Gość: Viking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 11:18 Gdzie w Wałbrzychu przyjmuje dobry dentysta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 13:32 Dr Magdalena Ossowska 601633263 masz i dzwoń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Dentysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.07, 18:55 Ja Ossowskich odradzam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 22:42 Hehehe, no ja Ossowskich też, ale Ossowską nie - to inna bajka. Pani Magdalena oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 01:24 Otóż to - świetnie obchodzi się z dziećmi to i z dorosłymi nie ma problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzalnaoczy Re: Dentysta 06.11.07, 12:16 A ja Dra Ossowskiego bardzo polecam.Profesjonalnie i miło.Jak inny doktor nie może sobie z czymś poradzic to wysyła do Ossowskiego a ten to robi w 5 sek.Absolutnie super!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martula Re: Dentysta IP: *.dip.t-dialin.net 02.11.07, 01:36 a ja z calego polecam pania Oberc!wspaniala dentystka,bardzo delikatna,dzieki niej przestalam sie bac dentysty!przyjmuje kolo hali targowej na placu grunwaldzkim! numer tel.0748425138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 22:09 A ja polecam Pana Nowaka, nie wiem czy to jeszcze Stary Zdrój czy już Biały Kamień, ul. Żeromskiego. Naprawdę bardzo sympatyczny, delikatny, konkretny, ma dobry sprzęt, a w dodatku niedrogi. Jakby tego wszystkiego było mało to jest jeszcze bardzo przystojny - przynajmniej podczas wizyty można nacieszyć oczy ;-) Poleciałam kilku znajomym i wszyscy są bardzo zadowoleni. tel. (74) 847-73-63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 19:34 Jak on jest przystojny, to ja jestem Zygmunt III Waza !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 20:04 Tak sądzę, że raczej kobietom ma się podobać a nie mężczyznom. I jeszcze raz potwierdzę - moim zdaniem jest bardzo przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: Dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl 11.11.07, 20:20 Oliwko, czy mówiąc o dobrym sprzęcie masz na myśli wyposażenie gabinetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 16:51 Tak, tylko i wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl 03.11.07, 12:35 panią doktor Ilonę Zając-Kozłowską, przyjmuje na Piaskowej Górze na ulicy Broniewskiego. Dobry specjalista, także chirurg szczękowy, sympatyczna osoba, nie zdziera. Odkąd do niej trafiłam, nie mam problemów z zębami, a chodzę do niej kilka lat. Polecam ją jako zadowolona pacjentka, a nie znajoma reklamująca jej usługi. Trafiłam do niej dośc przypadkowo, ale nie żałuję. Przyjmuje w czteropiętrowym budynku za kioskiem na ul. Broniewskiego, jak się idzie do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjencik Re: Dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl 03.11.07, 20:25 Był spokój z kryptoreklamą i znowu się zaczęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Dentysta IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.07, 19:37 Podobno z przychodni przy Grodzkiej odchodzi pani Kurzawa (wreszcie!) Czy będzie jakiś inny dentysta? Kto ma jakieś info, niech pisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Dentysta IP: *.wlb.vectranet.pl 05.11.07, 20:44 Podobno od nowego roku w przychodniach duże zmiany. Może nam, pacjentom będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś