Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:27 czy może mi ktoś powiedzieć jak jest w barakudzie na piaskowej( jakie jedzenie, ceny i muzyka?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :P Re: Barakuda IP: *.wlb.vectranet.pl 04.09.07, 23:59 ile ludzi tyle zdań.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koluniu Re: Barakuda IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.07, 01:07 A co, chciałeś zareklamować swoją firmę buraku? Totalny SYF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy11 Re: Barakuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:07 Aja jestem mile zaskoczona :) spodziewałam sie tam czegoś gorszego, a miałam okazję tam ostatnio być i świetnie się bawiłam - dużym plusem jest to ze można tam wejsc tylko na rezerwacje - to powoduje ze nie ma ścisku i tłumów ludzi stojących po kątach, muzyczka fajna, obsługa bardzo sympatyczna i jedzenie również do polecenia. Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, ale w sumie byłam tam tylko raz więc moja opinia może nie być dość znacząca. Najlepeij kazdy sam się przekona jak tam pojdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś