Gość: Praca dla pedagoga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:44 czy moze ktoś wie gdzie sa jakies wolne etaty?? Za pomoc bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda namieszałam;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:52 Nie zauwazylam ale zle wsio napisałam oczywiscie autor to ja a tutuł to Praca dla pedagoga;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Eyd Peas Re: namieszałam;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:47 Szczerze Ci powiem, że jakbym była Dyrektorem - nie zatrudniłabym osoby z wyzszym wykształceniem, która nie używa polskich liter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: namieszałam;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:59 >Szczerze Ci powiem, że jakbym była Dyrektorem - nie zatrudniłabym >osoby z wyzszym wykształceniem, która nie używa polskich liter... Byc moze dla tego, nie jestes i pewnie nie bedziesz dyrektorem. No chyba ze Ojcem Dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cas. Re: namieszałam;/ IP: *.wlb.vectranet.pl 30.09.07, 13:56 ostatnio coraz więcej ludzi z wykształceniem, zwłaszcza humanistycznym lub też pedagogicznym pracuje w supermarketach.... czasem tam zarobią więcej niż w "szkolnictwie". Odpowiedz Link Zgłoś