Dodaj do ulubionych

orkiestra na wesele

23.03.07, 16:30
Przypuszczam, iż być może posypią się na mnie jakieś obelgi, jak to ostatnio
niestety zdarza się na tym forum, ale cóż... ja szukam informacji, i do tego
między innymi służy to formu.
Czy możecie polecić mi jakąś dobrą orkiestrę na wesele z Wałbrzycha lub
okolic. Taką, która nie składa się tylko z osoby grającej na klawiszach, i
osoby spiewającej, ale ma w swiom zestawie więcej instrumentów, no i
oczywiście jej muzyka porywa do tańca.
Bardzo będę wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: orkiestra na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.03.07, 17:16
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=51663452&v=2&s=0
      www.3beat.net
      • Gość: jaghooda Re: orkiestra na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:41
        Dziękuję ci "o" za namiary szczególnie na 3beat, bo w linku do forumowego wątku
        polecani raczej są dj-e.
        Mam pytanko, czy ty kiedyś słyszałeś ten zespół na żywo, jeśli tak, to jakie
        wrażenia?
        Pozdrowionka
        • Gość: o Re: orkiestra na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.03.07, 18:47
          no niestety nie, ale na stronie widzialam nagrania.. jesli chcesz to moge ci
          zalatwic namiar na zespol, ktory gral na weselu kolezanki- mloda
          dziewczyna+dwoch facetow w srednim wieku- klawisze+ gitara- rezultat calkiem
          niezly i repertuar ciekawy..
    • Gość: Asia Re: orkiestra na wesele IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.03.07, 14:34
      witam!
      Jeżeli chodzi o orkiestre na wesele moge polecić własny zespół....mieszkam w
      Wałbrzychu i znam tutejszy rynek muzyczny.Zespół skałada sie z dwóch osób ja
      wocal i instrumenty klawiszowe oraz gitarzysta i wocal.Pozdrawiam miło i jezeli
      bedą pytania proszę o kontakt na maila joasiakib@poczta.onet.pl
      Pozdrawiam
      • Gość: OOO Re: orkiestra na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 08:09
        Poszukiwaczko zespołu na wesele proponuje zastanowic się czy zespół czy DJ i
        muzyka w oryginale./ W sobote w Auchanie był "jakiś" pokaz mody i maił tam
        występ zepsół pieknie się prezentowali ale jak zaczeli spiewać to rece opadły
        do samej podłogi. Zazwyczja muzyka na żywo to muzyka na żywo , ale po tym co
        zobaczyłam w tym sklepie stwierdzam że nie ma co podrabiać oryginału.
        • Gość: o Re: orkiestra na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.07, 09:23
          Dlatego wlasnie kolezanka pyta o sprawdzony zespol, alby nie doprowadzic do
          porazki..
          • Gość: OOO Re: orkiestra na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 09:39
            Ten zespół który miał występ w auchanie, w inncyh okoliczność uznany był za
            sprawdzony, bo i sprzętęm dysponowali i młodzi i widać ze nei robili tego po
            raz pierwszy. A sparawdzony zespół z prawdziwego zdzarzenia to nie jest koszt
            2 tyś, ale wiele wiekszy
            • Gość: o Re: orkiestra na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.07, 12:36
              ale przeciez kolezanka nie napisala jakim budzetem dysponuje.. a to ze mieli
              sprzet i byli mlodzi, to nie znaczy ze super band z nich...
              • Gość: nowa wiadomość Re: orkiestra na wesele......gość:) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.03.07, 18:54
                Znam ciekawy zespół na wesela, muzycy super śpiewają....Jak koleżankę moja
                wiadomość zainteresuję proszę o odpowiedz tu na forum najwyżej jutro podam
                tel.kontaktowy, pozdrawiam:)
                • Gość: menager Re: orkiestra na wesele......gość:) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.03.07, 19:33
                  w wałbzychu są dwa zespoły 2+1 :janiki i triocolor godne uwagi, spiewaja na
                  głosy ,oprocz elektroniki jest gitara ,sax i akordeon a w drugim jeszcze
                  trabka.jest jeden problem wszystkie terminy zajete mają do 20 pazdziernika.
                  cena 2000,z poprawinami 3000.
                • Gość: iza zespół.... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.03.07, 20:37
                  znam te zespoły 2+1 i janiki owszem dobrze grają, ale cena dość wysoka znam
                  zespół muzyczny , który gra taniej i świtnie tez śpiewa i gra.....pozdrawiam iza
                  • Gość: jaghooda Re: zespół.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 23:33
                    Cóż zespołu nadal nie znalazłam. Co do tego, czy zespół czy dj, to wydaje mi
                    się, że dyskusja na ten temat jest tak samo jak dyskusja nad wyższością świąt
                    Wielkanocnych czy Bożego Narodzenia, ale tez wiem, że zespół zespołowi nie
                    równy, dlatego pytam o to na forum. Jeśli ktoś ma jakieś bardzo wdzięczna bym
                    za nie była.
                    • Gość: Asia nowe .... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.03.07, 17:33
                      Aby zamknąć temat zespołu dla Ciebie chcę Cię poinformować ,że jesteśmy ludźmi
                      odpowiedzialnymi, obydwoje z wyższym wykształceniem muzycznym i jak najdalsi od
                      zepsucia komuś imprezy , która zwykle zdarza się raz w życiu.....tel
                      kontaktowy(605292088)
    • gooddrummer Re: orkiestra na wesele 06.04.07, 21:20
      Polecam zespół Ragtime...

Gramy w 100% na żywo...
      W skład zespołu wchodzi 5 wykształconych muzyków, co gwarantuje profesjonalną
      oprawę muzyczną wesela...
      W razie zainteresowania prześlemy naszą płytę...
      Zagramy w każdym miejscu w Polsce...

Zapraszam do posłuchania fragmentów utworów w naszym wykonaniu na
      www.ragtime.webpark.pl w dziale Muzyka...

Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385

Zapraszamy do współpracy...
      • Gość: Marcin Re: orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 23:22
        ja polecam "pająki", są świetni słyszałem ich wiele razy, chciałem ich na wesele
        do siebie, ale za pózno sie zglosiłem, maja terminy zaklepane do
        października(chyba ze chcesz sie hajtac w maju:)
    • Gość: Anna Re: orkiestra na wesele IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.04.07, 15:41
      Bylam na weselu w Dworzysku-Trio Color lub inaczej K.Skoczek-REWELACJA
      • Gość: jaghooda Re: orkiestra na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:43
        wiela szukałam, dzwiniłam, bo terminy już pozajmowane, i zdecydowałam się na
        K.Szkocza, miał wolny temin, i też usłyszałam o jego zespole wiele dobrego.
        Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moim postem.
        • Gość: Felek Re: orkiestra na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 10:33
          dobry wybór u mnie grali,pełna kultura.polecam.
          • Gość: Anna Re: orkiestra na wesele IP: 212.2.100.* 14.04.07, 11:49
            Wokalistka-The best,a Skoczek jak da na saksie to az dreszcze
            przechodza.Trebacz jak zagra Armstronga to nie ma pary ktora by nie tanczyla.
            • Gość: pinia Re: orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 22:27
              a można by namiar na ten zespół prosić??
              • Gość: anna Re: orkiestra na wesele IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.04.07, 10:58
                608 550 231 lub 074 848 26 49 zesp-Tro Color
                • Gość: pinia Re: orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:42
                  dzięki bardzo!
                • Gość: podpucha Re: orkiestra na wesele IP: 212.2.100.* 04.05.07, 20:22
                  Wyglada na to ze powinnas sie zastanowic nad wizyta u specjalisty.Od 2 miesiecy
                  walkujesz ten temat.Mysle ze nie wiesz czego chcesz.To oczywiscie do tej pani o
                  pseldo JAGHODA.
                  • Gość: jaghooda Re: orkiestra na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 01:27
                    do ,,podpucha" : wybacz, że ja sama będę ceniała, czy wiem czego chcę.
                    Przypuszczałam, ze na tym forum posypać może się jad, jak często to tu bywa, a
                    szkoda, bo kiedyś było to fajne forum. Dokładnie napisałam, czemu jeszcze raz
                    poszukuję zespołu (nie wiem, czy próbowałeś kiedyś zorganizować wesele, to
                    wcale nie jest takie proste, w szczególności, gdy nie mieszka się w miejsce
                    gdzie odbywać będzie się wesele)
                    Dziękuję wszystkim serdecznym ludziom za pomoc.
                    • Gość: Podpucha Re: orkiestra na wesele IP: 212.2.101.* 05.05.07, 11:18
                      Za 4oo zl nie przyjada do Ciebie ani Boony M ani inny zespol.Jak napiszesz na
                      tym forum ze zaplacisz dobrze to mozesz robic kasting dla zespolu na wesele.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka