Dodaj do ulubionych

tygodnik walbrzyski

01.04.07, 13:25
ciekawe ogloszenie o pracy jest na stronie www tygodnika walbrzyskiego.
zajrzyjcie na dol stronki i zobaczcie, jakiez sa interesujace wymagania
[ostatni podpunkt ;) ] zakrawa na zart primaaprylisowy, ale mysle, ze z
poszukiwania pracy zartow sobie nie robia. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wieslaw64 Re: tygodnik walbrzyski IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.04.07, 17:58
      Robią sobie żarty ze wszystkiego. Albo są po prostu niekompetentni i piszą
      niesprawdzone bzdury. Jedno jest pewne - "Tygodnik Wałbrzyski" jest
      niewiarygodny.
      • Gość: Anonim Re: tygodnik walbrzyski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 20:37
        Gratuluję Pressforum. Ciekawy z ciebie typ. Piszesz dla brukowego Super
        Ekspressu a krytykujesz TW. Mieszkasz w Gdansku a krytykujesz Wałbrzych. Jesteś
        miernym pismakiem. I żałosnym :)
      • Gość: yyyygek Re: tygodnik walbrzyski IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 20:45
        Pewnie z tą stolarką to chodzi to te całe Łyndołsy.
        • pressforum do anonima 13.04.07, 22:41
          Drogi Anonimie. Nie pracuje juz dla Superaka, choc spedzilem tam szmat czasu.
          mieszkam w gdansku, ale 27 lat spedzilem w walbrzychu. czy jestem miernym
          pismakiem? mysle, ze nie tobie to oceniac, bo guzik wiesz na temat mojego
          pisania. no a ponad wszystko, zaden z argumentow, ktore przytoczyles nie odnosi
          sie do tego, o czym napisalem w tym poscie. i to co piszesz jest zalosne.
          naprawde ;)
          • Gość: Anonim Re: do anonima IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.04.07, 22:57
            pressforum napisał:
            > czy jestem miernym
            > pismakiem? mysle, ze nie tobie to oceniac, bo guzik wiesz na temat mojego
            > pisania.

Miernyś pismak, bo każde zdanie zaczynasz z małej litery. Korekciarze muszą na
            Tobie nieźle zarabiać, bo mają full pracy :)
            • pressforum Re: do anonima 14.04.07, 07:31
              no ze az takiej glupiej argumentacji uzyjesz, to sie nie spodziewalem. co do
              korekciarzy, jak ich nazwales, to pracy wiele ze mna nie maja, naprawde. nie
              wadawalbym sie w te dyskusje, jakze merytorycza, ale jednak durnota mnie irytuje.
              • Gość: Anonim Re: do anonima IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.04.07, 09:38
                To nie jest głupia argumentacja, ale jak widzę i z nią nie możesz sobie
                poradzić mówiąc dalej o durnocie. To jest argument, gratuluję :)
                • pressforum Re: do anonima 14.04.07, 12:08
                  to jest glupia argumentacja :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka