Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:51 Czy mozecie polecic dentystę, który potrafi zrozumiec, ze ludzie boją sie wizyt u niego i nie robi głupich uwag na temat ubytków pacjenta? I który wykonuje zabieg pod znieczuleniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: My wszyscy Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 07.02.07, 23:15 Nie , nie możemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dentysta IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 23:23 Nie wiem czy moge Ci pomoc,bo nie mieszkam juz od jakiegos czasu w Walbrzychu,ale polecilabym Ci dentystke z Piaskowej Gory,na ulicy 100lecia,numeru nie pamietam,ale mysle,ze jesli jeszcze ma gabinet to powinnas ja bez problemu znalezc:)Jest to starsza pani,bardzo delikatna i naprawde dobra i leczy ze znieczuleniem:),a wiec nie ma sie czego obawiac:)Moja cala rodzina i duzo znajomych bylismy jej pacjentami,a wiec mowie z wlasnego doswiadczenia!Mam nadzieje,ze jakos Ci pomoglam,zreszta zobaczysz.Pozdrawaim i glowa do gory,bedzie dobrze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek Kiepski Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.07, 21:54 Gość portalu: :) napisał(a): > na ulicy 100lecia,numeru nie pamietam A to może być numer jakikolwiek bo ulicy 100lecia i tak nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann g Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.07, 23:23 ja chodze do dra Bernatta. przyjmuje na kasztelanskiej i na wyszynskiego. niestety nie mam przy sobie telefonu do niego. facet po prostu rozumie pacjenta. jesli potrzeba to zwiekszy dawke znieczulenia na zyczenie pacjenta. jest mily i potrafi rozladowac sytuację. słyszalam jeszcze ze jakas pani stomatolog przyjmująca na schmidta tez jest dobra i wyrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dentysta IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 23:25 Zapomnialam najwazniejszego...Malecka sie nazywa:)To teraz juz znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:51 witam, ja chodzę do dr Pawłowskiej , na ul Ratuszowej(Biały Kamień ,obok basenu),jest świetnym i wyrozumiałym lekarzem ,gorąco polecam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek no nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:26 idź na pewno na tzw fundusz na Szlifierską nie nie nie ... pani robot pacjent przedmiot no cóz TAKIE CZASY ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:31 dobry dentysta pan Aleksander na Senatorskiej miły i wrażliwy na pacjenta wrazliwego - GORĄCO POECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDZI Re: no tak IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 20:31 Czy doktory, oprócz siebie jeszcze kogoś "gorąco" polecają ?! Szczyt prymitywizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek no nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:53 słuchaj nie moja wina, że mama do dentysty nie prowadzała... a pewnie osoba twa gotowa wymienić teraz zatem tylko wałbrzyskie zakłady protetyczne... ja polecam bo.. to ważna w życiu rzecz - żeby zdrowe zęby mieć jlt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: no nie IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.02.07, 22:29 > to ważna w życiu rzecz - żeby zdrowe zęby mieć > > jlt .... a jakze przyjemniejsze są wtedy pocałunki.. wax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:48 do IDZI, ja nie jestem ani dentystką ani z kręgu znajomych czy rodziny,ale piszę obiektywnie , i chwalę osobę ,która jest dobrym dentystą,czy to zle?a w swoim leczeniu zębów naprawdę na różnych"fachowców"trafiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: no tak IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.02.07, 23:56 Absolutnie się zgadzam. Ja też zawsze obawiałam się wizyt u dentysty. Ale tego pana mogę szczerze polecić. Delikatny i taktowny. Odkąd raz do niego trafiłam, nie chodzę już do innych dentystów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:43 Ciekawi mnie ile mniej wiecej kosztuje wyrwanie zeba w gabinetach prywatnych. wie ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.07, 20:48 50zl wyrwanko prywatnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:12 Ja płaciłem prywatnie za wyrwanie 140 :) - znieczulenie, dłutowanie :D, dwa szwy, i dodatkowo jakiś koreczek co powodował szybsze gojenie (zadziałał). Cena niby kosmos patrząc na wasze 50 zł - ale zagoiło się szybko na maxa i nic nie czułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:53 oczywiscie ze znieczuleniem te 50zł? czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.07, 23:58 jesteś mężczyzną więc po co Ci to znieczulenie... ale cipka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.07, 21:06 tak ze znieczuleniem -ja naprawde nic nie czulam tyle tylko ze 50zl mniej w portfelu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:09 dzieki, troche mnie pocieszyłas;)a pozniej jak juz znieczulenie pusciło to jakie miałas samopoczucie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.02.07, 21:12 bardzo prosze;)pozniej troszke dziasło mnie bolało ale zyje ;)nie masz sie co bac !!!!!!!!!!pozdrowionka i powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:56 Odradzam dentyste z Nowej Rudy ktory posluguje sie laserem i wizyta nic nie boli-jest beznadziejny! Wszytskie zeby mi zniszczyl!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksmen Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.02.07, 01:07 bujak jest dobry, on kolo kosciola na podzamczu ma klinike to chyba jest grodzka... ale on strasznie duzo bierze, za leczenie kanalowe i plombe dalem 270 zl... tyle tylko, ze prawie nie mialem juz zeba, a on tak zrobil, ze plomba nie jest widoczna i nic nie bolalo, wyrywal mi tez zeba, mialem jakies zakazenie (przez przeterminowana trutke z przychodni :[ ) i zab strasznie bolal, ale wyrwal bezbolesnie... slyszalem tez, ze lorenc jest dobry, on przyjmuje kolo huty szkla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.03.07, 21:01 Dr Lorenc wcale nie jest sympatyczny. Zęba zaplombował mi okropnie!!!! NIE POLECAM!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.02.07, 19:04 Pani doktor Dorota Maciąg, Piaskowa Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.02.07, 20:39 pani doktor na Poselskiej w czwórkach, drogo nie bierze a jest bardzo delikatna :))) polecam-właśnie się tez do niej wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Pacjent" Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.02.07, 20:47 Ja polecam Jolę-blondynę. Też nie jest droga. Bardzo delikatna, wie co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 12:29 Tylko i wyłącznie gabrysia Datczuk na Broniewskiego ma Gabinet w mrowkowcu koło reala. Nie gada tylko robi tanio bierze i jest symapatyczna - delikatna i daje znieczulenie jesli potrzebujesz. Do tego jak masz neieczulenie i dwa ubytki koło siebie t\robi je odrazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fikus Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.03.07, 19:29 To mi się podoba. Kobitka ma nie gadać tylko tanio i dobrze robić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.03.07, 22:17 Tu nie chodz mi moi drodzy o kase mało dużo średnio tanio tylko o wykonanie usługi aby pacjent był zadowolony z jakości i trwałości danego zabiegu obojętnie jaki by to nie był chodzi o podejście i wykonanie.POLECAM WOJCIECHA PRAJZNERA na piaskowej to fachowiec dobrej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.03.07, 22:43 i co skończyły się propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leemcioo Re: ADAM NOWAK ul. Żeromskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:17 Polecam Adama Nowaka ul. Żeromskiego (powyżej placu Giedymina). Od dawna u niego się leczę, jak i moja mama, żona. Moja 6 letnia córa bała się dentystów jak ognia. Próbowaliśmy u wielu, ale czasami nawet nie chciała siąść na fotelu. Nie wiem jak on to zrobił, ale mała teraz nie może się doczekać kolejnej wizyty u dentysty. To a`propos podejścia do pacjenta. Z moich osobistych doświadczeń wynika, że to dobry profesjonalista, a jak jego plomba wyskoczy (zdarzyło się jednej na kilkanaście) to bez dyskusji i za darmo poprawia. Jedyny problem z nim, że jest coraz bardziej oblegany przez pacjentów i trudno się zapisać na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: ADAM NOWAK ul. Żeromskiego IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.03.07, 21:24 I jak by tu jeszcze zachwalić, żeby połechtać próżność doktorów ??? Jedna na kilkanaście plomb wypadła... to miałeś ruinę w gębie. Zrobił tak,że nic nie czułam... to może nic nie robił. Jest cudowny, profesjonalny,delikatny...co będzie jak się do zębów dobierze ? Skończcie ten idiotyczny jarmark próżności i prymitywnej reklamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 10:05 wszyscy dentysci to terrorysci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centre Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.03.07, 13:08 Ile jaszcze próśb do modów o wywalanie takich wątków ? Głusi i ślepi ? Za kazdym razem to samo, do wyrzygania. Reklama, i porachunki osobiste. Nic ponadto. Dno i sześc metrów mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd i cd Re: Dentysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.07, 21:10 terrorysci i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.07.07, 22:55 Sadyści i terroryści ale jacy przystojni,pachnący i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foczka Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.07.07, 14:51 Którzy są tacy apetyczni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dentysta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.07, 22:01 zdecydowanie polecam doktor Kiełb ze STOMPLUS-a, ul. Szlifierska albo G.Roweckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciupek Re: Dentysta IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.07, 12:48 a ja zdecydowanie polecam pania doktor OBERC!przyjmuje ona prywatnie kolo hali targowej na placu grunwaldzkim,jest wspanialym stomatologiem,bardzo delikatna i mila!Nigdy nie lubialam chodzic do dentysty(zreszta kto lubi)ale jak poszlam do niej to zmienilam zdanie!Teraz chodze z przyjemnoscia!!!!!!jedyny minus dla nas(dla niej chyba plus)to jest to ze ma duzo ludzi i trzeba sie wczesniej umawiac!naprawde polecam!i wcale nie ma drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vento111 Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 12:59 Najlepszy dentysta,to dziadek do orzechow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Dentysta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.07, 11:11 Polecam dr.Kownackiego z centrum stomatologicznego Ossowskich. Rewelacyjny facet,wyrozumiały i delikatny.U niego nie masz prawa czuć bólu.Poza tym sprzęt i wyposażenie gabinetów zmniejsza strach o połowę.Profesionalnie i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
klundert Re: Dentysta 29.08.19, 12:53 No ja też się boję dentystów, zwłaszcza że mam zęby w kiepskim stnaie i nie bardzo chciałem się przekonać, żeby do jakiegoś pójść, ale w końcu poszedłem na Podzamcze, przyjmowała mnie doktor Czurko i było faktycznie spoko, żadnych głupich uwag, wszystko delikatnie, super. Odpowiedz Link Zgłoś