Gość: ALA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 17:01 Chciałabym wziasc tel komorkowy na abonament, gdzie proponujecie gdzie najlepsze i najtansze warunki?? Era, Orange, Plus czy Play? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miodek Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 19:47 najpierw weź słownik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Do Miodek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 08:27 Nie zauwazyłam błedów po za tym ze pisze szybko na klawiaturze i nie pisze ą, ę itp. Ale chlopcze się wysiiłeś;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Miodek? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.07, 09:07 Pewnie chodziło o "wziąŚć" ;) Polecam Plusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browaro Re: Do Miodek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 10:45 Ja polecam PLAY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ero Re: Do Miodek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 11:49 Z cala odpowiedzialnoscia polecam Playa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeno Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 22.09.07, 12:06 Polecam Play. Najlepsze jest to, że gdy ktoś dzwoni z innej sieci - są z tego dodatkowe minuty do wykorzystania. Poza tym, fajne telefony i takie same stawki za połączenia do wszystkich sieci. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gdzie najlepiej wziąć telefon na abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:26 dziekuje wszystkim za propozycje a z tym wziąć to rzeczywiscie moje pomyłka, ktorej nie zauważyłam;/;/ Tak więc WZIĄĆ telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Gdzie najlepiej wziąć telefon na abonament? IP: *.centertel.pl 23.09.07, 20:28 play ma bardzo korzystna oferte, nie polecam oranga, straszna bieda, jesli chodzi o telefony, a poza tym nie szanuja stalych klientow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołota Weź telefon z Dialogu... Dobre ceny mają !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.07, 09:15 Weź telefon z Dialogu... Dobre ceny mają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 14:12 Orange... polecam, darmowe rozmowy, 5 zeta do abonamentu i darmowy numer można gadać 24 na h, mam od 2 lat i jestem zadowolony, ale play też podobno spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonent Re: Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 14:31 Stanowczo polecam PLAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: Orange IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.07, 14:35 Tylko PLUS. Zaletą jest m.in. to, że możesz wysyłać darmowe smsy z gadu gadu i zawsze dochodzą. No, może na 99% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kari.nak Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 10.05.16, 12:44 Ja polecam Ci T-mobile. Najtaniej i najlepiej. Sama mam tam kilka abonamentów i jestem zadowolona. Poza tym to jedyny operator, który nie dolicza prawie żadnych zwyżek do abonamentu więc nie zbankrutujesz na samych opłatach :) Odpowiedz Link Zgłoś
fanlata Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 13.05.16, 07:24 Jak na razie to cały czas Play ma najlepsze oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
agness49 Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 17.05.16, 15:38 A co myślicie o ofercie Premium Mobile? Warto, ktoś korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
karo.szaj Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 23.05.16, 16:34 Mam premium mobile od około 2 miesięcy i póki co jestem zadowolona. Zasięg nie szwankuje, wszytko nielimitowane i internet 4g dla mnie wystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
michalmek88 Re: Gdzie najlepiej wziasc telefon na abonament? 23.05.16, 21:42 też korzystam - jak dotąd 3 miesiąc. Mam telefon na raty i jest tak jak na necie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś