pva 08.04.07, 19:55 Witam! Czy istnieje strona internetowa z rozkładem jazdy PKS Wałbrzych? Jaki jest nr. tel. na informację PKS w Wałbrzychu. A może wie ktoś, o której odjeżdżają autobusy z Wałbrzycha do Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PKS Re: Rozkład jazdy PKS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 08.04.07, 20:26 10.00 CODZIENNIE I W WEEKENDY 17.05 Odpowiedz Link Zgłoś
pva Re: Rozkład jazdy PKS 08.04.07, 20:32 Dziękuję za opdowiedź, ale na rozkładzie przyjazdów PKS Zielona Góra prócz tych dwóch autobusów jest też wcześniejszy - osobowy, ale nigdzie nie mogę znaleść, o której on wyjeżdża z Wałbrzycha? pks.zgora.pl/cms/50,43,4,.html Odpowiedz Link Zgłoś
pva Re: Rozkład jazdy PKS 08.04.07, 21:48 A mogę prosić o namiar na www z rozkładem jazdy PKS-u Walbrzych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kór Re: Rozkład jazdy PKS IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 09.04.07, 13:57 pva napisał: > A mogę prosić o namiar na www z rozkładem jazdy PKS-u Walbrzych? Jeszcze w zeszłym roku pks miał swoją stronę ( www.pks.walbrzych.pl ), ale od pewnego czasu nie działa. Podejrzewam, że to ze względu na ich problemy finansowe... Zresztą, nawet kiedy działała, nie wyglądała na szczególnie godną zaufania; rozkład był jedynie w miarę na bieżąco aktualizowany (bodajże z kilkutygodniowym poślizgiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann g Re: Rozkład jazdy PKS IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.04.07, 11:24 Dworzec Autobusowy Wałbrzych Wałbrzych, ul. Wysockiego 7, tel. 074 665 81 35 Odpowiedz Link Zgłoś