Dodaj do ulubionych

Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:13
ukradła nasze pieniadze i uciekła. Tak niewiele osób wie że punkty w których
plailismy rachunki były fałszywe. Szanowna franca włascicielka nasze
pieniazkiz około 16-stu punków w Wałbrzychu wzieła sobie i zwiała (podobno do
Izraela).Na Piaskowej Górze były dwa jeden w domu handlowym a drugi w
zabawkowym na rogu.
Nazywały sie kiedyś CPM Centrum Płatności Masowych pózniej nie wiadomo kiedy
zmienił sie szef na ZŁODZIEJKE BEATE - wszystko zostało dobrze przemyslane bo
nowy szef i nowa nazwa nie robiły zadnych róznic, nawet nasze miłe panie w
okienkach zostały te same do, których bylismy przyzwyczajeni!!!
zajeła sie tym prokuratura i policja
prawdopodobnie do własnie pracownicy pani Beaty zgłosili wszystko na policje!!
Obserwuj wątek
    • Gość: yyyy Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 17:23
      O tym to już było i mówione i pisane. Też się obudziłaś po Nowym Roku.
    • Gość: alice Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.07, 19:53
      to ktos sie jeszcze nabiera na te punkty oplat?
      • Gość: Gosc Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.01.07, 21:51
        Widac,ze dalej ludzie nabieraja sie na te punkty.Tyle razy juz byly afery z
        tymi agencjami,ale ludzie dalej im ufaja niby taniej i co z tego jak teraz
        tylko klopoty bo rachunki trzeba zaplacic.Mialo byc tanio,a teraz dopiero
        bedzie drogo wspolczuje tym ludziom mimo wszystko.Kolejna przestroga moze
        wreszcie wyciagna wnioski,ze te agencje nie sa do konca uczciwe.
    • Gość: in Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.01.07, 22:02
      nie lepiej placic przez internet :-) w pko inteligo prowizja 50gr a nie trzeba
      wychodzic z domu :-D
      • Gość: Gosc Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.01.07, 22:16
        Nie wszyscy maja intenet,a szczegolnie starsi ludzie.
        • Gość: in Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: 212.160.172.* 10.01.07, 11:13
          a no tak , fakt, moj blad
      • Gość: Anex150 Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:58
        Ja place przez internet prowizja tylko 50g
    • Gość: bahomet Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 02:51
      sam sie nabralem, termin gonil (uwielbiam dostawac rachunki poczta 2 dni po
      terminie zaplaty)a czasu malo (praca) wplacilem i co? i nagle telefon
      zablokowany... niby bez tragedii 160pln ale ze mna placil znajomy 650 - mi nie
      jest do smiechu, a o nim juz nie wspomne
    • Gość: gosc Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.07, 10:16
      Mamy teraz takie czasy,ze nie mozna juz nikomu zaufac nawet okazuje sie
      osobom,ktore znamy to jest straszne.Wole placic rachunki na poczcie czy w banku
      bo jestem spokojna.W prywatnej agencji jest taniej,ale w razie przekretu
      zaczyna sie koszmar rachunki trzeba zaplacic ponownie i oddac sprawe do sadu i
      moje pieniadze sa teoretycznie nie do odzyskania.Ta oszczednosc za oplaty
      rachunkow nie oplaca sie bo nigdy nie mamy pewnosci czy oplaty dotra do
      miejsc,ktore powinny.
    • Gość: Justyna Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:27
      Ja tych ludzi, którzy zostali oszukani nie żałuję. Tyle się ,,trąbi" , żeby nie
      korzystać z takich punktów bo to oszuści, a ludzie uparcie dalej...Jeżeli już
      płacić w agencji opłat to w agencji PKO gdzie można mieć pewność, że pieniądze
      dotrą tam gdzie mają dotrzeć.
      • Gość: Sylwia Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 10:34
        Totalne bzdury piszesz,czy słyszałaś o pracowniku poczty który zwiał z
        pieniędzmi-30.000 tys.zł,ludzie muszą ponownie zapłacić.Tak samo może się stać w
        PKO i gdzie indziej.Sama wpłaciłam 1.9000 zł w tej agencji.Denerwuje mnie takie
        gadanie egoistów !!!!
        • Gość: Gosc Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.01.07, 12:28
          Moze zdarzyc sie to wszedzie czy poczta czy Bank,ale mimo wszystko jest
          mniejsze ryzyko,ze nasze pieniadze trafia do kieszeni zlodzieja.Co pieniadze
          potrafia zrobic z ludzi... koszmar!!!
          • Gość: Monika Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:39
            tak akurat!!!
            ja dostałam do domu zawiadomienie z Banku Zachodniego że mam opłacac rachunki za
            mieszkanie własnie w tej agencji bez zadnych prowizji z reszta kazdy dostał
            takie zawiadomienie kto ma mieszaknie własnosciowe miejskie nie spółdzielcze.
            Tylko ze kiedy padło CPM to bank nie dał juz znac. Więc ile starszych ludzi nie
            zauwazyło że zmienili nazwe. Pomyslcie o naszych rodzinach i starszych osobach!!!
            • Gość: Arkadi30 Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:37
              Pracuję w zakładzie energetycznym i codziennie przychodzi do nas kilkadziesiąt
              ludzi oszukanych przez te agencje, zdenerwowani ludzie płacą drugi raz, była
              kobieta która opowiadała że kredyt musiała wziąć żeby zapłacić wszystko jeszcze
              raz - tyle opłat zrobiła w jednej z tych agencji!

I po co tu napadać na banki skoro można ukraść o wiele więcej pieniędzy po
              cichu, bez stresu i hałasu, pościgów i broni? A potem spokojnie wyjechać gdzieś
              daleko i niech sobie szukają wiatru w polu...

Chiałem jeszcze zwrócić uwagę na jeszcze jedną sprawę Sylwia napisała:
              "Totalne bzdury piszesz,czy słyszałaś o pracowniku poczty który zwiał z
              pieniędzmi-30.000 tys.zł,ludzie muszą ponownie zapłacić.Tak samo może się stać w
              PKO i gdzie indziej.Sama wpłaciłam 1.9000 zł w tej agencji.Denerwuje mnie takie
              gadanie egoistów !!!!"

pieniądze wpłacone w autoryzowanej agencji PKO lub poczcie są ubezpieczone i
              nawet jeśli dojdzie do takiej sytuacji że nie ucziwy pracownik ukradnie
              pieniądze to po reklamacji klienta pieniądze i tak trafią na tam gdzie powinny i
              wcale klient nie musi płacić drugi raz bo za tę tranzakcje odpwiada firma
              przyjmująca pieniądze ale wtym przypadku
        • Gość: z Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:07
          sam piszesz bzdury! jesli pracownik banku czy poczty ukradnie kase to i tak
          zwroca Ci kase. a wplacajac do takich podejrznych agencji w wielu wypadkach
          nawet nie wiesz do kogo kierowac roszczenia!
          • Gość: pinokio>>>>---- Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 17:15
            O czym dyskutujecie?
            Macie internet i chodzicie płacić w takich budkach?
            No to gratulacje!
            • Gość: HASAN_SAS Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:50
              Dokładnie...
              • Gość: z Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:52
                jeszcze mozna zrozumiec starsze osoby...
                • Gość: Arkadi30 Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: 193.27.5.* 11.01.07, 14:43
                  a kto mówi że płacimy? dyskutujemy o tych co płacą!!!
                  pozdrawiam
                  • Gość: z Re: Uciekła z naszymi pieniedzmi za rachunki !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:03
                    Sylwia napisala, ze wplacila
    • Gość: nerwus Sknery!!!!!! IP: 193.28.0.* 12.01.07, 07:52
      Ludzie mają niepokolei w głowie!. Płacąc rachunki po 650 zł (przykład z postu)
      żałują na prowizji. Byle taniej, byle gdzie. Bardzo dobrze, że zostaliście
      oskubani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka