Dodaj do ulubionych

Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 19:24
Jaka tam pracuje ordynarna eksedientka jest bardzo ordynarna dla klijenta ogolnie stary babsztyl rzadzi szefem jak chce.Babsztyl charka ,smarka ,wulgarna jest dla klijenta, dla personelu z ktorym pracuje jest arogancka oglnie jest nie przyjemna .Ile tam sie zmienilo ekspejetek a cala winna jest po jej stronie .pracowalam tamto wiem jak sie ludzie skarza na ta eksedientke a szef chyba ja kocha bo zwalnia inne a ona ma traci coraz wiecej klijentow .czy ktos zgodzi sie zemna ze te stoisko jet najgorsze na hetmanskiej bazar nr 25
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 19:55
      jaka branża?
    • Gość: bob Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 20:01
      To ta KRYSIA chyba straszny babsztyl jak za czasów PSS SPOLEM
      • Gość: jan Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.04.07, 20:13
        jatam juz nie robie juz zakupow u tej wiedzimy gorzej niz wiedzma to potwor kto ja tam zatrudnil do lasu z nia
    • Gość: WACEK Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.04.07, 20:38
      A jaki ona ma paskudny wyraz twarzy,naprawde nieprzyjemna baba typowo z PRL
      • Gość: renata Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 08:02
        O TAK PRZECIEZ TEN WLASCIEL TEGO SKLEPIKU NIE MA JAJ ,ALE ZA TO MA PUSTE WORY MIEDZY NOGAMI .DLATEGO ONA TAK TAM MIESZA JA TAM OMIJAM TE STANOWISKO BO TEN BABSZYTLEK TO GORZEJ NIZ CZROWNICA
    • Gość: kaja Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 09:35
      no ostra baba z niej i z wygladu i z charakteru na moja 4 letnia coreczke jak
      kiedys rykla (ILE BEDZIE WYBIERAC TE LIZAKI MAM PODAC CZY NIE !ILE BEDE
      CZEKAC!) to az mi reklamowka z zakupami wyleciala SZOK TE CZASY JUZ DAWNO
      MINELY TERAZ O KLIENTA SIE DBA ...
      • Gość: julka Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 09:44
        a spróbuj poprosić o reklamówke u tego babsztyla to dopiero bedzie
        wyzywać,naprawde trudno uwierzyc ze pracuja jeszcze takie ropuchy a przytym jest
        tak nieprzyjemna ze szok,moze przekwita???
    • 11tadeusz11 Super 24.04.07, 10:34
      Powinni ją wziążć na prezia PiS w W-chu . Babsko jest wyrazista i nie do ogrania
      . Jednym słowem twardziel . Takich ludzi nam potrzeba .
      • Gość: Ano Re: Super IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 13:48
        to ten sklep na przeciwko tego z jajkami?czy czyms takim...?
        • Gość: wojte Re: Super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:55
          tak,to ta ekspedientka na przeciwko jaj, ten kierownik tego stoiska ma same
          puste wory;-) pozawala sobie rządzić jakiemuś babsztylowi
          • Gość: jes, jes ,jes ,jes Re: Super IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 15:37
            Ta kobieta jest z jajami takich kobiet potrzebowa PRL .Z tego opisu wyglada co czytalem o niej to chyba maz jej nogi wyprostowal .Musi jej staruszek miec przesrane z nia albo spiepszyl odniej w sina dal .To jes ,jes jes krycha prawdziwa
          • Gość: jes, jes ,jes ,jes Re: Super IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 15:37
            Ta kobieta jest z jajami takich kobiet potrzebowa PRL
    • Gość: zosia Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 18:16
      jezeli chcesz nauczyc sie hamstwa to idz na bazar stoisko 25 ta ekspedientka to hamka pierwsza klasa bluzga lepiej od niejednego faceta ajej szef jest chyba slepy i gluchy ze tego nie widzi a moze ja bzyka dlatego ja trzyma
      • Gość: TAURUS W takim razie IP: 62.233.181.* 24.04.07, 18:21
        ten kierownik to jakiś totalny zbok !
    • Gość: kaja Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.04.07, 18:41
      no nie wiem czy bzykanie tu wchodzi w gre ....idzcie i popatrzcie na nia sami
      ocencie ........mysle ze nawet by mu nie .........nie napewno nie
      • Gość: basztowiak Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.07, 21:39
        Dobre dobre jutro pujde zobaczyć tego pokemona :D Za jakiś czas musze tam iśc
        coś kupić, niech tylko coś burknie już ja tam zrobie jazde :D jazdy z takimi
        ludźmi to moje hobby ;>
        • Gość: oo Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 21:54
          hehe a wlasnie jutro mialam zamiar isc na nsz bazarek:-) a z ciekawosci sama
          zerkne specjalnie na stoisko nr 25:-)
        • Gość: Maniek Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.eranet.pl 24.04.07, 22:19
          co wy chcecie od tej pani, może mi powiecie dlaczego ten sklep z butami jest
          zamknięty (na przeciw Bazaru kto lub co go niszczy)slep jest fajny.
          • Gość: Kazik Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.eranet.pl 24.04.07, 22:25
            Ja panią Krysię bardzo lubie nawet się w niej podkochuje i niepozwolę złego
            słowa powiedzieć o niej bo jest w pożo a że z wami nie wytrzymuje to się sami
            nad tym sastanówcie> wielbiciel
            • Gość: marek Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 12:11
              Jak się pani Krysia dowiedziala o swojej popularności w internecie to
              złagodniala strasznie,milutka ,przyjemniutka i nawet leciutko się usmiechnąc
              potrafi-szkoda ze dopiero teraz ale dobre to i to można jednak stać sie CZłOWIEKIEM
              • Gość: Jacek Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 21:09
                Człowiekiem to ona się tak szybko raczej nie stanie, bo jak się całe życie było
                diabłem to w jednej chwili raczej się nie stanie aniołem. Wiele osób cierpi
                przez jej wredny charakter. Oby jej szef się wreszcie opamiętał...

P.S. Pozdrawiam "wielbicieli" tej pani :)
                • Gość: zaintrygowana Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 21:25
                  ale jestem ciekawa tego babsztyla! jutro z samego rana popedze aby jej sie
                  przyjrzec!
    • Gość: Zdzisław Re: Bazar do Helci IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:35
      Po pierwsze to ja proponuje przedewszystkim żebyś "Helciu" nauczyła się poprawnie używać języka polskiego bo twoja stylistyka jest żenująca!!!! po drugie znam dobrze ową panią Krysię i wiem, że jest to jedna z najbardziej kompetentnych sprzedawców w rejonie tego stoiska a reszta swoim zachowaniem pokazuje swoje prostactwo, po trzecie owa baba, która ostatnio tam pracowała i została zwolniona to kompletne dno i dziwie się temu szefowi, że tak długo ją tam zatrudniał przecież ona nie umiała nawet reszty dobrze wydać. Pani Krysia to super babka takich w tej chwili brakuje i takich wiecej potrzeba. Pozdrawiam wszystkich wieśniaków na około tej pani bo współczuje pracować z takimi babskami obok!!! stały klient stoiska nr 25 zdzislaw!!!
      • Gość: tede Re: Bazar do Helci IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 21:44
        Zdzichu ty moze jesteś z LPR ????
        • Gość: zdzichu Re: Bazar do Helci IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:46
          nie z LPR ale znam tą kobitke i jest naprawde ok także to chore pisać takie bzdury szkoda mi tego kto to napisał
    • Gość: tadziu Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:42
      Pani Krysia ma więcej wdzięku niż te wszystkie osoby, które były takie mądre i piszą takie bzdury. Zastanowcie się nad sobą bo niestety warto! tadziu
    • Gość: stefan Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:44
      a ja sie temu szefowi nie dziwie ma zatrudnioną kompetentną, dobrą ekspedientkę to jej nie zwalnia a jak reszta personelu jest to bani i chce być mądrzejsza niż ustawa przewiduje i chce robić tego szefa na szaro to spieprzaj i ten szef ma RACJE gówna sie bie trzyma!!!stefan
      • Gość: wiki Re: dobrze ze cie zwolnil IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:57
        kobieto jak cie zwolnił to widocznie na to sobie zasłużyłaś i tan SZEF MIAŁ RACJEEEEE!!!haha
      • Gość: kinga Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 21:59
        Krysiu trzymaj tak dalej a tej chołocie to sie nie daj
    • Gość: yyyy Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 25.04.07, 22:37
      SZKODA ZE TADZIU KINGA ZDZISLAW MAJA TEN SAM NIK PRZYJZYJCIE SIE PAPAPA ALE
      WPADKA
      • Gość: xxx Re: Ordynarna ekspedientka na bazarze nr 25 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.07, 23:04
        mało ambitne bo tu akurat nicki ciągle sie powtarzają wpadka przyjrzyjcie sie innym haha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka