Gość: kursant IP: *.wlb.vectranet.pl 05.04.08, 17:28 Kto jest na kursie na prawko kat b w Fundacji 2000.Prosze o opinie na temat tej funadcji. i jak ta trafiłeś podaj namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: prawko kat B IP: *.wlb.vectranet.pl 07.04.08, 05:39 dajcie sobie spokoj. macie tyle innych. czaruja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: prawko kat B IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.04.08, 15:44 Wszędzie , tylko nie tam. Problem instruktora tam pracującego ( Bogdana M.)był przecież już poruszany na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: prawko kat B IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 00:03 Ja ukończyłem kurs w fundacji i nie było tak źle jak piszą inni. Teoria spoko i jazdy też ok. No, Pan Matusiak trochę mnie irytował ale dobrze uczy praktyki jazdy według mnie. Ale jaką szkołę wybierzesz, to zależy już od Ciebie. Najlepiej popytaj najbliższych znajomych. Na forum każdy kit można wcisnąć :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość B Re: prawko kat B IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.04.08, 08:06 Poprzedni zapis jest po północy dlatego nie warto go brać pod uwagę. Dlaczego tego instruktora wyrzucił Drzewiecki ? W Starostwie jest statystyka z wynikami poszczególnych szkół, może warto popatrzeć niż później 10 razy zdawać. Gorszego instruktora na tym terenie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś