Gość: Monia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.12.06, 21:17 Czy ktoś korzystał już z usług weterynarza na piaskowej pani Katarzyny Majewskiej na Orłowicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: de Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.06, 08:44 Ja, wielokrotnie. Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgd Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 08:50 i jak dobra jest :-), ile bierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętliwa Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 12:42 Polecam P.Skwirę(ul.szmidta 3).Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opini i sami korzystamy z jej usług.Co ważne przyjedzie do domu o każdej porze dnia i nocy,oczywiście bez dodatkowych kosztów.Bardzo przykre doświadczenie miałam z P.Frankiewiczem.Korzystaliśmy z jego usług ,a gdy pies(15 lat) zachorował, i nie było możliwości przewiezc go do lecznicy odmówił przyjazdu do domu.Tej nocy pies w koszmarnych męczarniach odszedł.Czy tak zachowuje się weterynarz Którego piesek był stałym klientem praktycznie od urodzenia ??? Nie polecam Go nikomu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitak Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 16:46 Niestety, ale pani Skwira, choc reklamuje sie ze dojezdza do domu, wcale nie dojezdza. W wigilie rano moj pies zostal potracony przez samochod i musialam go dowiezc do tej pani weterynarz. Nie wiem, moze to byl pojedynczy przypadek, a moze nie zawsze jednak chce czy moze dojechac do zwierzaka. Niestety, piesek nie przezyl, a ja mialam bardzo smutne swieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 23:15 DO "tikitak" Rozumie twoje rozgoryczenie z powodu śmierci psa Ale chyba trochę przesadzasz z tymi swoimi pretensjami do weterynarza, który nie wpakował do bagażnika swego samochodu stołu zabiegowego , sterylizatora, szafy z narzędziami i całego majdanu potrzebnego do skomplikowanych operacji a zamiast tego kazał ci przyjechać do siebie. A, że pies nie przeżył to nie wina weterynarza TYLKO TWOJA, bo nie sprawowałaś nad nim należytej opieki i tego, kto rozjechał twoje zwierze. Co się tyczy p. Skwira to jest lekarzem dobrym, odpowiedzialnym i wrażliwym na cierpienie zwierząt o czym już nie raz pisali na tym forum inni. AZOREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.06, 22:20 o.k pięknie dziękuję za to że polecacie innych weterynarzy a mnie konkretnie interesuje Pani Katzryna Majewska czy jest wogóle weterynarzem z powołania czy tylko ma piękny dom i szyld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.06, 18:22 Jak najbardziej polecam Panią Majewską, miałem problem z psem i dzwoniłem po innych weterynarzach w Wałbrzychu i zaden nawet nie chciał o tak póznej porze (godz 22) słyszec o moim problemie. Pojechałem na Glinik, musiałem poczekać na panią która była na Piaskowej Górze u potrąconego psiaka. Przyjechała i błyskawicznie zajeła sie moim psem. Wypisała leki i w razie jakichs nowych komplikacji kazała dzwonic i błyskawicznie przyjedzie. Była pózna pora pani doktor była wykonczona ale przy nas dzwoniła pani z Jedliny ze jej pies ledwo dyszy i oczywiście nie została odesłana z kwitkiem. Myśle ze to weterynarz z powołania, ja od tej pory bede korzystał z pomocy tej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 19:12 Na Piaskowej Górze mieszka pani lekarz Majewska. Na Gliniku Mieszka pani lekarz Skwira. O której z tych Pań piszesz , że: >„Pojechałem na Glinik, musiałem poczekać na panią, która była na Piaskowej Górze u potrąconego psiaka. Przyjechała i błyskawicznie zajęła się moim psem. Wypisała leki i w razie jakichś nowych komplikacji kazała dzwonić i błyskawicznie przyjedzie. Była późna pora pani doktor była wykończona, ale przy nas dzwoniła pani z Jedliny ze jej pies ledwo dyszy i oczywiście nie została odesłana z kwitkiem. Myślę ze to weterynarz z powołania, ja od tej pory będę korzystał z pomocy tej pani.”< Jedną lekarkę polecasz a o drugiej piszesz, że to weterynarz z powołania i będziesz korzystał z jej pomocy . Napisz jasno, którą z tych Pań masz na myśli? ZAINTERESOWANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.06, 08:14 Sory ale nastapiła pomyłka, chodziło mi oczywiscie o panią Skwire. Chciałem wykasowac post ale nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:29 Do "Jaśka" OK. Wszystko jasne. Skorzystam już z jej usług. Zadowolony jestem i ja i mój pies. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:36 Weterynarz z powołania...uff ciężkie słowa. Ja chadzam do niej ze swiom pieskiem, on ja lubi, ja może troszke mniej. Nie da się ukryć, że ma owa Pani dobry stosunek do zwierzat, ale w powarzniejszych sprawach- jakies choroby, powikłania to raczej bym jej mego zwierzaka nie powiarzyła. Jesli chodzi o najbardziej podstawowe rzeczy- obrobaczanie, szczepienia, podawamie frontlaina )sdla tych co nie wiedzą to preparat na pchły i kleszcze) a nawet o zszywanie ran, czy o nie skomplikowane operacje (usówałam szczeniakowi przepukline) jest ok. A dostepność poza godzinami przyjeć- mój piesek wpadł kiedyś na wystający z ziemi pret, trzeba było szyć, pani weterynarz zrobiła to, mimo, że nie miała wtedy otwartego gabinetu, oczywiście za ekstra opłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONISIA Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.06, 19:30 Dzięki za opinie pytam się dlatego o Panią Majewską gdyż za m-c będe kastrowała kocurka i wolałabym wiedzieć sporo na temat pani weterynarz.Moje obawy są uzasadnione jeśli już mam poddać kocurka tejrze operacji wolę wiedzieć czy dobrze sprawnie i bez komplikacji przeprowadza operacje.Z góry wszystkich gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fordfiesta Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.12.06, 19:50 Ja też polecam drMajewską,która wykastrowała moje dwa koty,za wynegocjowaną,zupełnie przyzwoitą cenę.Zrobiła to fachowo,przewidziała wszystkie reakcje kotów.Obyło się bez żadnych komplikacji.Jeden z moich kotów rozchorował się po zjedzeniu karmy odkłaczającej i marnie to wyglądało,ale dr Majewska uratowała go. Uważam ją za skuteczną lekarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:09 Coś chłopie ostro pokręciłeś! Pierwszy raz czytam że, baba łazi do tego a nie innego weterynarza, bo pies sobie tego życzy. Hahaha A tak w ogóle, czy ty przypadkiem nie jesteś zazdrosnym o umiejętności innych – weterynarzem? Jak na posiadacz czworonoga dużo wiesz w tym zakresie. Określ tylko która to jest ta gorsza lekarka a już będę wiedział kogo mój pies ma omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podsłuchane Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 20:30 Lustereczko, lustereczko powiedz że mi przecie, kto jest najlepszym weterynarzem w świecie? Majewska, Majewska, Majewska. Nie prawdaaa... hał, hał , SKWIRAaaa !!!... mił, miałłłł.... Cicho bezmyślne bydło. Psy, koty i ryby głosu nie mają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.12.06, 21:56 Pojebus z Ciebie podsłuchiwacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donna Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 22:20 Niestety ale miałam problemy z moją labladorką.P. Majewska nie umiała sobie poradzić,zmieniliśmy weta(dzięki Bogu!!!).Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fordfiesta Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.12.06, 23:39 Na kogo? Z jakim skutkiem? Napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsuch... Re: Weterynarz Pani K.Majewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 08:48 Może i pojebus ale na peno nie idiota, szanowna pani M. Odpowiedz Link Zgłoś