Dodaj do ulubionych

Urzad sie obudzil

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.07, 12:08
www.um.walbrzych.pl/
Najwyzsza pora, dobrze ze chociaz tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: lepiej późno... Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 12:25
      Cztery dni po tragedii, ale lepiej późno niż wcale...
      Widocznie miał ważniejsze sprawy na głowie i dopiero teraz dotarła do niego ta
      wiadomość.

Swoją drogą może miasto zrobiłoby coś dla tego dziecka przynajmniej teraz?
      Może urzędnicy pomyśleliby o tym, żeby postawić jej jakiś ładny pomnik? Taki na
      jaki ta umęczona dziewczynka zasłużyła. Wiadomo, że rodziny nie będzie na niego
      stać.
      Choć szczerze mówiąc, nie wierzę, że nasi urzędnicy mają jakieś wyższe ludzkie
      uczucia.
      Więc może ktoś z internautów podjąłby się zbiórki pieniędzy na pomnik dla
      ś.p.Grażynki. Ja ze swojej strony oferuję wpłatę 200zł.
      • Gość: Gosc Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 13:13
        Stala sie tragedia,a Wy jak tylko sie da wykorzystujecie ja przeciwko
        Prezydentowi-zenada.
        • Gość: Gosc II Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 13:43
          jezeli mieszkancy nie beda krytykowali "nierobstwa" naszych wladz to wciaz
          bedzie tylko gorzej. bardzo dobrze, ze mowia o tym co ich boli i wskazuja wladzy
          obszary, wymagajace szczegolnego zainteresowania z ich strony.
          ja mam to gdzies, kto nami rzadzi. ale ma rzadzic tak jak oczekuja tego wyborcy.
          w koncu po to ich wybieralismy, aby sluzyli miastu i mieszkancom a nie udawali,
          ze nie widza tego wszystkiego co takie tragedie powoduje.
          • Gość: Gosc Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 14:08
            Wiec wytlumaczcie mi jaki wplyw ma urzad na zwyrodnialcow?Takie rzeczy dzieja
            sie na calym swiecie i nikt i nic nie jest w stanie temu zapobiec.Dzieci sa
            bite,gwalcone przez wlasnych ojcow czasami odbywa sie to na oczach matki,ktora
            zastraszona milczy.Zwyrodnialcy sa wszedzie i nie jestesmy w stanie przewidziec
            kiedy zaatakuje.W tej chwili to nawet nie mozemy ufac najlepszemu czlowiekowi
            bo tak naprawde nikt nie wie co ma w swojej psychice.Prawo i jeszcze raz prawo
            powinno byc bezwgledne wobec zwyrodnialcow.
          • Gość: debata Re: Urzad sie obudzil IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.01.07, 01:48
            i dlatego powstalo debata.walbrzych.pl
            forum opiniotworcze o radnych itp.,
        • gryziec Re: do Gosc 04.01.07, 14:16
          Gość portalu: Gosc napisał(a):
          > Stala sie tragedia,a Wy jak tylko sie da wykorzystujecie ja przeciwko
          > Prezydentowi-zenada.

Gościu, tak to już jest w tej zasranej demokracji, że ten kto korzysta z
          przywilejów władzy, ponosi odpowiedzialność za całokształt.
          To PiSiory wprowadziły nowy kodeks etyczny, w którym nie ma odpowiedzialnych.
          Patrz: Dorn, a śmierć policjantów. Jeżeli rządzący nie potrafią dopilnować
          podległych sobie służb, powinni podać się do dymisji.
          Śmierć Grażynki to porażka wyszczerzonego na billboardach Kruczkowskiego,
          który nie chce zauważyć, że w mieście jest coraz więcej zbieraczy złomu, niż
          pracowników Toyoty. Na sukces zarabia się ciężką pracą, a nie plakatami i
          przekupnym klerem.
          • Gość: Piekarz Henryk Re: do Gosc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.07, 15:53
            gryziec napisała:

> Śmierć Grażynki to porażka wyszczerzonego na billboardach Kruczkowskiego

Keretyn. Normalnie keretyn.
          • Gość: democles sword Re: do Gosc IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.07, 08:06
            Rzygać mi się chce jak patrze na to robactwo - gryziec, TSC, Rebel Yell.
            Po prostu cyniczni, przegrani ludzie.
            Każdą, nawet tak tragiczną okazję, wykorzystają aby zbić polityczny antykapitał.
            • Gość: Rebel Yell Re: do Gosc do szabli IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.07, 08:26
              1 Przegrani to sa mieszkancy takich walbrzyskich trojkatow jak ten na 11
              listopada.

2 Co jest cynicznego w tym ze krytykuje sie wladze za brak reakcji, bardziej
              nieuczciwe wydaje mi sie milczenie na ten temat.

3 Co to jest polityczny antykapital ?

I najwazniejsze zastanow sie lepiej nad tym jak sie podpisujesz, bo chyba
              chodzi ci o miecz Damoklesa.
            • gryziec Re: do democles sword 05.01.07, 08:46
              Gość portalu: democles sword napisał(a):

> Każdą, nawet tak tragiczną okazję, wykorzystają aby zbić polityczny antykapitał

Ja też Cię lubię. Z pracy piszesz?
              Posłuchaj tępy mieczu - jeżeli przejdziemy do porządku dziennego nad tą i innymi
              tragediami mieszkańców Wałbrzycha, to za jakiś czas (tfu, tfu) znów media zrobią
              nam bezpłatną reklamę. Bo sąsiedzi Grażynki nie przeprowadzą się do "lepszych"
              dzielnic, nie założą własnej firmy zamiast zbierać złom, nie przestaną pić za
              pieniąsze z opieki społecznej i na pewno nie pójdą na wernisaż w Książu.
              I o to w tym "zbijaniu kapitału" chodzi. Rozumiesz?

• Gość: slepajula Re: Urzad sie obudzil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:34
          a kogo mamy krytykowac przeciez to "nasz ojciec i wodz"....
      • xhansx Re: Urzad sie obudzil 04.01.07, 14:10
        pomnik? popadłeś w paranoję.
        • gryziec Re: Urzad sie obudzil 04.01.07, 14:36
          xhansx napisała:

> pomnik? popadłeś w paranoję.

Podobny "odruch serca" targnął A. Skrętkowiczem po śmierci papieża.
          Czyżby powtórka?

• Gość: lepiej późno... Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 16:11
            Pisząc o pomniku miałem na myśli nagrobek, taki jaki ma większość zmarłych ludzi.
            Niestety nie wszystkie rodziny stać na to, aby postawić nagrobek bliskiemu
            zmarłemu. I niektóre groby na cmentarzu wyglądają naprawdę wręcz tragicznie.
        • Gość: antys Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 14:51
          xhansx napisał:

> pomnik? popadłeś w paranoję.

Zapomniałeś się podpisać satanisto swoim:

"Pentagram i Szatan"
    • Gość: Gosc Re: Urzad sie obudzil IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.01.07, 16:09
      Teraz nie ma co sie dziwic,ze zwyrodnialcy byli sa i beda.Popatrzcie jak Wy w
      obliczu takiej tragedi skaczecie sobie do "ryjow".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka