Gość: mirka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.07, 13:15 Polecacie czy nie bo sie zastanawiam nad leczeniem tam zebow? Dziekuje za pomocne posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TnBd nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:40 nie... chciałem usunąć 8 bo mi krzywo rosła :), cena 350 PLN bo niby operacja itd, usunęłem za 70PLN, a i jeszcze mi wtedy spuchła i byłem u nich pierwszy i ostatni raz bo blisko i było przed 20, przepisał mi słaby antybiotyk, opuchlizna zeszła po 8 dniach no i czymś mi popsikali w buzi, podrażniło mi to przełyk i żołądek tak na 14 dni... moim zdaniem porażka, ale może trafiłem na "złego" , tam jest wielu specjalistów może trawisz na lepszego... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.07, 15:13 ja rowniez uwazam, ze leca na kase... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzopolecam Re: nie 20.06.08, 09:03 Bardzo polecam ,skorzystałem z usług doktora Ossowskiego,nigdzie indziej nie było nawet porównywalnie.Rzadko mamy coś w Wałbrzychu z czego możemy być dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Do wszystkich niezadowolonych z usługi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:53 A reklamowaliście usługę, czy poprawialiście u innego lekarza i płaciliście na nowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 trojki Re: Do wszystkich niezadowolonych z usługi IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.08.07, 12:23 ja osobiscie zostawilem tam 2 trojki ktore mialy byc wyleczone bez problemu ale cos doktorowi nie wyszlo a wszyscy znajomi ktorzy robili pod narkoza maja teraz problemy z wypadajacymi plombami kombinat a nie gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 20:09 A kto zakładał aparat ortodontyczny u Pani Marty Ossowskiej? Proszę o opinie, czy dobrze leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.07, 23:46 Aparat założony miałam prawie 3 lata (całe leczenie). Koleżanka (którą zresztą zachęciła moja mama) ciągle chodzi. Nosi i górny i dolny aparat. Ani ja ani koleżanka nie jesteśmy zadowolone - dużo wizyt, płacenie często nie wiadomo za co, efekt nie taki jak oczekiwany, a teraz jeszcze słyszałam, że przyjmuje jakaś praktykantka i kosztuje to tyle samo. Ja bym drugi raz do dr. Ossowskiej nie poszła. Koleżanka chodzi, bo jej rodzice już dużo kasy dali i trochę im szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Mało to wszystko wiarygodne.. IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 15:41 ja tam chodzę do ortodonty i jestem bardzo zadowolona.. efekty widać było niemal odrazu a leczenie też się nie przeciąga. Mam aparat u góry i na dole. Górę od roku, a w wakacje już ściągam tak jak z resztą kolezanka.. Nie wierzę żeby dr Marta kogoś specjalnie dłużej prztrzymywała.. Nie jest tak, że przyjmuje stażystka bez kontroli Ossowskiej. Też zdażyło się to podczas mojej wizyty. Stażystka dostawała konkretne polecenia od p. Marty. Nie chce mi się wierzyć w niektóre opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.08.07, 21:57 Mój syn miał tymczasowy (zakładany na noc) aparat zrobiony u Ossowskich. Również wszelkie wizyty kontrolne przeprowadzała dr M. Ossowska. Osobiście jestem bardzo zadowolona. Polecam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:32 Nie wyleciała mi jeszcze ani jedna plomba założona przez dr Ossowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 08:25 Prawda, że obsługa na prześwietleniu odrażająca i prawda, ze eksperymentują - mam niektóre jedynki i dwójki dawno temu leczone kanałowo, więc nie są już białe, pytałam od czasu do czasu różnych dnetystów, co można z tym zrobić, większośc proponowała koronki albo licówki gdyż kanałowo leczone martwe zęby nie da się prosto wybielić, poczytałam o tych licówkach, zadzwoniłam do Osowiskich czy zakładają, okazało się, że tak, więc przyjechałam, wtedy zaczęli mnie namawiać na wybielanie jakąs super maszyną, zgodzilam się, bo troszkę taniej i biale ząbki miałam tylko przez miesiąc. Urządzenie do wybielania mieli od niedawna i pewnie nie wiedzieli, jak go używać. Takie samo urządzenie ma stomatolog przyjmujący w centrum Wałbrzycha, nie pamiętam nazwiska, ale się dowiedziałam, że samo siedzenie pod lampą to nie wszystko, nie wolno pić kawy przez jakiś czas itp. Niestety państwo Ossowscy o tym nie wiedzieli... jest mi przykro, bo troche kasy straciłam ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóbr Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.07, 21:14 To niesłychane ! Cztery dni po założeniu i wszystkie plomby siedzą na miejscu. Coś wspaniałego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: 62.87.160.* 13.12.07, 12:40 Czy prywatne porachunki lekarzy (nie tylko dentystów), w których chodzi wyłącznie o rynek pacjentów, muszą się odbywać na forum. Prymitywne, często graniczące z idiotyzmem wypowiedzi tzw."pacjentów" mają być argumentami do odwiedzania bądź nie, konkretnych gabinetów. Podszywający się pod rzekomych pacjentów lekarze w żenująco głupi i prostacki sposób chcą uwalić konkurencję i przejąć ich pacjentów. Uważam , że najlepiej olać bohaterów walk na forum i korzystać z usług normalnych, nie nagłaśnianych lekarzy. Dodatkowo warto zwrócić uwagę, że często ceny u tych reklamowanych doktorów, są odwrotnie proprcjonalne do wiedzy, umiejętności a także kultury i obycia. Wesołych i zdrowych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyygrejk Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:19 nie lepsi od innych, ale drożsi Odpowiedz Link Zgłoś
superzadowolony Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 14.01.08, 14:21 Mieszkam w Chicago,gdzie dr Ossowski jest już znany.Ten adres krąży wśród polonii bo nikt się nie zawiódł.Ja dołączyłem do tego grona dziś. Najwyższa jakość z jaką się spotkałem.Nie byłem w Polsce od 20 lat i mam 2 spostrzeżenia.Kraj wygląda już całkiem inaczej,jakość uslug medycznych super,sprzęt super,sklepy super...ale niestety (po lekturze postów poniżej)ludzie ci sami.Nie trzeba być znawcą by dostrzec,że w większości to konkurencja uduszona złością.Zazdrość,zawiść,podszywanie się pod pacjentów.Byle dokopać.D- rze Ossowski!Po co Pan jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.clients.easynet.fr 15.01.08, 21:42 A macie jakieś opinie o młodym dentyście (Skarpetowski bodajże), który leczy u Ossowskich? (tak choć raz bez jadu i złośliwości poproszę). P.S. nie jestem z żadnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
678hj Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 16.01.08, 14:58 Bardzo OK.Jest z Poznania,fachowy,kulturalny Odpowiedz Link Zgłoś
jaga9696 Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 21.02.08, 23:15 Zdecydowanie polecam doktora Ossowskiego,w moim odczuciu znakomity fachowiec,miły i kulturalny człowiek.Byłem pacjentem Pana Doktora kilka tygodni,"robiłem" :zdjęcie,wybielanie,koronki,plomby,mostki. Leczenie przebiegało sprawnie i na najwyższym poziomie/mam kilkudziesięcioletnie doświadczenie jako pacjent/.Panie dr Ossowski niech Pan nie traci"powera"do pracy,pozdrawiam. P.S.dr?Witka-jestem wielce zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 16:25 ja chodze do ossowskich i jestem bardzo zadowolona fakt troche kasy tam zostawilam ale zadna plaba mi nie wypadla a mam je juz prawie rok wiec co miektorzy na tym forum gadaja glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.chello.pl 19.06.08, 20:47 Jeszcze tego nie zamkneli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 22:38 Witam, są lepsi dentyści od O. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszywiedzacy Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 20.06.08, 09:11 Nie,wręcz przeciwnie powstały 3 nowe filie,a ta wałbrzyska pod względem wielkości i nowoczesności jest w rankingu 6 w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.08, 09:21 Dopiero 6. Jest 5 lepszych, znacznie lepszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: 87.105.164.* 20.06.08, 10:13 A skąd wiesz że są na 6,gdzie jest taki rankinG? Odpowiedz Link Zgłoś
mrojza Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 04.10.16, 11:03 NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! Poszłam tam z bólem zęba , który nagle zaczął boleć i co ? i zostałam odprawiona z kwitkiem pan doktor jeśli tak ich można nazwać powiedział do mnie , że on nie ma czasu bo ząb nadaje się do leczenia kanałowego a on ma przecież innych pacjentów śmiechu warte skasował tylko za to , że zajrzał i obejrzał resztę zębów. Powiedział , że następnym razem mam powiedzieć , że ząb do leczenia kanałowego tylko skąd ja to mogłam wiedzieć wróżką nie jestem ,ale cóż następnego razu nie będzie> Druga sytuacja córa jakieś niecałe 2 miesiące temu tez miała leczone tam mleczaki i co , mąż wczoraj patrzy a tam dziurka w zębie albo plomba wypadła , albo nie zrobili tego dokładnie , lecą na kasę nie patrzą na pacjenta jak trzeba coś dłużej w zębie zrobić to nie bo oni czasu nie mają bo inni pacjenci srał ich pies , zadzwoniłam do innego dentysty i powiedziałam , że jestem z bólem zęba pojechałam 2 dni później bo był akurat weekend , ale bez problemu i nie ważne , że po mnie byli inni pacjenci skoro ja płace to tez wymagam prawda i zejdę z fotela dopiero jak wszystko będzie ok , a nie , że teraz nic się nie da zrobić bo inni pacjenci reasumując pan stomatolog stwierdził , że trzeba jeszcze osunąć kamień z zębów ok w porządku, za leczenie kanałowe podsumował mnie 450 zł usunięcie kamienia 200 podziękowałam moja noga więcej tam nie postanie a i idę z córą na reklamację z jej mleczakami , ciekawe czy znów będę musiała płacić jeśli tak , to pójdę już do innego dentysty dla mnie to są .......... sami sobie dopowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
judiolus Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 04.11.16, 13:13 Ja polecam najlepsi sa moze i koszta drozsze ale warto mam wszystkie wyleczone zeby w ciagu 3 tyg plus wstawienie 4 koronek profesionalnie pieknie dobranych nie wygladaja jak sztuczna szczeka jak dla mnie najlepsi wspaniali ludzie Odpowiedz Link Zgłoś