Gość: niezorientowany IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.07, 10:14 podpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fura Re: na kogo głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:59 tylko durny idzie do urny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sufler Re: na kogo głosować IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.07, 13:31 Po pierwsze na PIS po drugie na jedynego realnego reprezentanta partii braci Kaczyńskich w naszym regionie - IRENEUSZA ZYSKĘ. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądra Jola Re: na kogo głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:02 Niech Cie Pan Bog broni przed glosowaniem na pisuarow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor ekonomii Re: na kogo głosować IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.07, 14:07 dla was czerwone hieny juz nie ma ratunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądra Jola Re: na kogo głosować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:13 A co, profeserku, Tobie odpowiada tylko czarny kolor? I gustujesz w dlugich czarnych sukienkach i moherowych berecikach? I tesnisz za panstwem Policyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor ekonomii Re: na kogo głosować IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.07, 14:22 dla mnie wystarczy ze złodziejskie parchło dostaje po plecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spawacz Re: na kogo głosować IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.07, 18:03 A profesora to za komuny pewnie robiłeś, Judaszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: na kogo głosować IP: *.wlb.vectranet.pl 07.10.07, 14:25 Roziwń myśl bo ja nie wiem dlaczego stawiasz taką teze. Prosze o rzeczowe rozinięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Na LiD ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.10.07, 15:06 W imię Boga najwyższego, Pana Naszego Jezusa Chrystusa ! Tylko na LiD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor ekonomii Re: Na LiD ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.10.07, 16:59 i jeszcze sie fałszywe parchło pod Boga zaczęło podpinać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: na kogo głosować IP: *.wlb.vectranet.pl 07.10.07, 14:23 Na Mrzygłocka ja bede glosowal do sejmu mysle ze warto na nia glosowac bo w tej trwajacej jeszcze kadencji byla aktywnym poslem i to dla mnie sie liczy www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/243.htm A do senatu musze sie jeszcze zastanowic moze na Ludwiczuka alee jeszcze sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Re: na kogo głosować IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 16:46 TYLKO PIS. NALEŻY PRZEŁAMAĆ MIT CZERWONEGO WAŁBRZYCHA. Odpowiedz Link Zgłoś
sordidatus Re: na kogo głosować 08.10.07, 22:21 Czerwony Wałbrzych napewno doceni swoich z PZPR i ZOMO i zagłosuje na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś