Dodaj do ulubionych

Nowi radni

IP: *.satkabel.com.pl 07.07.03, 12:13

Mam prosbe,
czy ktos moglby podac caly nowy sklad rady miasta bo nigdzie nie moge
znalezec, a intersuja mnie zwlaszcza radni wybrani z NW 2002
Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka spróbuj tu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:54
      www.bip.um.walbrzych.pl/
    • Gość: Admin BIP Re: Nowi radni IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:39
      Na BIP nie będzie, chociaż jak uda mi się znaleźć wyniki to zamieszczę na pewno.
      Administrator BIP
    • Gość: gość portalu Re: Nowi radni IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 08.07.03, 21:50
      23 826 ważnych głosów oddano podczas niedzielnych wyborów do Rady Powiatu
      Wałbrzyskiego. Najwięcej, bo ponad 32 % zdobyli kandydaci Komitetu Wyborczego
      Nasz Wałbrzych 2002, zapewniając sobie tym samym 12 mandatów. Radnymi zostali
      Lidia Gibuła, Dariusz Stachurski, Grażyna Lewandrowska, Marek Rosiak, Eugeniusz
      Stanisławek, Longin Rosiak, Teresa Kubik, Halina Kustrzepa, Jan Jóskowski,
      Robert Wąs, Paweł Jasiński i Grzegorz Białas. Drugie miejsce zajął Koalicyjny
      Komitet Wyborczy SLD – UP, który zdobył 10 mandatów. Radnymi z tego ugrupowania
      zostali Cyprian Kaleta, Zdzisław Michalak, Kazimierz Sroka, Bogusław
      Dyszkiewicz, Zdzisław Wiśniewski, Marek Śpiewak, Stanisław Kuźniar, Jarosław
      Stachowiak, Chlebosław Adamczyk i Jerzy Gadowicz. Trzecie miejsce przypadło
      Komitetowi Wyborczemu Wyborców Obywatelskie Porozumienie Samorządowe – Nasz
      Powiat. OPS zdobył cztery mandaty, a radnymi zostali Giovanni Roman, Monika
      Wybraniec, Krystyna Madeła i Andrzej Lipiński. Czwartym ugrupowaniem, które
      wprowadziło radnych do Rady Powiatu jest KWW dra Andrzeja Dubińskiego – zostali
      nimi Edward Podgórski i Andrzej Stram. Jednego radnego będzie miała Unia
      Wolności, został nim Andrzej Mielczarek.

Powyższy tekst pochodzi ze strony Radia BRW (www.radiobrw.pl)
      • Gość: Podzamcze Re: Nowi radni IP: *.satkabel.com.pl 09.07.03, 12:33
        Wielkie dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka