Gość: eerty IP: *.icm.edu.pl 05.04.07, 22:57 Wesołych Świąt z równie dużym jajem:D img488.imageshack.us/img488/6730/alieneastertx3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: The Black Eyed Pea i wzajemnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:50 ...z tego skromnego krzesełka chciałam zyczyć wszystkim (nawet a może prtzedewszystkim rebell i zbójowi leśnemu...:)) - spokoju i dystansu do tego wszystkiego co wsem i wobec nas otacza - bo byc może to na "D" (co juz napisałam) jest wskazane w dzisiejszych czaszch najbardziej... - nadziei zielkonej jak groszek mendla - co daje moc wiary w to że sie uda jeszcze duzo rzeczy - i jeszcze wglądu w to co korzeniem sie zwie lub źródłem jak zwał tak zwał... pozdrawiam :) r. z WAŁB rzyga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Black Eyed Pea Re: i wzajemnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 18:52 > przede wszystkim pisz osobno > nadzieja jest zielona > i czasy - czyli czasach!!!!!!!! pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: i wzajemnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 20:29 A niech Bog ci sprawi zeby istnial Bog i dal ci mile swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: te ci to do mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:06 A niech "ci" bedzie. No chyba nie urazilem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: te ci to do mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 22:33 Mi tam Bóg nie musi niczego sprawiać. Swięta są...ale to nie my je wymyślilismy - chciał nie chciał...i to dzięki Bogu właśnie nie nie uraziłeś...ale...zależne to od zamiarów Twych to jest jeszcze raz SPOKONJych LOTÓw na jawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Smacznych jaj 07.04.07, 22:12 Wielkanocny Baranek Świynto ofiara Żydow chroniyła Krew na ich dźwiyrzach w Egipcie była Po to baranka ofiarowali Tym se z niyszczyńścio wyratowali Krystus-Baranek krew swoja leje Jego ofiara łodmiynio dzieje Na stole momy przi Wielkanocy Niychej duchowi dokłodo mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Smacznych jaj 08.04.07, 23:20 "Schmackostern" Pokosztować Wielkanicy By mieć w życiu wiyncy mocy. Odpowiedz Link Zgłoś