Dodaj do ulubionych

Mam dośc Pczty na Podzamczu

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 12:36
Ostatni stałem do okienka 38 min zeby kopić znaczek,na drugi dzien dostalem
avizo i znowu 34mi zeby odebrac list.To poprostu jest tragedia,nagralem fimik
jak stalem te 34min (jedno okienko oczywiście)telefonem kom.moze ktoś wie
gdzie mozna przesłac ten filmik do zarządy poczty żeby zobaczyli co sie dzieje
i co ludzie na ten temat w kolejce mówia
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:46
      Wgraj na www.wrzuta.pl lub podobny serwis i daj adres na forum ;) Pośmiejemy się razem :P
    • Gość: klient Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 15:46
      Udostępnij na serwerze www.rapidshare.com lub www.megaupload.com to pooglądamy
    • Gość: mart Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.01.07, 16:14
      raz bylo oczywiscie 1 okienko cztnne i kolejka a wniej babcia z wnuczkiem z 1
      godzine stali az maly kupke zrobil na srodku....i wiecie co?az 3 wolne panie
      wyszly z ukrycia poczty to im przeszkadzalo ale do okienka to trudno im wyjsc
      • Gość: groszek a ja poczty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:28
        ...też by ci sie nie chciało w okienku siedziec za 700 PLN i liczyć liczyc
        liczyc...
        i sie użerać użerać użerac....

...życie...

też ostanio stałam po karty pocztowe które tylko na poczcie można kupić:)
        pół godziny...i co?
        i nie było kart pocztowych na poczcie...:)
        • Gość: tylko Szczawienko Re: a ja poczty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 00:56
          Dlatego wyjścia są dwa. Jeśli chodzi o wszelkie opłaty, to najlepiej założyć
          sobie bankowe konto internetowe i po kłopocie, bo wszelkie opłaty można
          dokonywać w domu. Jeśli chodzi o zakup np. znaczków, to polecam pocztę na
          Szczawienku. Cisza, spokój, zero kolejek, a na dodatek miła i kompetentna
          obsługa. Szybko zapomnisz o nerwach z poczty na Podzamczu.
          • Gość: AnR Re: a ja poczty... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 06:23
            Super, a awizo odbiore tez na Szczawienku? Poczta na Hetmanskiej to skandal.
            • Gość: Anonim Re: a ja poczty... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 10:49
              Kto w dobie emaili kupuje jeszcze znaczki ?
    • Gość: wwww Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 12:22
      to zwolnij sie jak tak zle ci na poczcie jest masa ludzi chetnych do pracy
      ktorzy napewno beda lepiej pracowac od was POTRAFICIE TYLKO CHOWAC SIE PO
      MAGAZYNACH I UDAWAC ZE COS ROBICIE A 1 OKIENKO CZYNNE I METROWE KOLEJKI
      BIEDNYCH LUDZI ....AZ WAM TYLKI UROSLY OD TEGO LENISTWA
      • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 13:12
        Ty debilu, zatrudnij sie na poczcie i zobaczysz jaki to chlebek :) Jak ci nie
        pasuje to nie korzystaj z uslug poczty :) Ja na swoja prace nie narzekam choc
        lekko nie jest. I jeszcze ci klienci wredni i bezczelni co przychodza na poczte
        tylko sie klocic i obrabiac dupy kolezankom :)
        • Gość: AnR Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 13:22
          A niby z czyich uslug mam korzystac? Z firm kurierskich? Nie dostarcza mi listu. Poki bedziesz pracowac w tak wadliwej i negatywnie postrzeganej instytucji bedziesz postrzegana tak jak jestes. A skoro juz tutaj jestes, wytlumacz, co Wy robicie godzinami na tym zapleczu i czemu otwarte jest jedno, do dwoch okienek?
          • Gość: Krzys Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:30
            Może niedługo skończy się monopol PP i będzie jakaś konkurecja. Poczta będzie
            musiała niestety podnieść jakość świadczonych usług i zapewne wymiana ludzi na
            takich którym się chce pracować.
            Co do paczek to jak ktoś wysyła sporo to można podpisać umowe z firmą kurierską
            i jest niska opłata zryczałtowana tak że nawet nie opłaca się korzystac z
            poczty.
          • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 13:31
            tajemnica służbowa ale powiem ci ze na pewno sie nie opieprzamy. Zatrudnij sie
            na poczcie to sam zobaczysz. Zreszta proponuje skargi skladac do dyrekcji w
            Swidnicy. Moze ktos tam zmadrzeje i poprawi nasze warunki pracy a tym samym
            jakosc uslug. Dyrektor Komorowski na pewno chetnie odpowie na wasze sugestie,
            bo on tak kocha swoja prace, ze juz 3 lata temu mial odejsc na emeryturke ale
            trzyma sie stolka jak rzep. Napiszcie do niego, niech ma troche pracy :)
            Najlepiej mailem bo list moze nie dojsc ;)
            • Gość: taki Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 13:56
              ty glupia babo do roboty sie bierz a nie na forum siedzisz a jak ci sie nie
              podoba to łopata i do sniegu dupska wam schudna
              • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:01
                mam dzisiaj wolne :) I wlasnie tacy sa klienci :) No to sobie dalej stojcie w
                kolejkach, ja mam placone na godziny nie na akord :) Pa milusinscy :)
      • Gość: rozweselony Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.08.07, 16:06
        akurat na podzamczu ładne panie pracują miło popatrzeć dobrze że klimy nie maja
        (skąpo odziane) :)
    • Gość: rosaa Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:00
      ja jak poszlam po paczke to czekalam 1,5h!!!!!!!!to jest skandal i do tego nie
      mogli znalezc mojej paczki taki tam maja burdel!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pizzeria Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:00
      a co robia na zapleczu wpiepszaja pizze najwiecej zamowien to wlasnie na poczte
      na podzamczu
      • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:02
        mniam dobra pizza :)
    • Gość: klasa Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:01
      a to po paniach widac hahahah
      • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:03
        mojemu staremu to nie przeszkadza :) Jak dluzej postoicie w kolejce, to tez
        zaczniecie z glodu zamawiac pizze :)
    • Gość: wwww Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:04
      a od tego siedzenia i nic nie robienia to zebyscie drogie panie hemorojda nie
      zlapaly ,,,,,
    • Gość: WOJTAS Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:07
      NO WLASNIE BO JAK ZLAPIA TO JUZ WOGOLE Z MAGAZYNOW NIE WYJDA ZADRAPIA TE
      WIELKIE DUPINY NA .....
    • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:12
      malo ze nic nie robia na tej poczcie paskudy to jeszcze nie mile a do pluga
      marsz..bambaryly
      • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:24
        I dzieki temu forum rowniez i ja moge powiedziec co mysle o takich niemilych
        baranach jak wy :) Wasze obelgi nie robia na mnie wrazenia bo dosc sie
        naslucham od emerytek , ktore z nudow chodza na poczte zeby tylko obsmarowac
        sasiadki :) Polowa z was to niedomyte capy, ktorzy nie potrafia nawet
        zaadresowac dobrze listu albo paczki. Nadawce wpisujecie tam gdzie adresata i
        potem problem ze list wraca :) Najpierw nauczcie sie czytac i pisac a potem
        zapraszamy na poczte :) Nieuki :)
        • Gość: AnR Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:44
          Dzieki Bogu Ty zdobylas tak wysokie wyksztalcenie i dzieki niemu teraz pracuje na bardzo dystyngowanej pozycji w strukturze administarcji. Za ile, 800 zl? Ufff, mam nadzieje, ze upuscilas sobie jadu, bo normalnie nie jestescie takie cwane i wszelkie, nawet najglupsze i bezsensowne zaczepki, przyjmujecie z pokora. A zula, ktory ganial Wam po poczcie i zaczepial kobiete z dzieckiem to ja musialem wyrzucac przez drzwi. Albo spokorniej i zrozum, ze wybierajac taka prace zdecydowalas sie na tzw. "ministrale". Dzieki Bogu, mamy wykwalifikowana kadre na tej poczcie.
          • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 14:51
            Dzięki Bogu mam wykształcenie wyższe, na poczte nawet ze średnim nie przyjmą.
            Praca jak praca. Jacy klienci, taka obsługa :) Przy okienku musze byc pokorna,
            podobnie jak ty w swojej pracy ze spusczona glowa wysluchujesz szefa i
            klientow, a na forum sobie mozesz dac upust nerwom :) Nic nas nie rozni :)
            • Gość: AnR Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 15:06
              Musze sie niezgodzic. Nie jestem pokorny, nie bede pokorny. Fakt, faktem. Poza tym, ja umiem wykorzystac zdobywane wyksztalcenie/zdobyte i nie robic na poczcie, po czym narzekac jakie to zycie jest ciezkie. Nie jestem internetowym frustratem, ktory wyladowuje swoja zlosc na odleglosc, bezpieczna odleglosc. Wiec jesli masz cos do powiedzenia, mow to w swoim imieniu, nie moim, ani nikogo innego. Co nie zmienia faktu tez, ze nie pokazujesz za grosz godnosci i nalezy Ci sie manto przy okienku.
              • Gość: baba z okienka Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 15:18
                Gość portalu: AnR napisał(a):

> ja umiem wykorzystac zdobywane wyksztalcenie/zdobyte

Kazdy może napisać, że jest wykształcony, Ty także :)

> i nie robic na poczci
                > e, po czym narzekac jakie to zycie jest ciezkie

A czy ja narzekam ? Gdzie to wyczytales ? Mam z takich jak ty niezly ubaw nawet
                przy okienku :) I naprawdę ostatni już raz informuję. Nie podoba się to sio.
                Inpost już chyba ma swoje punkty w mieście i możecie tam wyslać nawet list. :)
                Ja z głodu nie umrę, najwyżej kupie sobie kolejną pizzę :) A co ? Stać mnie.
                • Gość: znawca Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 15:25
                  Gość portalu: baba z okienka napisał(a):

> Ja z głodu nie umrę, najwyżej kupie sobie kolejną pizzę :)

Masz babo placek
    • Gość: jjjjjjjjjjjjjjjj Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.01.07, 14:41
      ale sie obruszyla brzydula a ty paznokcie wyczysc bo pomalowane a brudne masz
      jak brudasica do roboty
      • Gość: klient Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:14
        Chyba "baba z okienka" pozoruje dzisiaj pracę.
    • Gość: jjjjjjjjjjjjjjjjjj Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.01.07, 19:41
      albo caly dzien jadly pizze
      • Gość: ankieter Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 08:43
        I co,poczta ma się dalej dobrze,macie już dość?
        • Gość: Mila Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:20
          Dyskusja ucichła a na poczcie na Podzamczu nic się nie zmieniło, od 3-ch dni
          próbuję odebrać list, ale jest tyle ludzi, że nie ma szans, także rano. Czy
          ktoś tę placówkę nadzoruje, chyba nie ma gorszej w Polsce. To jedyna kolejka
          która ciągle jest i trwa, w której puszczają ludziom nerwy.
          • Gość: Pazdzioch Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: 81.168.209.* 27.06.07, 17:16
            Gość portalu: Mila napisał(a):

> Dyskusja ucichła a na poczcie na Podzamczu nic się nie zmieniło, od 3-ch dni
            > próbuję odebrać list, ale jest tyle ludzi, że nie ma szans, także rano. Czy
            > ktoś tę placówkę nadzoruje, chyba nie ma gorszej w Polsce.

Oceniasz pracę urzędu pod kątem długości kolejki? No przecież to jest bez
            sensu. Ci ludzie, którzy stoją przed Tobą (i za) tak samo przyszli odebrać
            przesyłkę czy list. Taki obrazek: godzina 5 z kawałkiem, przychodnia na
            Piaskowej. Tłum ludzi. Wydaje ci się, że przyszłaś wcześniej a tu pech, jestes
            juz 15 w kolejce i musisz swoje odstac. I czy to oznacza, ze przychodnia jest
            do niczego? Nie jesteś pępkiem świata, każdy ma podobne problemy do Twoich i
            każdy stojący w pocztowej kolejce ma w tym swój interes.
            • Gość: kera Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.06.07, 17:49
              pracowalem kiedys na poczcie i wiem jaki tam jest zapieprz... brak szacunku ze
              strony kierownictwa, wyzysk, nikt sie nie liczy czy jestes umowiony gdzies, masz
              zostac ile Ci kaza...

i przez to pracownicy olewaja klientow, bo sa juz dostatecznie zirytowani, a
              dodatkowo zarabiaja marne grosze

po pierwsze kierownictwo powinno dac zgode na zatrudnienie wiekszej ilosci osob,
              a po drugie rzad powinien zdemonopolizowac rynek... a z tego co wiem, to monop
              poczty zostal przedluzony chyba do 2011,

macie wiec inpost :) tam be kolejek, 10 razy taniej, jak tylko otworza na
              podzamczu to juz nigdy nie wysle poleconego poczta
    • Gość: kijop Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.frh.faurecia.com 07.08.07, 09:20
      Problem myślę polega nie na złej pracy Pań na Poczcie, tylko
      listonoszy, którym nie chce się wjechać z paczką na piętro. Łatwiej
      zostawić awizo, a póżniej kolejka do bankomatu na zewnątrz.
      • Gość: ja mam was dosyć Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.08.07, 09:30
        jak sam usiądziesz za okienkiem i każdy będzie zachowywał się w
        sposub wulgarny wobec ciebie to sam zobaczysz jak to jest....jak
        ciężka jest praca z ludźmi....zwłaszcza z ludźmi którzy nie znają
        zasad kultury osobistej i to nie tylko na poczcie,ale w każdym
        sklepie i urzędzie....jak można klnąć na kogoś tylko dlatego,że musi
        policzyć grube pieniądze ze trzy razy????!!!!
      • Gość: znudzony Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.07, 21:04
        Listonosze maja placone za paczke doreczona a nie na godziny. Jesli
        miales awizo w drzwiach to prawdopodobnie nie bylo cie w domu, a
        listonosz i tak na tym stracil. I to chyba jesli sie dobrze
        orientuje nie listonosze roznosza paczki tylko kurierzy.
        • Gość: kijop Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.frh.faurecia.com 08.08.07, 08:57
          Awizo jest wkładane do skrzynki na listy na parterze w bloku. Kupuję
          w internecie i paczek dostaję mnóstwo. Żona nie pracuje, zjeżdza
          windą na dół i zastaje awizo. Też byś się wkurzył, jakbyś miał dwa,
          trzy razy w tygodniu stać w kolejce po paczkę, za doręczenie której
          ktoś zapłacił.
          • Gość: znudzony Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.07, 09:00
            Ja tez zamawiam paczki ale ze swojego doreczyciela jestem bardzo
            zadowolony.
          • Gość: Kwiatuszek Re: Mam dośc Pczty na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.08.07, 16:22
            Kilka dni temu listonosz zadzwonił domofonem i mówi że poczta, to
            czekam w domu bo miałam dostać list polecony. Po 10 minutach zeszłam
            na dół i w skrzynce awizo. To juz drugi raz w tym miesiacu. A potem
            nie dziw ze na poczcie takie kolejki o 19- 20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka