Dodaj do ulubionych

pomysł na skromne wesele

22.11.06, 14:15
na czerwiec 2007 zaplanowalismy slub. jednak nadal nie mamy pomyslu na
wesele. chcialibysmy cos skromnego (30-40osob) i niedrogiego. piszcie jezeli
macie jakies pomysly.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeszcze panna Re: pomysł na skromne wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.11.06, 16:29
      Już czas na przygotowania!!! Ja polanuję ślub na sierpień i już trudno mi było
      załatwić odpowiednią salę(wesele na ok.40 - 50 osób).Także prędziutko do
      roboty...
      Pozdrawiam:)
      • Gość: jusma69 Re: pomysł na skromne wesele IP: *.frh.faurecia.com 22.11.06, 17:10
        a zdradzisz mi jakie miejsce zarezerwowalas?
        • Gość: rr Re: pomysł na skromne wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.11.06, 17:20
          h.u.j.
          • Gość: Krzysztof Re: pomysł na skromne wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.07, 07:44
            W sprawie wesela na 30 osób proszę zadzwonic pod numer 602-52-40-85. Dobra
            zabawa w odpowiednuiej cenie. Polecam
    • Gość: starapanna Re: pomysł na skromne wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:37
      Polecam kafejke z dusz a na Bialym Kamieniu w WOKu .wyborne jedzenie ,obsługa b kulturalna .Byłam, tam na 3 weselach ,bez zarzutu!
    • Gość: maryś Re: pomysł na skromne wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:03
      ja też polecam dusze na białym kamieniu koło woku super jedzenie miła osbsłóga i z właścicielem można sie dogadać! co do muzyki polecam zabawa z głową dobre granie numer to 502 211 152
      • Gość: Marta Re: pomysł na skromne wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:07
        A ja NIE POLECAM tam wesela. Sala - jak gimnastyczna, zero nastroju, jedzenie
        zimne, obsługa beznadziejna, kompletny brak profesjonalizmu. Wesele to nie
        jakaś tam zwykła imprezka lepiej moim zdaniem wybrać bardziej komfortowy lokal
        a ceny są porównywalne, nie podaję nazw innych lokali żeby nie posądzano mnie o
        reklamę. Zadzwoń popytaj.
        Życzę powodzenia w przygotowanich.
        • Gość: nie chrzań głupot Re: pomysł na skromne wesele IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.01.07, 15:15
          ja miałam tam wesele i
          - 1. obsługa super - młode i sympatyczne dziewczyny - ciągle zabierały brudne
          talerze i sztućce i pytały gości czy czegoś im nie brakuje i ciągle się
          uśmiechały
          - 2. jedzenie wyśmienite (i wszystko odpowiednio podgrzane) - zimne przystawki
          bardzo profesjonalnie przyrządzone i goście mówili że takiego jedzenia na
          żadnym weselu nie jedli (a to duza rodzina i była na wielu weselach)mi samej
          szczerze wszystko smakowało szczególnie szynka ztwarożkiem w środku i
          szparagami w galaretce!!!!!!!! PYCHA
          - 3. a co do sali wcale nie wygląda jak gimnastyczna!!!!!!!!!!!!
          Widział ktoś sale gimnastyczną pomalowaną na czarno z balkonem???? Bo ja nie ,
          hehehe
          - 4. a pan Dusza to "dusza" człowiek ze mną rozliczył się co do złotówki i z
          każdej wódki!!!!!!
          POLECAM GORĄCo
    • Gość: mm Re: pomysł na skromne wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 10:23
      i jak idą przygotowania do ślubu??? czy znacie jeszcze jakies fajne sale tak na
      40-50 osób??? no i fajnego dj bo niestety na dobrą okrietrę nas nie stac:)
    • Gość: mmm Re: pomysł na skromne wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.07, 14:50
      a co myślicie o gaspodzie Gospocha na starym zdroju ?? czy ktos tam cos moze
      organizował?
      • Gość: marca Re: pomysł na skromne wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.07, 08:51
        sama właścicielka odstrasza :/
    • Gość: Frontline Re: pomysł na skromne wesele IP: *.devs.futuro.pl 04.01.07, 08:50
      Polecam restauracje Babinicz w Szczawnie Zdroju. Pomieści bez problemu 80 osób,
      dobre jedzenie, fajna obsługa, sprzęt audio i dobre nagłośnienie + lasery do
      wykorzystania na miejscu. Wokół restauracji piękne, zielone tereny, goście
      weselni mogą w każdej chwili wyjść na urokliwy spacer. Miałem tam wesele we
      wrześniu ubiegłego roku, zaproszeni goście byli zachwyceni miejscem.
      pozdrawiam
      • Gość: kera Re: pomysł na skromne wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 06.01.07, 14:30
        sala jest na podzamczu przy wejsciu na ogorodki, dosyc spora i fajna no i chyba
        tania
      • Gość: kociak Re: pomysł na skromne wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:41
        a ile liczą sobie od osoby?
    • Gość: kasa Re: pomysł na skromne wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 17:10
      no i jak tam ?? znalezione co ?? bo tez trzeba zaczac sie rozglądac za czyms :)
    • Gość: Chochoł Mam pomysł IP: 62.233.181.* 18.01.07, 14:09
      Kupić nalewki , śledzie a'la Matjas z Tesco , chlebuś i na stadion przy ul.
      Dąbrowskiego . Tanio iu na świeżym powietrzu . W końcu to będzie lipiec .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka