Gość: Podzamcze IP: *.satkabel.com.pl 07.07.03, 12:13 Mam prosbe, czy ktos moglby podac caly nowy sklad rady miasta bo nigdzie nie moge znalezec, a intersuja mnie zwlaszcza radni wybrani z NW 2002 Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka spróbuj tu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 15:54 www.bip.um.walbrzych.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin BIP Re: Nowi radni IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:39 Na BIP nie będzie, chociaż jak uda mi się znaleźć wyniki to zamieszczę na pewno. Administrator BIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Nowi radni IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 08.07.03, 21:50 23 826 ważnych głosów oddano podczas niedzielnych wyborów do Rady Powiatu Wałbrzyskiego. Najwięcej, bo ponad 32 % zdobyli kandydaci Komitetu Wyborczego Nasz Wałbrzych 2002, zapewniając sobie tym samym 12 mandatów. Radnymi zostali Lidia Gibuła, Dariusz Stachurski, Grażyna Lewandrowska, Marek Rosiak, Eugeniusz Stanisławek, Longin Rosiak, Teresa Kubik, Halina Kustrzepa, Jan Jóskowski, Robert Wąs, Paweł Jasiński i Grzegorz Białas. Drugie miejsce zajął Koalicyjny Komitet Wyborczy SLD – UP, który zdobył 10 mandatów. Radnymi z tego ugrupowania zostali Cyprian Kaleta, Zdzisław Michalak, Kazimierz Sroka, Bogusław Dyszkiewicz, Zdzisław Wiśniewski, Marek Śpiewak, Stanisław Kuźniar, Jarosław Stachowiak, Chlebosław Adamczyk i Jerzy Gadowicz. Trzecie miejsce przypadło Komitetowi Wyborczemu Wyborców Obywatelskie Porozumienie Samorządowe – Nasz Powiat. OPS zdobył cztery mandaty, a radnymi zostali Giovanni Roman, Monika Wybraniec, Krystyna Madeła i Andrzej Lipiński. Czwartym ugrupowaniem, które wprowadziło radnych do Rady Powiatu jest KWW dra Andrzeja Dubińskiego – zostali nimi Edward Podgórski i Andrzej Stram. Jednego radnego będzie miała Unia Wolności, został nim Andrzej Mielczarek. Powyższy tekst pochodzi ze strony Radia BRW (www.radiobrw.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podzamcze Re: Nowi radni IP: *.satkabel.com.pl 09.07.03, 12:33 Wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś