimą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mechanior Re: Warsztat samochodowy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.11.06, 17:42 > Gdzie w Wałbrzychu ewentualnie w okolicach można dokonać konserwacji podwozia > przed nadchodzącą zimą? Lepiej po prostu się przejedź po warsztatach i popytaj, bo tu, jak się coś napisze, zaraz odezwie się jakiś palant, że to kryptoreklama jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:26 Wiem, że w kamiennej Górze można... Polecam też wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=44823311&a=44823311 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:16 Mechanior masz racje! Narazie cicho.... chyba kultura sie wkradla nareszcie na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:27 A co mi tam! "Poreklamuje" Slyszalem, ze na Orkana (Poniatów) to robią. Chyba od wielu lat, więc pewnie i doświadczenie mają. Ceny pewnie kosmiczne, ale jak masz auto na "F" (Ford, Fiat, francuskie) to zakonserwuj bo Rudy juz zaciera ręce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.06, 20:11 na terenie dawnej huty szkła przy ul. Wrocławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Warsztat samochodowy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 19:32 Goliat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopex Re: Warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:24 Robiłem kiedyś konserwację podwozia na Orkana, nie pamiętam numeru posesji, ale byłem bardzo zadowolony, zrobili naprawdę dobrze i niedrogo. Auto stało u nich 3 dni najpierw było myte podwozie, potem konserwacja i ponowny montaż wyjętych elementów tapicerki i nadkoli. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Warsztat samochodowy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.11.06, 20:21 polecam NOWATEC ul.zielona 49 Poniatów robią tanio i solidnie sam też tam jeżdziłem. Odpowiedz Link Zgłoś