Gość: Julka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 16:22 Czy w najbliższym czasie wybiera sie ktos moze do pracy za granice ? Bo ja mam taki zamiar a nie chcę jechac sama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: Praca za granica IP: *.wlb.vectranet.pl 06.12.07, 18:57 Do jakiego kraju? Jedziesz w ciemno czy masz kontrakt podpisany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Praca za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:09 W piatek mam podpisac kontrakt (Irlandia) ,ale do konca nie jestem zdecydowana bo nie wiem czy ufac firmom posrednictwa pracy.Niby wszystko w umowie ok, ale mam stracha,że ,mnie oszukają;) Rozważam też możliwość pojechania w ciemno. A u Ciebie co Feniksie? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Praca za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 19:19 przypominam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bol Re: Praca za granica IP: *.tum.vpn.lrz-muenchen.de 12.12.07, 23:35 Ja wyjazdu nie rozwazam. Zrobilem to 3 lata temu, i w ogole nie zaluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi,hi Re: Praca za granica IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 23:26 A z forum to już znajomy. Pamietasz rekalmy "Cześć jestem Wojtek..." Odpowiedz Link Zgłoś