Dodaj do ulubionych

dj na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:35
wiem ze ten watek moze zaczyna byc nudny i troszke dominujacy na forum ale to
pewnie przez ten goracy okres wesel. dlatego chcialabym waszych opinii na
temat dj-ow na wesele, ktorych polecacie, jak wyglada zabawa przy ich muzyce
itp. podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: toja Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:44
      A jak ma wygladać przecież to muzyka oryginalna więc jestk. Byłam na kilku
      weselach gdzie właśnie był DJ. A ze nei ograniczła sie tylko do "puszczania "
      muzyki ale tez był wodzirejem wiec i zabawa była przednia. Całośc
      zoragnizowana widzać było ze gosciu wie o co chodzi. No i nie było przestojów
      w tańcach:). A ze nie jetsem pijaca wiec sie wyskakałam za wszytkei czasy. Z
      zespołami na żywo nie mam najleprzych doswiadczeń. Więc na wałsane wesele
      jednak Dj z prawdziwego zdzarzenia.
    • Gość: @@ Re: dj na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 23:11
      ciekawa moze byc zabawa z dj-em:-) a moze ma ktos jakies namiary na sprawdzonych
      dj z walbrzycha i okolic??????:-) bylbym wdzieczny:-)
      • Gość: pinia Re: dj na wesele IP: *.crowley.pl 09.05.07, 09:48
        są rózni dj`e i różne orkiestry, ja bym nie powiedziala, że zabawa przy dj jest
        lepsza, jeśli się znajdzie porządną orkiestrę, a sa ze 3, 4 takie w wchu, to
        ludzie będą się lepiej bawić niż przy dj`u
        rada jest jedna do wyboru trzeba się przyłozyć i poprosić o zaprezentowanie na
        DVD lub na żywo, jak się ludzie bawią przy muzyce
      • Gość: jadwigawch Re: dj na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.07, 07:46
        Polecamy nasze usługi. Gramy na weselach, dyskotekach lub różnego rodzaju
        innych imprezach okolicznościowych (studniówki, półmetki, zakończenie
        podstawówki lub gimnazjum i inne). Posiadamy własny sprzęt (konsola,
        nagłośnienie, oświetlenie). Wszelkie pytania dotyczące sprzętu, cennika,
        wolnych terminów i innych kwestii prosimy kierować pod numery gadu-gadu:
        6303000 lub 7204740 bądź pod adresy e-meil: jadwigawch@tlen.pl lub
        marlonik@o2.pl. Serdecznie polecamy skorzystanie z naszych usług
      • zyrafa24 Re: dj na wesele 14.05.07, 09:28
        witam wszystkich:) własnie odpoczywamy z przyjacielem po kolejnym weselu.
        gralismy w puławach. 480km stad:)w ciągu roku bylismy już 3x. niebawem 4ty raz.
        zawsze jest grubo:) wesele srednio 14godzin poprawiny 10.
        (najdłuższe wesele 16godz non stop we wrocku. do białego rana:)

jak bym sie hajtał teraz to zespół za ok6000pln. to jest coś. jak za mniej to
        tj my dj+prowadzący.

byłem na wielu weselach w polsce. z grajkami. było nawet nieźle. ale czasem on
        np. na parapecie rzeźbił ona piała do szczura....... dwa takie wesela
        poprowadziłem w pewnym momencie sam:) hehehe. bo trzy kawałki i 20 min picia. a
        to nie tak.
        jak sie towarzycho rozbuja to czasem 2godz z parkietu nie schodzą:) potem 20min
        przerwy jest z zasady zasłużone:)
        ale nie o tym. graliśmy wesela rockowe. bo takie było życzenie. zespół nie
        chciał grać a my tak:)

graliśmy wesele z afther teh party. o 24 ciemno i po chwili jazda. to zależy od
        młodych czego chcą:)

zespół mysle że jest super do grzecznych i standardowych wesel. natomiast tam
        gdzie pojawia się pomysł extremum to już Dj:)
        niepowiem. grać połomskiego, jarocką, filipinki czy foga to lusss. super
        sprawa:) i na ogół tak jest bo parkiet konsoliduje się przy kawałkach z życia,
        młodości i chwil uciechy:)

pozdrawiam znad szklaneczki pysznego drinka:)
      • Gość: tancerz Re: dj na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.07, 19:15
        polecam Pana Janusza z Dworzyska
    • Gość: ktosik Re: dj na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 20:54
      Nie ma jak orkiestra - z harmoszką.
    • Gość: malotaneczny Re: dj na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.07, 09:37
      DJ na weselu? Chyba ze impra dla samych mlodych. Jakos nie widze babć cisnących
      w rytmach djejowskich :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka