Gość: slepajula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 17:24 Co tyo za firma Max na chrobrego 14 od jakiegos czasu szukaj a do pracy,czy ktos z Was moze cos wiecej napisac o firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnR Re: Firma Max? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.06, 18:23 Max Grupe, pisalem tony tutaj na forum o nich, poszukaj. A tak w skrocie to szukaja ludzi do pracy ciagle, zostaje przedstawicielem tele2 i namawiasz ludzi do podpisywania umow oraz ich oklamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda do AnR IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.06, 18:57 Napisz proszę co wiesz o tej firmie, bo również jestem zainteresowana, a w poprzednich wątkach nie znalazłam nic konkretnego, pracowałeś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnR Re: do AnR IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.12.06, 11:53 Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej, nastapnie w "terenie" z ich mloda, atrakcyjna, niewyksztalcona przedstawicielka, ktora probowala mi wmowic, ze najlepiej rzucic studia i zaczac prace w Firmie. Firma doradzi, firma obroni, firma nigdy Cie nie zdradzi. Cos w ten desen. :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliii Re: Firma Max? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.06, 19:12 haha miałam to szczęście że byłam na rozmowie u nich:-) Firma na wstepie juz mi sie nie podobała!!! okazało sie iz mozesz zarobic 1500zl jezdzac na poczatku z kims bardziej doswiadczonym do miejscowosci w promieniu ok 50 km od wałbrzycha i nakrecasz ludzi- ktorych owa firma ci poleca, wciskajac im ciemnote:-(. praca praktyczne na cały dzien!! tylko zdziwil mnie fakt na rozmowie- padlo stwierdzenie ze kontaktujemy sie z ludzmi ktorzy placa duzo za rozmowy telefoniczne- w takim badz razie w jaki niby sposob maja oni wglad do rachunków klientow??? nie warto moim zdaniem zawracac sobie glowy nimi, gdyz uwazam ze nie do konca sa fer:-) ale nie mi to oceniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Firma Max? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 09:54 Raz do mnie trafili do domu takie dwa wyelegantowane i wyperfumione bubki gębe im sie nie zamykała i żeby ich pogonic to trzeba było prawie siły użyć ! tez mnie zciekawilo skąd wiedzą ile place za telefon ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecki Re: Firma Max? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 21:30 moze tepsa rozdaje adresy ! bo niby kto inny posiada takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnR Re: Firma Max? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.12.06, 21:52 Smiac mi sie z Was chce. Sami podajecie im takie informacje, sami ich wpuszczacie do domu. TPSA nie rozdaje zadnych informacji, chodza od drzwi do drzwi i zadaja proste pytania. "Czy korzysta Pan/Pani z uslug TPSA?", "Płaci Pani najwynizszy rachunek?" Manipuluja Wami, a Wy potem robicie z nich wszechwiedzacych bogow. Odpowiedz Link Zgłoś