Gość: Obserwatorka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 20:34 do powiatu z Nowego Miasta dostaną się 1. Longin Rosiak 2. Przemysław Kordowski 3. Jreneusz Zarzecki 4. Paweł Szpur Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Nowe Miasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 20:41 Tylko że Szpur kandyduje do Rady Miejskiej a nie Rady Powiatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowe Miasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 20:46 Czy konieczne było zakładanie nowego topicu by podzielić się tą informacją? Ludzie nie zaśmiecajcie tak tego forum. Rozumiem topici dotyczące jakiegoś konkrentego zagadnienia, ale gdyby każdy zakładał nowy chwaląc się swoimi zdolnościami obserwacji (czy też jasnowidzenia) i wypisywał kto jego zdaniem wygra to wyobraźcie sobie co by się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:39 Ale to Obserwatorka wiec czego sie po babie spodziewasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Nowe Miasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.06, 14:16 Obesrwatorka czy Obserwator nie ma znaczenia, mają rację, że na Nówce powinien wygrać Kordowski !!! porządny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztygar Re: Nowe Miasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.11.06, 15:27 jak mi jeszcze raz jakis kutasina azugeruje na kogo mam zaglosowac to wypie.. w ryja. Jest cisza wyborcza, paly do lania icw..e. Odpowiedz Link Zgłoś