Dodaj do ulubionych

Flinta na Podzamczu

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.07, 23:07
Takiego czadu dawno w Wałbrzychu nie było. Mam dobre rozeznanie bo zawsze
jestem tam gdzie pojawiają sie gwiazdy. To nie tylko moja opinia bo cała
publiczność bawiła się świetnie.
Duże buźki dla organizatorów ode mnie i od Marzeny
Obserwuj wątek
    • Gość: niuch Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.07, 23:32
      > Takiego czadu dawno w Wałbrzychu nie było.

a kto sie spierdział?
      • Gość: gaskabalbinka Re: Flinta na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.06.07, 23:55
        Pogratulować!!! Pogratulować dobrego smaku, trafności komentarza, kultury!
        Żenada!
    • Gość: HASAN_SAS Fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:53
      www.walbrzych.info/?wczytaj=wiadomosci&kategoria=News&show=3413
      • wielgus71 Re: Fotki 03.06.07, 11:36
        Ładne fotki. U nas też można pooglądać.
        www.lubie.walbrzych.pl/index.php?d=galeria/fotorelacje&akcja=pokaz&id_galeria=60&i=0#f
        • Gość: Kazia Re: Fotki IP: *.wro-com.net 03.06.07, 15:15
          było git!
    • Gość: tja... Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.06.07, 02:46
      Wszystko dobre, w czym nie macza palcow J.B. - przyjaciel Golarza Filipa :)
    • Gość: znawca Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 11:11
      Gość portalu: Karolina napisał(a):

> Takiego czadu dawno w Wałbrzychu nie było. Mam dobre rozeznanie bo zawsze
      > jestem tam gdzie pojawiają sie gwiazdy

Bzdura !!!!!!!
      Największy show był podczas koncertu "Raz Dwa Trzy" !!! Nie mylić z Ich Troje :P
      Flinta tym razem nie wypaliła. Dosłownie i w przenośni.
      • Gość: 123 Re: Flinta na Podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:49
        1,2,3... kuracjuszki się zeszły...
        • Gość: znawca Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 12:40
          Gość portalu: 123 napisał(a):

> 1,2,3... kuracjuszki się zeszły...

Na Flintę też mogły, ale nie przyszły. Za to w czasie koncertu sporo ludzi
          wyszło :)
          • wielgus71 Re: Flinta na Podzamczu 03.06.07, 13:04
            > Na Flintę też mogły, ale nie przyszły. Za to w czasie koncertu sporo ludzi
            > wyszło :)

No coz - jesli wyznacznikiem edukacji muzycznej ma byc to czy ludzie przychodza
            czy wychodza na darmowych festynach to wlos mi sie na glowie zjezyl, bo na
            poprzedzajacych Flinte 2 gentelmanow z "plastic music and disco polo" czy
            jakkolwiek sie tam nazwali, zapodajacych kawalki w stylu Godzina piata minut
            trzydziesci itp - naschodzilo sie ludzi jak mrowek... nic dziwnego ze to co
            grala Flinta im nie podeszlo...

A tak troche powazniej to koncert naprawde byl przedni... muzycy nie wysili sie
            za zbytnio, ale i tak warto bylo posluchac. I chyba nie ma co porownywac
            frekwencji i publiki na koncercie raz dwa trzy, za 35 zeta za wejscie, z tanim
            browcem i nedznymi kielbaskami w tle...
            • Gość: znawca Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 13:20
              wielgus71 napisał:

> I chyba nie ma co porownywac
              > frekwencji i publiki na koncercie raz dwa trzy, za 35 zeta za wejscie

A to się nie zrozumieliśmy. Ja mówię o koncercie 123 z okazji Dni Podzamcza w
              2004 roku. Na koncercie w Szczawnie nie byłem, ale teraz zrozumiałem aluzję do
              kuracjuszek. Oczywiście obu imprez (tj. szczawieńskiej i Flinty) nie ma co
              porównywać, ale Flintę z 123 sprzed trzech lat, jak najbardziej.
              • Gość: Bart Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 17:15
                Weź wogule zenada byla na tym pseldo koncercie zreszta jak zwykle na dniach
                podzamcza szkoda im wszystkim grosza na kogos lepszego!!!!!!!!!!
                • Gość: wizzi Re: Flinta na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.06.07, 17:44
                  kogo proponujesz?? DJ? MC? Wszystkim nie da się dogodzić
                  • Gość: mysliciel Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.06.07, 18:00
                    Nawet Pink Floyd czy Deer Purple nie zadowoliłoby większości forumowiczów,
                    którzy potrafia tylko krytykować i narzekać. Każdy temat - niewazne czy
                    pozzytywny czy negatywny - zawsze powoduję ta samą reakcje - krytyka, krytyka i
                    krytyka. Może wartoby było inaczej spojrzeć na otaczającą nas rzeczywistość i
                    przyjmować ją z entuzjazmem. Życie będzie łatwiejsze i przyjemniejsze.
                    Wspólczuję tym, którzy sa ciągle niezadowoleni nie dajkąc nic z siebie poza
                    złośliwością i sarkazmem.
      • arek354 Re: Flinta na Podzamczu 04.06.07, 21:26
        Gość portalu: znawca napisał(a):

> Największy show był podczas koncertu "Raz Dwa Trzy"

Koncert sprzed trzech lat był naprawdę niezły. To mogę potwierdzić.
    • Gość: kamikadze Re: Flinta na Podzamczu IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.06.07, 11:11
      Słusznie. Nie ma takiego zespołu, który zaspokoiłby oczekiwania wszystkich.
      Nawet Rubik odpada.
      • Gość: chiński kulis Re: Flinta na Podzamczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.07, 12:17
        szczegolnie Rubik
    • Gość: nie taka modnisia Re: Flinta na Podzamczu IP: 62.87.161.* 05.06.07, 10:01
      co jak co, ale ta flinta wg mnie, to taka brudaska. Jak ona sie kurde ubiera.
      Jakaś podkoszulka za 15 zeta i korale za 12. Wstyd ,nie o to chodzi, zebym byla
      jakaś super laska i nie rozmawiam o gustach, bo o tym się nie rozmawia, ale jej
      stroje to takie szmaty z lumpeksu, a mowiła że zmienia styl. O boze jak
      najmniej takich wzorow.

Spiewać, tez za bardzo oprócz wycia jej nic lepiej nie wychodzi. Beznadzieja
      moim zdaniem.

Kalosze i do gnoju!!!!

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka