Dodaj do ulubionych

Okna z Castoramy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:33
Czy ktoś montował te okna.?Jak oceniacie ich jaość?Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • kasiaitomekdab Re: Okna z Castoramy 19.06.07, 17:22
      Kupuje w Castoramie i znam te towary
      możesz liczyć na doradców tylko znajdź takiego który np. wykłada towar znają się
      na temacie co najważniejsze nawet po zamontowaniu jak coś jest nie tak to przez
      cały okres gwarancji uderzasz do nich z dowodem zakupu i kierownik przychodzi do
      domu rozwiązać usterkę...
      Raczej nie sprzedają bubli.
      Jak będziesz kupowała to pamiętaj, że do okien są klamki, śruby, odpowietrzniki
      i osłony na zawiasy czasami o tych detalach zapominają.
      • Gość: .... Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.07, 19:53
        okna są dobrej jakości,w niewysokiej cenie, jedynie do okien pcv dodawane są
        klamki i zaślepki, nic więcej, do okien gosodarczych nic się nie dodaje....
        • kasiaitomekdab Re: Okna z Castoramy 19.06.07, 20:50
          dodaje sie odplywy wody
      • Gość: zm Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.06.07, 23:30
        > uderzasz do nich z dowodem zakupu i kierownik przychodzi do
        > domu rozwiązać usterkę...

chyba Cie troche ponioslo, czlowieku...
        • kasiaitomekdab Re: Okna z Castoramy 20.06.07, 13:17
          Nie poniosło wiem co mówię
          Przecież jak masz już okno zamontowane a jest wadliwe to nie wyburzasz pół
          ściany idziesz z dowodem zakupu i na dziale załatwisz wszystko no chyba że
          zaczniesz się kłócić wiedz że w Castoramie pracują też ludzie i to znający sie
          na temacie ale...jak sobie uważasz zawsze możesz iść do OBI
          • Gość: zm Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.06.07, 22:59
            umiesz czytac? widzisz co napisales w poprzednim poscie? od kiedy to kierownik
            mialby sie kwapic i przychodzic do domu klienta jesli jest cos nietak z
            towarem, ktory znajduje sie na jego dziale? od tego sa serwisanci. fakt, bez
            dowodu zakupu nic nie zdzialasz. to raz. a dwa w Obi nigdy nie robilem zakupow
            i nie zamierzam. ;-)
            • Gość: Beata Re: Okna z Castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:38
              Te okna są w konkurencyjnych cenach dlatego pytam ,czy to nie buble.Czy ktos ma
              takie okna w domu?
              • Gość: cas. Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.07, 15:16
                okna są bardzo dobre, w bardzo ładnej cenie....do okien pcv dodawane są TYLKO I
                WYŁĄCZNIE klamki i zaślepki, nie jest to prawda,że pracownik działu przyjdzie
                naprawić zamontowane już okno....
            • kasiaitomekdab Re: Okna z Castoramy 21.06.07, 19:41
              widze ze to ty masz problem z czytaniem zapraszam do 1 klasy szkoły podstawowej
              tam nauczą
              nie pisałem, że naprawi przyjdzie i zdiagnozuje i wspólnie zaradzicie jak temu
              zaradzić-nauczyli mnie tego na dziale drewno pracują tam wspaniali ludzie
              a jak masz większy problem uderzasz do pana Pawła M. i już nie ma problemu
              Castorama najlepszy sklep jaki znam

Szanowne Dyrektorstwo Castoramy Wałbrzych gratuluje jakości obsługi
              • Gość: Non nominus Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.07, 20:04
                nauczyli się ludzie "uderzać do pana M.", przeważnie upierdliwi malkontenci, co
                doradcą działu się bardzo nie podoba....jak klient ma jaki kolwiek problem to
                od razu idzie na "skargę" do kierownika....to takie śmieszne i głupie, za
                razem, na szczęście kierownicy są bardziej wyrozumiali, niż "klienci.... :P
                • Gość: N.N Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.07, 20:09
                  ...wybaczcie,powinnobyć napisane doradcom, (to dla tych co czepiają się
                  wszelkich błędów)!!!
                • kasiaitomekdab Re: Okna z Castoramy 21.06.07, 20:24
                  wiesz co szkoda mi czasu na kłótnie z tobą masz inne zdanie jak ja i tyle
                  sądź jak chcesz ale wiedz w dzisiejszych czasach to klient ma zawsze racje
              • Gość: pracownik casto Re: Okna z Castoramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:14
                ja sadze ze masz racje prawda latwo isc do P.M. ale jak pracownicy nie wykonuja
                nalezycie swoich zadan to niech ich je... w koncu jest szefem

pamietaj kliencie ze to ty jestes najwazniejszy w tym miejscu bo sklep ma
                zaspokajac twe potrzeby a nie ty latac i szukac kto?? co??
                • Gość: *** Re: Okna z Castoramy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.06.07, 21:17
                  no tak, zapomniałam, "nasz klient, nasz pan", ma prawo nas zbluzgać,
                  zwyzywać...tylko dlatego, że np. pracownik musi trzymać się ściśle procedur....
                  (klient może będzie ważny jak nauczy się kultury osobistej)...ble ,ble ble....
    • Gość: dodgersik Re: Okna z Castoramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 02:39
      ja tam pracuje i wiem ze chlopaki sobie flaki wypruwaja zeby wszystkich obsluzyc
      ale jest ich za malo i przez to sie wszyscy klienci denerwuja i mowia slowa
      ktorych potem zaluja a okna sa naprawde dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka