Gość: Mortadella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 08:02 Ostrzegam przed najeżdżaniem na studzienkę kanalizacyjną na 11-go listopada około numeru 23 - przebiłam na niej oponę. Wygląda niepozornie, ale ostra krawędź zrobiła swoje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Serdelka Re: Przebita opona na 11-go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 08:26 ostrzegam przed dziurą w nowej nawierzchni ul.Żeromskiego na wysokosci nr 7, pogiełam felgę w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Przebita opona na 11-go listopada IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.08, 11:18 Uwaga na dziurę na skrzyżowaniu Długiej z Makuszyńskiego (obok przystanku). Wczoraj uwaliłem tam alufelgę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19mlody88 Re: Przebita opona na 11-go listopada IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.08, 11:55 wlasnie w czoraj bym w nia wpadl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Następnym razem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:01 TFU TFU! Oby go nie było, ale gdyby jednak to po takim zdarzeniu od razu wezwać policję, spisac protokół i złożyć wniosek o odszkodowanie do zarządcy dróg. Mapka dróg z informacjami za którą kto odpowiada bywała już na forum. (Użyć funkcji Szukaj) Wzór wniosku miałem gdzieś na kompie, zainteresowanym mogę wrzucic gdzieś na www i podac linka. Nie mają na łatanie dziur to niech płacą za szkody w naszych autach. Pozdrawiam życząc szerokiej drogi! /janek8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Następnym razem IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 12:09 hehe skrzyzowanie dlugiej z makuszynskiego ... tez rozwalilem tam oponke ;/ jako ze byla i tak juz lysa ledwo 2 mm nie zrobilem nic . zreszta zanim zauwazylem ze mam rozwalona opone to byl ranek drugiego dnia . gumki o profilu 45 wiec naprawde ciezko sie polapac ze ma sie kapcia . w zeszlym roku poszla mi oponka na poniatowie ;/ oba przypadki podczas deszczu gdy ciezko bylo to zauwazyc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: Następnym razem IP: *.wlb.vectranet.pl 24.04.08, 12:17 swoja droga to miasto wielka kpina ! tutaj nawet w centrum miasta potrafia byc dziury ktorych nikt nie lata tygodniami !!! to miasto to jedna wielka kpina wroclaw ma rownie kiepskie drogi jak walbrzych ale dziur tam nie widuje przynajmniej nie takich jak u nas wielkosci calego kola od samochodu . pamieta ktos ogromna dziure na przystanku niedaleko empiku w srodmiesciu ? chyba ze 3 tygodnie byla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Następnym razem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:58 Oj nie narzekajcie już tak bardzo.Sam byłem świadkiem jak 22 kwietnia około godz. 13/20 PODCZAS OPADU DESZCZU ekipa łatała dziury na drodze w kierunku Poniatowa na wysokości oczyszczalni ścieków. Więc widać, że już coś w tym temacie ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Drogi w ... IP: 212.160.172.* 24.04.08, 14:24 W wakacje byłem na wsi pod Opolem i znajoma też narzekała na kiepskie drogi! Tylko, że ich „kiepskie drogi” to rewelacja przy naszych. Proponuję postawić na wjazdach do W-ch (celowo nie piszę miasta) ograniczenie do 20km i ostrzeżenie o dziurach, przełomach i innych uszkodzeniach nawierzchni ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONRAD uwaga na DZIURĘ Wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.08, 14:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enter Re: uwaga na DZIURĘ Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 17:36 Tu prezydent z nami się łączy i zapewne też klnie. Odpowiedz Link Zgłoś
al_ambrator Re: uwaga na DZIURĘ Wałbrzych 24.04.08, 18:24 Prezydenta stać na jeżdzenie po dziurach Odpowiedz Link Zgłoś