la_luna25 30.12.07, 13:38 Czy ktoś mógłby mi polecić gabinet stomatologiczny, gdzie można wybielić zęby metodą jednorazową tzw. lampą BEYOND? Oprócz tego potrzebuję też namiar na dobrego ortodontę, niekoniecznie najdroższego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Todi Re: Wybielanie zębów IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 20:45 W pierwszej kolejności polecam ci gabinet przy ul. Broniewskiego. Poradnia zdrowia psychicznego - bez skierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Wybielanie zębów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 16:35 spier...... z takimi odpowiedziami prostaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Todi Re: Wybielanie zębów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.08, 00:45 Stary, znasz bajkę o fokach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: Wybielanie zębów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.08, 14:53 ja znam taka bajke! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa... Re: Wybielanie zębów IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.07, 18:27 Witam , sama w listopadzie korystałam z zabieu wybielania,niestety w W-chu nie znalazłam profesjonalnego gabinetu. Wybrałam się do Wrocławia do gabinetu MEDENTA . Koszt wybielenia zębów metodą nakładkową w domu, pod kontrolą lekarza, to 1000 zł za obie szczęki( wybielanie trwa dłużej, min. tydzień). Metodą laserową w gabinecie( ok. 1h) to 1500 zł. Osobiście wybrałam laserową metode i z efekrów jestem zadowolnoa . To jest mail do nich: MEDENTA <medenta@medenta.com.pl> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pani<< medenta Re: Wybielanie zębów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.08, 14:41 w Wałbrzychu można wybielić żeby metodą nakładkową za 500 zł,a w godzinę w gabinecie za 600zł.Nie trzeba jeżdzić do Wrocławia.Nie różnią się niczym niż metody z Wrocławia i są tak samo profesjonalne.widocznie za słabo Pani szukała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 15:22 Jak powszechnie wiadomo zeby maja kolor taki sam jak kosci danego czlowieka a te moga byc zarowno biale jak i zolte. Wiec wystarczy myc zabki bo po co zmieniac cos co dostalismy w genach:> A wybielanie oslabia szkliwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: Wybielanie zębów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.08, 15:57 Nie tylko osłabia szkliwo. Jak masz zęby wrażliwe i czułe na np. zimno i masz problemy z szyjkami, które Cię bolą w trakcie picia gorących, zimnych napoi to daj sobie spokój, bo po tym zabiegu ból będzie jeszcze większy, a jedynie kolor poprawisz i wygląd. Więc warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wybielanie zębów IP: *.wlb.vectranet.pl 01.01.08, 19:45 a jeśli chodzi o ortodontę, to polecam p. Martę Ossowską. jestem zadowolona i ceny chyba też nie są zbyt wygórowane.. Odpowiedz Link Zgłoś