Dodaj do ulubionych

Stomatologia u Ossowskich ???

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.07, 13:15
Polecacie czy nie bo sie zastanawiam nad leczeniem tam zebow? Dziekuje za
pomocne posty.
Obserwuj wątek
    • Gość: TnBd nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:40
      nie... chciałem usunąć 8 bo mi krzywo rosła :), cena 350 PLN bo niby operacja itd, usunęłem za 70PLN, a i jeszcze mi wtedy spuchła i byłem u nich pierwszy i ostatni raz bo blisko i było przed 20, przepisał mi słaby antybiotyk, opuchlizna zeszła po 8 dniach no i czymś mi popsikali w buzi, podrażniło mi to przełyk i żołądek tak na 14 dni... moim zdaniem porażka, ale może trafiłem na "złego" , tam jest wielu specjalistów może trawisz na lepszego... powodzenia
      • Gość: o Re: nie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.06.07, 15:13
        ja rowniez uwazam, ze leca na kase...
      • bardzopolecam Re: nie 20.06.08, 09:03
        Bardzo polecam ,skorzystałem z usług doktora Ossowskiego,nigdzie indziej nie
        było nawet porównywalnie.Rzadko mamy coś w Wałbrzychu z czego możemy być dumni.
    • Gość: Ja Do wszystkich niezadowolonych z usługi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:53
      A reklamowaliście usługę, czy poprawialiście u innego lekarza i płaciliście na
      nowo?
      • Gość: 2 trojki Re: Do wszystkich niezadowolonych z usługi IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.08.07, 12:23
        ja osobiscie zostawilem tam 2 trojki ktore mialy byc wyleczone bez problemu ale cos doktorowi nie wyszlo a wszyscy znajomi ktorzy robili pod narkoza maja teraz problemy z wypadajacymi plombami kombinat a nie gabinet
    • Gość: ppp Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.08.07, 20:09
      A kto zakładał aparat ortodontyczny u Pani Marty Ossowskiej? Proszę o opinie,
      czy dobrze leczy.
      • Gość: Mycha Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.07, 23:46
        Aparat założony miałam prawie 3 lata (całe leczenie). Koleżanka (którą zresztą
        zachęciła moja mama) ciągle chodzi. Nosi i górny i dolny aparat. Ani ja ani
        koleżanka nie jesteśmy zadowolone - dużo wizyt, płacenie często nie wiadomo za
        co, efekt nie taki jak oczekiwany, a teraz jeszcze słyszałam, że przyjmuje jakaś
        praktykantka i kosztuje to tyle samo.
        Ja bym drugi raz do dr. Ossowskiej nie poszła. Koleżanka chodzi, bo jej rodzice
        już dużo kasy dali i trochę im szkoda.
        • Gość: mika Mało to wszystko wiarygodne.. IP: *.wlb.vectranet.pl 22.12.07, 15:41
          ja tam chodzę do ortodonty i jestem bardzo zadowolona.. efekty widać było niemal
          odrazu a leczenie też się nie przeciąga. Mam aparat u góry i na dole. Górę od
          roku, a w wakacje już ściągam tak jak z resztą kolezanka.. Nie wierzę żeby dr
          Marta kogoś specjalnie dłużej prztrzymywała.. Nie jest tak, że przyjmuje
          stażystka bez kontroli Ossowskiej. Też zdażyło się to podczas mojej wizyty.
          Stażystka dostawała konkretne polecenia od p. Marty. Nie chce mi się wierzyć w
          niektóre opinie..
      • Gość: Kas Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.08.07, 21:57
        Mój syn miał tymczasowy (zakładany na noc) aparat zrobiony u Ossowskich. Również
        wszelkie wizyty kontrolne przeprowadzała dr M. Ossowska. Osobiście jestem bardzo
        zadowolona. Polecam.
        Pozdrawiam :)
    • Gość: mp Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 22:32
      Nie wyleciała mi jeszcze ani jedna plomba założona przez dr Ossowskiego.
      • Gość: elficzka Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.07, 08:25
        Prawda, że obsługa na prześwietleniu odrażająca i prawda, ze
        eksperymentują - mam niektóre jedynki i dwójki dawno temu leczone
        kanałowo, więc nie są już białe, pytałam od czasu do czasu różnych
        dnetystów, co można z tym zrobić, większośc proponowała koronki albo
        licówki gdyż kanałowo leczone martwe zęby nie da się prosto
        wybielić, poczytałam o tych licówkach, zadzwoniłam do Osowiskich czy
        zakładają, okazało się, że tak, więc przyjechałam, wtedy zaczęli
        mnie namawiać na wybielanie jakąs super maszyną, zgodzilam się, bo
        troszkę taniej i biale ząbki miałam tylko przez miesiąc. Urządzenie
        do wybielania mieli od niedawna i pewnie nie wiedzieli, jak go
        używać. Takie samo urządzenie ma stomatolog przyjmujący w centrum
        Wałbrzycha, nie pamiętam nazwiska, ale się dowiedziałam, że samo
        siedzenie pod lampą to nie wszystko, nie wolno pić kawy przez jakiś
        czas itp. Niestety państwo Ossowscy o tym nie wiedzieli... jest mi
        przykro, bo troche kasy straciłam ... :(
      • Gość: Bóbr Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.08.07, 21:14
        To niesłychane ! Cztery dni po założeniu i wszystkie plomby siedzą
        na miejscu. Coś wspaniałego !
    • Gość: Grek Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: 62.87.160.* 13.12.07, 12:40
      Czy prywatne porachunki lekarzy (nie tylko dentystów), w których
      chodzi wyłącznie o rynek pacjentów, muszą się odbywać na forum.
      Prymitywne, często graniczące z idiotyzmem wypowiedzi tzw."pacjentów"
      mają być argumentami do odwiedzania bądź nie, konkretnych gabinetów.
      Podszywający się pod rzekomych pacjentów lekarze w żenująco głupi i
      prostacki sposób chcą uwalić konkurencję i przejąć ich pacjentów.
      Uważam , że najlepiej olać bohaterów walk na forum i korzystać z
      usług normalnych, nie nagłaśnianych lekarzy. Dodatkowo warto zwrócić
      uwagę, że często ceny u tych reklamowanych doktorów, są odwrotnie
      proprcjonalne do wiedzy, umiejętności a także kultury i obycia.
      Wesołych i zdrowych Świąt.
    • Gość: yyyygrejk Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:19
      nie lepsi od innych, ale drożsi
    • superzadowolony Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 14.01.08, 14:21
      Mieszkam w Chicago,gdzie dr Ossowski jest już znany.Ten adres krąży
      wśród polonii bo nikt się nie zawiódł.Ja dołączyłem do tego grona
      dziś. Najwyższa jakość z jaką się spotkałem.Nie byłem w Polsce od 20
      lat i mam 2 spostrzeżenia.Kraj wygląda już całkiem inaczej,jakość
      uslug medycznych super,sprzęt super,sklepy super...ale niestety (po
      lekturze postów poniżej)ludzie ci sami.Nie trzeba być znawcą by
      dostrzec,że w większości to konkurencja uduszona
      złością.Zazdrość,zawiść,podszywanie się pod pacjentów.Byle dokopać.D-
      rze Ossowski!Po co Pan jest w Polsce?
    • Gość: feniks Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.clients.easynet.fr 15.01.08, 21:42
      A macie jakieś opinie o młodym dentyście (Skarpetowski bodajże),
      który leczy u Ossowskich? (tak choć raz bez jadu i złośliwości
      poproszę).

P.S. nie jestem z żadnej konkurencji.
      • 678hj Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 16.01.08, 14:58
        Bardzo OK.Jest z Poznania,fachowy,kulturalny
        • jaga9696 Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 21.02.08, 23:15
          Zdecydowanie polecam doktora Ossowskiego,w moim odczuciu znakomity
          fachowiec,miły i kulturalny człowiek.Byłem pacjentem Pana Doktora
          kilka tygodni,"robiłem" :zdjęcie,wybielanie,koronki,plomby,mostki.
          Leczenie przebiegało sprawnie i na najwyższym poziomie/mam
          kilkudziesięcioletnie doświadczenie jako pacjent/.Panie dr Ossowski
          niech Pan nie traci"powera"do pracy,pozdrawiam. P.S.dr?Witka-jestem
          wielce zniesmaczony.
    • Gość: aaa Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 16:25
      ja chodze do ossowskich i jestem bardzo zadowolona fakt troche kasy tam
      zostawilam ale zadna plaba mi nie wypadla a mam je juz prawie rok wiec co
      miektorzy na tym forum gadaja glupoty
      • Gość: obojętny Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.chello.pl 19.06.08, 20:47
        Jeszcze tego nie zamkneli?
        • Gość: Anonim Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.08, 22:38
          Witam, są lepsi dentyści od O.
        • najlepszywiedzacy Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 20.06.08, 09:11
          Nie,wręcz przeciwnie powstały 3 nowe filie,a ta wałbrzyska pod względem
          wielkości i nowoczesności jest w rankingu 6 w Polsce.
          • Gość: * Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.08, 09:21
            Dopiero 6. Jest 5 lepszych, znacznie lepszych :)
          • Gość: bąbel Re: Stomatologia u Ossowskich ??? IP: 87.105.164.* 20.06.08, 10:13
            A skąd wiesz że są na 6,gdzie jest taki rankinG?
    • mrojza Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 04.10.16, 11:03
      NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!
      Poszłam tam z bólem zęba , który nagle zaczął boleć i co ? i zostałam odprawiona z kwitkiem pan doktor jeśli tak ich można nazwać powiedział do mnie , że on nie ma czasu bo ząb nadaje się do leczenia kanałowego a on ma przecież innych pacjentów śmiechu warte skasował tylko za to , że zajrzał i obejrzał resztę zębów. Powiedział , że następnym razem mam powiedzieć , że ząb do leczenia kanałowego tylko skąd ja to mogłam wiedzieć wróżką nie jestem ,ale cóż następnego razu
      nie będzie> Druga sytuacja córa jakieś niecałe 2 miesiące temu tez miała leczone tam mleczaki i co , mąż wczoraj patrzy a tam dziurka w zębie albo plomba wypadła , albo nie zrobili tego dokładnie , lecą na kasę nie patrzą na pacjenta jak trzeba coś dłużej w zębie zrobić to nie bo oni czasu nie mają bo inni pacjenci srał ich pies , zadzwoniłam do innego dentysty i powiedziałam , że jestem z bólem zęba pojechałam 2 dni później bo był akurat weekend , ale bez problemu i nie ważne , że po mnie byli inni pacjenci skoro ja płace to tez wymagam prawda i zejdę z fotela dopiero jak wszystko będzie ok , a nie , że teraz nic się nie da zrobić bo inni pacjenci reasumując pan stomatolog stwierdził , że trzeba jeszcze osunąć kamień z zębów ok w porządku, za leczenie kanałowe podsumował mnie 450 zł usunięcie kamienia 200 podziękowałam moja noga więcej tam nie postanie a i idę z córą na reklamację z jej mleczakami , ciekawe czy znów będę musiała płacić jeśli tak , to pójdę już do innego dentysty dla mnie to są .......... sami sobie dopowiedzcie
    • judiolus Re: Stomatologia u Ossowskich ??? 04.11.16, 13:13
      Ja polecam najlepsi sa moze i koszta drozsze ale warto mam wszystkie wyleczone zeby w ciagu 3 tyg plus wstawienie 4 koronek profesionalnie pieknie dobranych nie wygladaja jak sztuczna szczeka jak dla mnie najlepsi wspaniali ludzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka