Gość: niezadowaolona IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.08, 22:03 Co sądzicie o tym pubie? Byłam ostatnio ze znajomymi i bylo żalosnie. Na pewno więcej tam nie pójdę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hih Re: papug pub IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.01.08, 16:19 potwierdzam beznadzieja, kible obskurne, śmierdzące, lokal bez klimatu same skupisku członków rodziny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: papug pub IP: *.eranet.pl 15.01.08, 20:26 Zadymiona menelnia dla buractwa-typowa śmierdząca kufelnia,syf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: papug pub IP: *.clients.easynet.fr 15.01.08, 21:35 To wy chyba nie byliście po drugiej stronie tego samego budynku w barze "Juve", to dopiero melinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:35 Jeżeli chodzi o dym, nic nie przebije "Bohemy" w Śródmieściu, zawsze jak stamtąd wychodziłem, ciuchy śmierdziały jak popielniczka :| Z tego względu podziękowałem im. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kk Re: papug pub IP: *.eranet.pl 16.01.08, 19:38 Syf,wszystko się klei z brudu, nazwa dla tego syfu to GRONKOWIEC. Pod ladą leją czeską wódkę a do piwa dodają pastę bhp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: papug pub IP: *.wlb.vectranet.pl 16.01.08, 21:03 banda śmierdzieli z kiepami w zębach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: papug pub IP: *.eranet.pl 16.01.08, 21:20 Pomieszczenie podobne do knajpy z "Desperado"- sam kał ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: papug pub IP: *.clients.easynet.fr 16.01.08, 22:45 Jaka klientela taka jakość obsługi w wałbrzyskich "pubach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: papug pub IP: *.wlb.vectranet.pl 18.01.08, 11:49 zgadzam sie to nie miejsce dla mojego zlasowanego pigulami intelektu,juz tam nigdy nie wejde nawet jak mnie poprosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga Re: papug pub IP: *.eranet.pl 18.01.08, 18:07 Fe,kozy pod stołem i obsikane ściany. Zaraz rzygnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jełopy Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 02:16 to nie przychodzcie barany bedzie wiecej powietrza dla nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Re: papug pub IP: *.eranet.pl 19.01.08, 09:27 Pewnie,że tam nie przyjdę bo jeszcze przylepiłbym się gdzieś np do ciebie brudasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: papug pub IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.08, 21:51 widze ze konkurencja nie spi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: papug pub IP: *.clients.easynet.fr 19.01.08, 13:49 Liczy to się jedynie sanepid jeśli chce jakiś pub usunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys d Re: papug pub IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.08, 17:19 zygam juz od dwuch dni na mysl o tym pubie,ale na szczescie ratuja mnie moje kochane piguly,3 sekundy i wracam do normy.yeeeeesssssss yesssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys d Re: papug pub IP: *.wlb.vectranet.pl 19.01.08, 17:27 znam jednego dilera ktory chodzil do tej menelni,ma szczescie ze zmienil miejsce bo tam konfidenci by go sprzedali,obrzydliwosc!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 18:09 Krzysiu myslisz, ze internet to anonimowe miejsce? Zebys sie nie zdziwil jak nad ranem panowie w ciemnych okularach, ze smutnymi minami wyrwa Cie z blogiego snu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPUG Re: papug pub IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.08, 19:40 frajerskie teksty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronny Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:32 Buahaha jaka nagonka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: papug pub IP: *.wlb.vectranet.pl 20.01.08, 21:05 uwazam ze te opinie sa tak przesadne ze az niemozliwe,mozna sie z nich posmiac.ja tam bylam wczoraj na piwku i bylo naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 00:49 nie wiem o co wam chodzi. mi sie w papugu podoba. ma to miejsce swoj klimat. a ze nadymione? to jest pub wiec to normalne. znacie jakis bar gdzie nie jest nadymione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: papug pub IP: *.clients.easynet.fr 21.01.08, 05:56 Tak znamy taki bar. Mianowicie wszystkie bary, kafejki, tabaki we Francji wprowadziły już zakaz palenia w środku. "Dymiarze" mogą jedynie wyjść na zewnątrz, ale spora część właścicieli lokali udostępnia darmowe ciepłe kurtki. Moim zdanie piękne rozwiązanie, ale raczej nie do przyjęcia i egzekwowania w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd to nie chodźcie i nie piszcie o tym bo po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 12:10 są tacy którym się podoba a innym nie, też mogę napisać że fresh, terminal i k10 to najgorsze dyskoteki a małolatami na czele itp. ale po co, byłem tam z 4 razy w papug i było pełno ludzi więc chyba nie jest tam aż tak źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendi Re: to nie chodźcie i nie piszcie o tym bo po co? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.08, 18:31 Jest to forum miły Panie, więc każdemu wolno wyraźic swoją opinię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TnBd Re: to nie chodźcie i nie piszcie o tym bo po co? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.08, 19:41 Dlatego swoją wyraziłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: to nie chodźcie i nie piszcie o tym bo po co? IP: *.wlb.vectranet.pl 24.01.08, 21:31 mi tez sie tam podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stick Re: to nie chodźcie i nie piszcie o tym bo po co? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.08, 21:31 ale się usmiałem....ale kibel to faktycznie mogliby poprawic... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem Re: papug pub IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 11:35 dla mnie ok, wlasciciel mily, nie ma tam mordowni, polecam zapiekanki! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: papug pub IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.08, 08:16 fryty też, ale poza tym spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: papug pub IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.08, 16:05 papug pub? najlepszy pub w miescie - ze swoim klimatem, wygodnymi kanapami i mila obsluga, potwierdza to liczba ludzi przebywajacych tam w weekendowe wieczory i stali klienci, ktorych nie brakuje. pozdrawiam serdecznie bande naiksowanych idiotow ktorzy wola posiedziec w techno-gownie i pisac na forum takie smieci :) peace&love he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: papug pub IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.04.08, 22:05 Okropieństwo! Nadymione, brudno, nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: papug pub IP: *.heimsnet.is 17.04.08, 15:10 A gdzie wlasciwie znajduje sie ta knajpeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAC Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:02 no wlasnie gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: papug pub IP: *.eranet.pl 17.04.08, 20:12 wszędzie brud i syf. Typowo menelska knajpa jak w "Desperado" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: social fobia Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:12 w dupach wam się poprzewracało...jaśnie książęta...paniczyki z bloku...!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: papug pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 00:13 knajpa mieści sie na podzamczu niedaleko Fantazji...na samym poczatku byla tam OAZA ale padła...nastepni wziął to Talon ,ale jak wiadomo knajpa padła a to dlatego ze gosc nie potrafil utrzymac tam porzadku,pozwalal mni wnosic znajomym swoj alkohol wogole schodzilo sie tam takie menelstwo typu Rusek i inne gady.No a teraz jest Paoug i poki co knajapa istnieje ma swoj 'inny " klimat i daje rade ;-) Odpowiedz Link Zgłoś