Gość: epizodysta IP: *.aster.pl 26.10.07, 16:42 Sztuczki od dziś w kinie zapraszam fantastyczny film i to o naszym mieście ja już widziałem premiere Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widziałem Re: Sztuczki IP: *.aster.pl 27.10.07, 13:52 też widziałem dobry film tylko szkoda że pokazali Wałbrzych jako obdrapane miasto chociaż na podgórzu to nie musieli dekoracji robić pozdrawiam wszystkich grających tam a może tak wszyscy się spotkamy na wspólnym oglądaniu filmu na wodniaku (kto był ten wie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .?. Re: Sztuczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 18:21 Gość portalu: widziałem napisał(a): <... tylko szkoda że pokazali Wałbrzych jako obdrapane miasto ...> A tobie co? Niedoszły poseł pan B. i jego kolega colgate K. tak wybrandzlowali ci kampanią wyborczą oczy, że oślepłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Sztuczki IP: *.aster.pl 29.10.07, 00:23 co znow sie obgaduja troche litosci dzieci zmiencie forym na chaty tam sobie d... poobrabiajcie Odpowiedz Link Zgłoś