IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 17:31
Ja do myśli odnośnie poniższego tematu areobik w wałbrzychu lub szczawnie.Tak
to prawda Pani Ewelina K. ma racje nieraz byłam świadkiem jak pani Ania
jeżdziła przy klientkach po swoich pracownicach.Ta kobieta nie ma jakich-
kolwiek zachamowań.Dlatego tak często są zmieniane pracownice.Dziewczyny
uciekają bo nikt sobie nie pozwoli na takie traktowanie ,pani Anna powninna
zastanowiść się nad swoim postępowaniem.bo kiedyś też pracowała u kogoś i wie
jak to jest gdy jest niezdrowa atmoswera.Pani Anna powinna się leczyć.Wole
kupować u kogoś gdzie nie narzuca marży 300 %
Obserwuj wątek
    • Gość: klientka Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 17:53
      popieram ostatnio popsuł się asortyment tej firmy ta pani ania jest
      antypatyczna niemiła z niej kobieta Fajną odzież mają w O.K
    • Gość: .... Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 18:09
      zgłoś to mobing jest karany
      • Gość: Iza Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.03.07, 18:23
        Dziewczyny co tam taki butik fajne otwierają salony 31 marca.Też będą mieli
        włoską i to prawdziwie włoską odzież lepszą ,ładniejszą,fajniejszą i tańszą
        • Gość: zuza Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.03.07, 11:58
          koszmarny sklep , koszmarne łachy , koszmarne ceny , właścicielki też
          koszmarne , obsługa taka sobie
          • Gość: anita Re: Quick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:04
            najlepsza jest Pani w Tesco z rudymi dziwnymi kitami na głowie, hehe
            • Gość: zuza Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.03.07, 09:40
              jak ją widzę to nawet nie wchodzę :p
              • Gość: Ola Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 20:51
                a ja z wielką przyjemnością odwiedzam butik jak ta Pani jest, zawsze spoko
                doradzi a Ty z pewnością Zuza omijasz butik bo Cię nie stać albo tak okropnie
                wyglądasz że w nic się nie mieścisz ha ha ha -Dodam że nie tylko ja jestem
                bardzo zadowolona z fachowych porad tej Pani.
                • Gość: * Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 22:01
                  apud
                • Gość: xxx Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 22:26
                  chyba wciśnie kit a nie doradzi.są takie co lubią takie bajery, tłuszcz się
                  bokami wylewa ale pani twierdzi, że świetnie wyglądamy.
                  • Gość: Monia Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 23:24
                    chyba żeś pomyliła sprzedawczynie bo ta co kit wciskała to już nie pracuje
                    • Gość: Anastazja Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.07, 23:55
                      zawsze ta czarna gruba Pani była zaburmuszona jakby jej za kare kazali siedzieć
                      nie lubiałam robić u niej zakupów
                      • Gość: złośliwa Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.07, 13:50
                        Ty Ruda lepiej kup sobie lustro , dobrze się przyglądnij swojej osobie , nie
                        podszywaj się pod ludzi , no i może jakoś przyzwoicie się zachowuj
                        • Gość: Adam Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.07, 23:26
                          >Śledze to forum ale na psy spada.Znam tę Panią i jest wporząsiu,równa z niej
                          babka.Pozdro dla internautek.
                          • Gość: Pawcio Re: Quick IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.03.07, 00:00
                            Lubie tego rudzielca .Dziewczyna jest poprostu pocieszna taka inna z niej osóbka
    • Gość: kark Re: Quick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:37
      najlepsza na zgrabna figure jest sika i kreatynka kochana:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka